Üniversite şart değil, ilköğretim ve lise yeterli ama onunda şartları var yönetmelikten bakın lütfen taşınmazın ticareti yönetmeliği yazın resmi gazeteden bakın.
Aslında ben emlak ve emlak yönetimi 2 sınıfım ama erkek kardeşim var 19 yaşında onun için sordum dediğim gibi uni şartı vardi yeniyasaya gore. neyse. Teşekkürler. cevap icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Babam emlakçı , müteahhitlik yapıyor Türkiye'de asıl mesleği mühendis olmasına rağmen neyse sertifika alman yeterli
Rica etsem babana sorabilirmisin acaba lise mezunu da emlakçı olabilirmi diye. birde sertifika nereden alınır biliyormusun
Halk eğitimden alabilirsin yanılmıyorsam ve evet lise mezunu emlakçılar çok var
Evet var ama bir ara yeniyasaya gore emlakçı olmak için üniversite şart demislerdi 2 yıllık mecbur
Hayır değil diye biliyorum
Üniversite şart değil, ilköğretim ve lise yeterli ama onunda şartları var yönetmelikten bakın lütfen taşınmazın ticareti yönetmeliği yazın resmi gazeteden bakın.
Yetki belgesi için Kursa gitmen lazım birde belli bir ücreti var
Okuma yazma bilmesen bile olur
Emlakçı olmak için şart koymuşlardı 2 yıllık zorunluydu emlak bölümünü okumak için liseler bile açamıyordu
İyi bir yalancı olman gerekiyor
MYK Yetki Belgesi al eğitimle tamam !!
Gerek yok olursun
Bir ara üniversite okumadan emlakçı olunmuyordu da et koymuslardi nasıl öğrenebilirim acaba
Nerde yaşıyorsun
Kocaeli neden kii
Tamam bulunduğun belde de belediyelerin kültür merkezlerinde emlak kursları olur
Onu bitir belgeni al
Emlakçısın
Aslında ben emlak ve emlak yönetimi 2 sınıfım ama erkek kardeşim var 19 yaşında onun için sordum dediğim gibi uni şartı vardi yeniyasaya gore. neyse. Teşekkürler. cevap icin
Torpilliysen değil