Eğitim & Kariyer Yaptığın iş ile ilgili ya da yapacağın iş ile ilgili bir emoji bırakır mısın? biridegeçxd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Emoji bıraksın hadi bakalimm xd💉💊 Güncellemeler+1 yıl Tahminde bulunucam bakalım bile bilecek miyim skxkd Yaptığın iş ile ilgili ya da yapacağın iş ile ilgili bir emoji bırakır mısın? Cevapla İş Soruları Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Emir38 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 365 cevap paylaştı. 🧑🎤--🧑🎨--🧑🔧--⛷️--⚡💡🔌-- 🎒 -- benim meslek biraz çok sanırım 😂 0 7 Yorumla biridegeçxd +1 yıl Müzisyen ressam elektirikle alakalı bişey ve hâlâ okuyon doğru mu bildim xd Yorumla Emir38 +1 yıl 3ve 5. Aynı 😂 fazla seyapmisim Yorumla Emir38 +1 yıl Müzik , resim , spor , elektik , ve öğrenciyim 😂 Kripto isiylefe uğraşıyorum ayriyetten Yorumla biridegeçxd +1 yıl Anladim ne güzel Yorumla biridegeçxd +1 yıl Ama bence kriptoya girme xd Yorumla Emir38 +1 yıl Kendimi ilgim olan her alanda geliştirmeye çalışıyorum bakalım sonunda ne olacağım 😂 bende merak içindeyim Yorumla Emir38 +1 yıl Kripto işi güzel iş ya niye girmiyim al sat yapıyorum para kazanıyorum 😂 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 🚧🧱🔩🚜👷🏻♂️🏗 buyrunnn 1 3 Yorumla biridegeçxd +1 yıl Makine Mühendisi mi Yorumla İtalyanKürdo +1 yıl Müteahhitlik yapıyorum Yorumla biridegeçxd +1 yıl Güzell Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6,7b cevap paylaştı. 🌥🌤⛈⛅🌦🌧🌨🌩🌪🌈🌀☔⛄☃️🌊💧❄⚡🌞 1 2 Yorumla biridegeçxd +1 yıl Seninkini bilemedim Yorumla Nükleerteori +1 yıl Araştır. Araştırmak iyidir 😉 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. ⚙️🔩🛠 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 312 cevap paylaştı. 🚙⚙️🔧🛠️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
🧑🎤--🧑🎨--🧑🔧--⛷️--⚡💡🔌-- 🎒 -- benim meslek biraz çok sanırım 😂
Müzisyen ressam elektirikle alakalı bişey ve hâlâ okuyon doğru mu bildim xd
3ve 5. Aynı 😂 fazla seyapmisim
Müzik , resim , spor , elektik , ve öğrenciyim 😂 Kripto isiylefe uğraşıyorum ayriyetten
Anladim ne güzel
Ama bence kriptoya girme xd
Kendimi ilgim olan her alanda geliştirmeye çalışıyorum bakalım sonunda ne olacağım 😂 bende merak içindeyim
Kripto işi güzel iş ya niye girmiyim al sat yapıyorum para kazanıyorum 😂
🚧🧱🔩🚜👷🏻♂️🏗 buyrunnn
Makine Mühendisi mi
Müteahhitlik yapıyorum
Güzell
🌥🌤⛈⛅🌦🌧🌨🌩🌪🌈🌀☔⛄☃️🌊💧❄⚡🌞
Seninkini bilemedim
Araştır. Araştırmak iyidir 😉
🧑🏻💻 böyle gider 🧑🏼💻
👨🔧
⚙️🔩🛠
👩💼👩💼👩💼👩💼