Selam.
Acilen hukuk fakültesinde okuyan biri lazım bana. Ders çalışma yöntemi hakkında minik bir şey soracağım. O yüzden lütfen hukukla ilginiz yoksa yazmayın.
Acilen hukuk fakültesinde okuyan biri lazım bana. Ders çalışma yöntemi hakkında minik bir şey soracağım. O yüzden lütfen hukukla ilginiz yoksa yazmayın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Nasipp eettttttt😭😭
Ya inşallah nasip olur da, umarım ben de bir tane hukuk okuyan insan bulabilirim.
Inan bana o daha kolay yaa😒
ben hukuk 1. sınıf
Knk 1. sınıfsan birazcık pek fikrin olmayabilir ama sonuçta bir dönem geçirdin. O yüzden başka kimseyi de bulamayacak gibiyim, sana danışayım. Şimdi ben 3. sınıfım, bu dönem tembellik ettiğim için neredeyse hiçbir derse girmedim, hiçbir konuyu bilmiyorum, hiçbir şey okumadım. Vizelere 12 gün var. Elimde üç tane kaynak var: 1) Bütün derslerin ders ve pratik kitapları, 2) Bütün derslerin geçmiş yıllarda üst dönemlerce tutulan notları (Yalnız notların içeriği bizim gördüklerimize uyuyor mu emin değilim, anlatım dili de çok iyi değil), 3) Bu dönem girmediğim bütün derslerin 30 saatlik ses kaydı (Girmediğim derslerde kayıt aldırdım yani. Sence, 12 günde, vizelerden olabildiğince yüksek not alabilmek için benim izlemem gereken strateji ne olmalıdır? Bu saydığım kaynaklardan kalan 12 günde nasıl yararlanırsam vizeleri en az zararla atlatırım?
hocaların notu genellikle kıt oluyor biliyorsun çok pratik soruyorlar 12 gün çok az bir süre olsa da imkansız değil 6 ders seçtiysen 2şer gün bir dersi çalışarak tüm gününü derse ayırarak halledebilirsin. ben de bugun roma borçlar çalıstım 300 sayfaydı notlar 150sini anca bitirebildim bir günde iki güne yayarsan olabilir
Knk zaten aklım başıma geç de olsa geldi. Kafaya taktığım bazı mevzular vardı, şimdi onları hallettim ama sınavlar sıkıştı işte. Bu saatten sonra zaten yemek-uyku-ders düzenine geçicem. Benim sormak istediğim, bu bahsettiğim üç şeyden hangisine öncelik vermeliyim sence? Mesela açıp 30 saatlik ses kaydını nota mı dönüştürmeliyim? Tabii bir yandan dersler de devam ediyor olacak 12 gün boyunca. Yok onu yetiştiremezsin diyorsan o zaman geçen yılların notlarından mı çalışmalıyım? O zaman da girmediğim derslerde anlatılanlarla o notlar ne derece uyumlu ondan emin olamıyorum, hocanın derste verdiği tüyolar kaçıyor. Ya da notu falan salla direkt kitaptan mı oku dersin? O zaman da yüzlerce sayfa detayın içinde boğulup yetiştiremeyebilirim, dağ gibi birikmiştir. Sen böyle sıkışsan ne yapardın?
notlar da hocanın tüyoları olmasa da hep aynı şeyleri anlatıyorlar ben notlarla çalısıyorum genellikle ve 70 üstü not geliyor bazen. ben olsam notlarla calısırdım ses kaydı ne kadar aklında kalır ki? uçar gider kitap da dediğin gibi yetişmez en azından 50-40 civarı alırsan kurtarırsın bence notlarla çalıs
Aynen kitabı eledik. Şey ses kaydını (30 saat) dinleyip bırakmayacaktım. Bir yandan da sanki derse girmişim gibi not çıkaracaktım. Hani akılda kalmaz diyorsun ya, böyle yapınca kalır tabii akılda da işte yetişmeme riski var. Şimdi daha açık anlattım sanırım. Son bir kez daha değerlendirebilir misin? Sence ses kaydını nota dökmeye çalışmak mı daha akıl kârı, yoksa derste anlatılanlarla uyumlu olmaması riskini alarak geçmiş dönem notlarına çalışmak mı?
ses kayıtların fullse onu dinleyerek not almak da iyi gibi
Evet, kayıtlar full. Ama işte 30 saat. Ha bir de pratiklerin ses kaydı var ki onları çok detaylı çözüyorlar, durdurarak dinlemem, ek notlar almam gerekiyor. Dolayısıyla sen ona 40 saat de nereden baksan. Ne dersin, çok mu riskli? 12 gün var ve 12 gün boyunca full ders işlenmeye devam edilecek son gaz.
Yaşın kaç?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!