Eğitim & Kariyer Hangi üniversite bölümünü okudunuz/okuyorsunuz? SirRedkit Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bize biraz bölümlerinizin inceliklerinden bahsedin ! Ben besyocuyum bu arada.. Hangi üniversite bölümünü okudunuz/okuyorsunuz? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
barbershop Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Turizm fakültesi fakat 3. ayda bıraktım okulu şu an kendi mesleğimi yapıyorum seneye de kendi işimi kuracağım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İktisat 1 3 Yorumla SirRedkit +1 yıl avantajları neler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben şu ana kadar göremedim ama eğer çevren genişse ya da gerçekten çok çalışırsan kaymakam, muhasebeci, gelir uzman yardımcısı, gelir uzmanı, bankacı, olabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatta hakimliğin bir kolu da olabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Turizm fakültesi fakat 3. ayda bıraktım okulu şu an kendi mesleğimi yapıyorum seneye de kendi işimi kuracağım
İktisat
avantajları neler
Ben şu ana kadar göremedim ama eğer çevren genişse ya da gerçekten çok çalışırsan kaymakam, muhasebeci, gelir uzman yardımcısı, gelir uzmanı, bankacı, olabilirsin
Hatta hakimliğin bir kolu da olabilirsin
sekreterlik
Mimarlık.