2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yalan öyle bir şey yok. 3 kez polislik mülakatlarına girdim. Öyle boy kilo orantısız olan kimseyi almazlar. Parkurda milletin gözünün önünde zaten belli bir saniye üzerindeysen direkt elerler.
0
21 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Referans olayı sadece sözlü mülakatlarda olur onda da zaten oraya gelenlerden 3-4 kişiden biri polis oluyor.
Alakası yok ya, çok kolay sorular çıkıyor bazen. Soruyla da alakası yok. O kadar emin konuş ki kendinden izlenimleri olsun. Parkura öncesinde hazırlan mutlaka. Boyun kaç?
Kısa ölçmüyorlar. Sizin ölçtüğünüz metreler sıkıntılı. 178 gittim 180 çıktım, 180 olarak bilerek gittim 180.5 yazdılar, en son gittiğimde ise 183 diye gittiğim boyum 185 çıktı. Makine ölçüyor zaten
Ben sağlık ocağında ölçtüm 158 ama doktorum mülakatlara katıl. Belki orada boy farklı çıkabilir dedi. Arkadaşım 158 ve ondan uzunum yani kız omuz altında. Bana 164 bile diyen var. Hastaneye de gidemiyorum. Napim bilmiyorum
Peki ya diğerlerinden geçip ama boydan kalırsam ne olur. Çünkü doktor ben de o kapasiteyi gördüğünü söyledi. Sen yapacaksın yüzünde o kapasite var dedi
Canım benim ilk baş boy kilo ve vücut kontrolü yapılıyor zaten. Sonrasında spor mülakatı o gün bitiyor ve geçersen bir süre sonra sözlü için gidiyorsun
Bazıları 1.60 da olsan atanırsın diyor. Yani polis akrabası olanlar diyor. Anlamadım ne yapayım ya. Öğretmen mezunuyum ama atanamıyorum ben de polis olayım diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yalan öyle bir şey yok. 3 kez polislik mülakatlarına girdim. Öyle boy kilo orantısız olan kimseyi almazlar. Parkurda milletin gözünün önünde zaten belli bir saniye üzerindeysen direkt elerler.
Referans olayı sadece sözlü mülakatlarda olur onda da zaten oraya gelenlerden 3-4 kişiden biri polis oluyor.
Peki sen neden elendin
Birinde parkurda, birinde sözlü mülakatlarda, diğerinde de yedek olarak çıktım asil olamadım 😄 Şansım yokmuşş
Bölümümden dolayı sözlü mülakatta başarılı olurum ama parkurdan ben de korkuyorum. Birde şu lanet boy oranından
Alakası yok ya, çok kolay sorular çıkıyor bazen. Soruyla da alakası yok. O kadar emin konuş ki kendinden izlenimleri olsun. Parkura öncesinde hazırlan mutlaka. Boyun kaç?
1.62
Tam boydasın ya ayakkabısız 1.62 dimi
Ayakkabısız ama kısa ölçüyorlarmis elenirmişim
Kısa ölçmüyorlar. Sizin ölçtüğünüz metreler sıkıntılı. 178 gittim 180 çıktım, 180 olarak bilerek gittim 180.5 yazdılar, en son gittiğimde ise 183 diye gittiğim boyum 185 çıktı. Makine ölçüyor zaten
Ben sağlık ocağında ölçtüm 158 ama doktorum mülakatlara katıl. Belki orada boy farklı çıkabilir dedi.
Arkadaşım 158 ve ondan uzunum yani kız omuz altında. Bana 164 bile diyen var. Hastaneye de gidemiyorum. Napim bilmiyorum
Sen yine dene. Ne kaybedersin ki
Kaybedersem üzülürüm işte hayattan soğurum falan boyuma bak cüce derim kendime
Ne alakası var? O zaman spordan elenirsen beceriksiz, sözlüden elenirsen de aptal mı olacaksın? Kendine haksızlık etme boş yere
Peki ya diğerlerinden geçip ama boydan kalırsam ne olur. Çünkü doktor ben de o kapasiteyi gördüğünü söyledi. Sen yapacaksın yüzünde o kapasite var dedi
Canım benim ilk baş boy kilo ve vücut kontrolü yapılıyor zaten. Sonrasında spor mülakatı o gün bitiyor ve geçersen bir süre sonra sözlü için gidiyorsun
Yani zaten kısa çıkarsa uymuyor diyip geri yollarlar
Boy yüzünden hiç zannetmiyorum da😔
Hiç belli olmaz ya. Boşuna üzüntü yapma kendine. Bizde fizik boy pos var yine olamadık bak
Evet kızları görüyorum benden kısalar sadece fizikleri fit
O yüzden sen rahat ol. Olabilirsin
İnşallah
Bu ülkede köre bile ehliyet veriliyor. Herşeye inanırım
Ben de öyle
Yüksek yerden torpilin varsa para vermene gerek yok
Kimsemiz yok ki
Sen normal şekilde sınavına gir Allah ın var
Boydan elenirsin diyorlar 1.62yim de. Ama bazı polis kızlar benden kısa
Sen onların elenirsin dediğine bakma kendin araştır
zaten kızlarda şart 162 şaka mı onlar
Bazıları 1.60 da olsan atanırsın diyor. Yani polis akrabası olanlar diyor. Anlamadım ne yapayım ya. Öğretmen mezunuyum ama atanamıyorum ben de polis olayım diyorum
@itsmedilll kısa ölçüyorlarmis
Kesinlikle git müracaat et zaten alım yapıyorlar polis olursun sen. Potansiyeli gördüm sende
Nasıl yani gördün? Ne gördün ki
Sen polis olursun 😊
Öyle diyen çokta boy sorun.
Kendin araştır diyorum halen boy diyorsun
Benim de sağlık ocağında 1.62 çıktı sporda 1.61 girdin mi mülakatlara olduğundan da kısa mı çıktın
Bunu ilk senden duydum.
Parkur sorun değil ki mülakat sorun.
Varsa emniyet müdürü olayım para vererek
XD vay anasını yaaa sabah sabah iyi güldüm
sen inaniyon mu buna
Böyle bir söylenti var
sacmalama hangi ildesin
Doğu tarafında
yardimci olcam yaz bana
Kim diyor bunu sana
Herkes
Ben öyle biseue şahit olmadım