• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Eğitim & Kariyer

Gemi kaptanlığı nasıl?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sevgilim soruyorsa itü de gemi kaptanlığı okumak ve gemi kaptanı olmak nasıl
Gemi kaptanlığı nasıl?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

3

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kanka kuzenim piri reis kaptanlık mezunu. gidiyor 4 ay 6 ay yok. sıkıntılı durum yani. şahsen ben olsam evlenmem.

0
    53 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama gelincede her istediğinin en kalitelisini alıyor ve tüm dünyayı geziyor gezmediği ülke kalmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

geliyor bir ayda ne alırsa alıyor yine gidiyor. evli olsa boynuzu yer. ana baba görme yok. bayram seyran düğün dernek kimsenin yanında olamıyor. cocuk yapsa büyüdüğünü görmez. sokayım öyle paraya. hee aldığı para da 2- 3 bin dolar falan. normal bir üni mezunu olup karı koca çalışsan tooplamda 25 geçse yine kral gibi yaşarsın. it gibi oradan oraya sürünmezsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ayrıca evleneceği için kaptanlığı bıraktı istanbuda günübirlik kaptanlık seferi işleri arıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahahah 1 aymı kalıyor 4 5 ay kalanlar var o senin sözleşmene bağlı mesleği bu kadar kötülemeyin ve 2 3 sene dişini sıksan o parayla işyeri bile açabilirsin hayırdır bu meslege ne gareziniz var ulaşamadığımız paraya mındar demeyin 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Emin ol hayatında gemiye bile binmeyiktirsin ordan burdan şurdna duyduğun bilgilerle geliyorsn karşıma 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

uff tamam yaaa işi yapan var diyorum uyduruyorsun duyumlarla konuşuyorsun burada. dediğim adam arkas ta çalıştı. senin dediğin gibi 4 5 ay kalanlar gemi bile bulamıyor kendine zamanı gelince. tıtım tıtrım gemi aradıklarını da biliyorum öyle iki beyaz kıyafet giyip hava atıcam diye hayatını bokladı resmen. bilip bilmeden konuşma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ayrıca aylık evime giren toplam para 30 K nın üzerinde skmuşum gemilerde sürünenlere bana ne ne halt yerlerse yesinler. sürünsünler gemilerde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gemiye binmemişmiyim :D puhahaha olm benim yaşım 40 sen altına sçrken ben gemiye biniyordum bana hayatı öğretme mühendisim ben.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya kardeşim saçmalayamayın neymiş 4 5 ay karada kalanlar iş bulamayıp hayatını boklamışş yeminlen komiksinn. İtü diploması olduktan sonra senin ayaağina geliyorlar dostumm gemide kalmakta sadece sabır istiyor sabır dişlerini sıkacaksın türkiyeye de gelsiğinde huzur yasayacaksın istesiğin ulkelere gidiyorsun ve dünyanın günahlarından bir süre kurtulmuş oluyorsun 😂😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ayrıca üniversiteler gemi kaptanı sçıyor resmen yüzlerce mezun variş bulamayanlar kendilerine gemi bile bulamıyorlar işsiz işsiz geziyorlar ordada. iş bulamayanlar da gidip bodrumda çeşmede zenginlere yat kaptanlığı yapıyor 1 hafta zengin bebelerini gezdirip onların artıklarını yiyorlar yatlarında. ne güzel hayat be oradan uzaktan bakınca kaptan olcaz çok para alcaz çok iyi yaşıyacaz oooo. sen bi de gerçekleri görünce görücem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

babayı geliyorlar itü mezununun ayağına. bi de bizimkiler y. dışında takılıyor aids olup geliyor korunmadan görmemiş gibi atlıyorlar her karıya :D korunmadan bi haberler öyle olaylar da var bunu da söyleyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahahahahhahahw yeminlen komiksin allah belamı versinki 😂😂😂 adama itü mezunu diyorum işsiz birakmayacak turkiyenin en iyi üniverstesi diyorum bu da işsizlik diyor 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

itü her sene yüzlerce ddenizci mezun ediyor üniden başka piri reis falan da ayny şekilde. oldu tüm gemide tüm personel kaptan awk XD sjflas fjblsa gemi kaptanında süvari olursan çok para kazanırsın o da yaşın kemale ermeden süvari olamazsın. sıçık bir yeni mezun itülü ye para vermiyoar. hshshshs ya daha lisesli bebesin ne konuşuyorsun hayatın içine girmemimişsin. gir de göre haşaskjfrnlcsbh cfl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o senin sevgilin birinci kaptan olduğunda emirerinden farkı olmayacak geminin yeme içme sorumlusu olacak zaten. xDslarbfnsldgb ş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayyy yazık tabi bu cajil nerden bilsin itüyü felan o sadece sağdan soldan duyma boş haberlere inanır 😂😂 kedi ulaşamadığı ete mındar dermiş sende onlardansın ulaşamadığın paraya ve gemicilikteki huzura kaliteli kaliteli giyinmelere altındaki son model arabalara bari suç atma bu meslek sabır ve güçlü psikoliji isteyen bir meslek sabredeceksin sadece ve ülkene geldiğinde en kaliteli şeyleri giyip içeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

o değil de sen açarsan kullanıcını ben benim kuzene vericem sana yazsın nasıl kazık giriyor heryerine anlatsın kaptanlığın ne kadar boktan bir iş olduğunu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu arada seni de boynuzlayacak adam aylarca mastırbatör olacak hali yok. sen burada onu beklerken o pompalarda devam edecek :DSXXX anca kendine faydası olacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen hiç atlantik ya da pasifik okyanusu gördünmü sen hic gemiyle çine gidip 1 haftalık vizesiz tatil yapabildin mi? Fransanın en büyük parfüm magazalarina gidip kaliteli kaliteli parfümler getirebildin mi 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sevgilin arkas msc gibi bir firmalara yerleşemezse ki hiç kaptan açığı yokmuş çok zor anca yatlarda zengin eğlendiren bir tay şöförü olacak XD ldsjrbgfnldsjfn iw

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haahahahah şimdi bir tane bot hesap açar o da kuzenim der ve cinselliklee alakam yok hadi sen asgaricik ücretliğinlee devamke yap

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

olm sana ne bundan ona gidecek olan sevgilin zaten seni alacak hali yok seni alsa ne olcak koca gemize tayfa hoşafını çıkarır elalemin melseğini neden bu kadar savunuyorsun sen kendine baksana. gemide okyanus ortasında güncelrce çine gidip bir gün karaya ayak basacağıma sokarım o mesleğe. internetten herşeyi takip ediyor acenteler bir saat bile gecikme yapamaz öyle haftalarca karada şeyini gezdiremez. görüceksiniz aslkjefbaskebfvhkh dbşaadenxD AHAHAHAHAJ

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aylık maaşın kaç senin 4.250 ytlcikmi 😂😂😂😂😂 sevgilim senin 1 ömürluğünü 4 ayda alacak ve gemiyi birakacak sonra iş acacak fakirr senii 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

MAKİNE MÜHENDİSİYİM erken kız altımda son model arabam ve milyonuk evde oturuyorum ve gemilerde sürünmeden. şimdi uza. yazdıklarım da kafana küpe olsun hepsi birebir doğru gidin bir kaptanla konuşun da haklılığımı gör

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hshahah şimdide makine mühendisi oldu yalan koktu açın pencereleri açın birşeyler koktuu 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

gzkalı benim aylık maaşımı sen sayamazsın bile matematiğin yetmez. now steel aside and mind your business. uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaa tatlımm sevgilimin 700 bin tlilik araba alacakta ne tavsiye edersin sonucta makine ile ilgileniyorsun 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu arada boynuzlarını şimdiden bile.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hwhqjajajahaj olumm ne komiksin lannn ulaşamadığın ete mındarr demeee hadee yallahhh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

kanka 700 bin e anca golf alır 2021 model golf sekiz. çoluk cocuk arabası işte mk. . ben passat kulanıorum da benimki kiralık mazot ve araç şirketten arabaya para ödemiyorum. shshshshshs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Siz varya dolar artınca ekonomist olan birisi zenginim deyince astronotum deyip aylık 100.000 dolae maş aliyorum deyip diğer meslekleri kötüleyen mındarr işsiz insanlarsıniz 😂😂😂 hadee yallahh

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahqjqjqjqqj allahım herşeti kotuluyor yaaa önlerine bir ev boyu para yığsak bu para ise yaramaz birsey alamazssın diyen tiplerdensin 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ya kanka şimdi benim maaş 25 bin bürüt. iki bürüt maaş ikramiye var özel sigorta falan var. eşim de ona keza. senin 700 K arabanı ben çocuğuma alıpta kendimi rezil etmem. alacaksam mercedes alırım reşit olunca. 700 bin liraya bizim burada ikinci el satmıyorlar awk. evler olmuş 4 5 milyon. XD fakirsin anca yaz sen 700 bini bile çok gördüğüne göre ben notunu verdim zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hadi sen asgari ücretinlee devam ett ablacığım birgün İTÜ üniverstesinin nasıl bie üniverste olduğunu araştırırsan görürsün 😂 ordan burdan duyduğun bilgilerede fazla inanma ablacığım sosyal medyada çok pis çöp yoğunluğu var etrafı kokutuyor temizlenmesi gerekiyor 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben senin notunu 700 bin arabayı gözünde ne kadar büyüttüğünü bunu bana matah gibi yazdığın anda verdim. now, dont talk anymore and step aside. bay bay

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

5 dakika önce mesleği kötüleyen boş o parayaa ulaşamamış adam şimdide 700 bin tlye ucuz diyor 😂😂😂 allahım içinize fesatlık yerine dar bir alan versin kimsenin işine leke surmeyin kazanıyorsa hakkıyla kazanıyor hadii yallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

lütfen go now. you're a child.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahahqhqh kopyala yapıştır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

get out...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

" Iban atta sev sevgilim para atsın sana 20 30 dolarcık felan o kokan ağzına çare bulursun
      25×15 375 ytl cik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ahahahahahaahah 20 30 dolar mı :D:D:D:D:D pis fakir seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Stajda 700 dolar alıyordu sonra 4. kaptanlığına atandı psikolojik zorluk olarak gurbet acısı sonra korsanlar bizi kacırımı diye korkusu var özellikle nijeryada. Iş ya guç olarak ise bazenleri 2 3 saat uyuyorsun ambar yıkıyorsun temizliyorsun yuk taşıyorsun bazenleri ise 20 23 saat yatıyorsun tv ye felan bakıyorsun sadece sabrecedeksin muradına ereceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

4. kaptanlıktada 4 bin dolar alıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu arada ytl değil tl yazacaksın. tl den y ibaresi kalkalı yıllar oluyor :) hiç para görmediysen biraz atayım sana cebin para görsün de telafuzun düzelsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gemi kaptanlığınıı iyi yönlerinde saysam bitiremem neredeyse tüm ülkelere gitti her gemi karaya yaklaştığında ülkeleri gezdi vb... say sya bitiremem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Muhattabim değilsin hadi yallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sende artık sevdigine çakma hacı şakir parfümü alırsın hadiii yazmaaa 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

sen evlenmeden önce bir test yaptır ona bu arada. hiv hepatit gibi hastalıklara da baktır. benden söylemesi :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

u arada ytl değil tl yazacaksın. tl den y ibaresi kalkalı yıllar oluyor hiç para görmediysen biraz atayım sana cebin para görsün de telafuzun düzelsin" buna da yorum yapamadın hep konuyu dağıt yok parfüm yok bilmemne. böyle şapa oturursun. senin gibi 150 tane eleman bağlı bana çalışan seni de işe alırım gel sen. ayrıca benimki lancome kullanıyor. bilgine. sana da alırım ama.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahahaajahh kanka karadakiler de yokmu tek denizdeki adamlardamı hastalık oluyor 🤣😂😂😂 allahım yarabbim size göre gemiciler hergün işkence ettirilip zincire tutuluyor hahajahah ama karadaki doktorlar felan oturduğu yerden maaş alıyor ve hiç ölmüyorlar sadece denizciler ölüyor 😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kanka size göre nasıl bir hayal aleminiz varsa denizciler hergün zincire tutuluyor diye haber yaysana daha çok maaşları artar sevgilimin maaşı çünkü az çalışan olacağından dolayı iyi ki sizin gibi insanlar varda bu mesleği seçmeyip sevgilimin maaşını artırıyor çok teşekkür ederim Allah ne güzel yaratmış işsizde vermis çalişanda vermis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bir de okadar acizsin ki kendi başarılarını değil elalemi savunuyorsun. 50 tane mesajda kendinle alakalı hiçbir şey yok. üniversite bile okumamışsındır kesin. 700 bin i büyük paradan saydığına göre anca parfümle susturulan idare edilen tiplerden olduğun çok açık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hadi şimdi yamandığın deniz amelesinin yanında dön ve onun y. dışındaki pompalarından arta kalan zamanını değerlendirmesini sağla. artık yazmayacağım senin gibi bir ufaklıkla daha falza vakit harcayamam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bbyy fitne fesatla uğraşamam bir cümlende bile allah yardımcısı olsun dediğini görmedim çok fesat insansın allah zaten sizin gibilerin yolunu kapatmış işsiz boş insanlar

Yorumla
  • Brooklyn88
    Brooklyn88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Onun için iyi senin için kötü

0
    0 Yorumla
  • ichwillsieg
    ichwillsieg Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 47%
    +1 yıl

Evin yolunu unutur arkadaş

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Gemi kaptanlığı nasıl?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yat kaptani nasil olunur ? Yat kaptanligi ehliyeti nasil alinir? 5 cevap verildi
Gemi Kaptanlığı? 3 cevap verildi
Yat kaptanlığı hakkında 4 cevap verildi
Gemi kaptanlığı bölümü? 6 cevap verildi
Nasıl gemi kaptanı olunur? Gemi kaptanlığı hakkında bilgi verir misiniz? 4 cevap verildi
Uzak yol gemi kaptanlığı? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En son kiminle göz göze geldin?
  • Bir ilişkide en büyük tehlike üçüncü şahıslar mı yoksa çiftin kendi hataları mı?
  • Gönül eğlendirme peşinde misiniz yoksa ciddi ilişki mi arıyorsunuz?
  • Bunların hangisini beslemek isterdin?
  • Hiç imkansız birine aşık oldun mu?
  • İliskilerde iki baskin taraf/ iki pasif taraf iliskisi iyi olur mu?
  • Kışın çizme giymeyi seviyor musunuz?
  • Size bir emanet bırakacak olsaydım, bunun ne olacağını soyleyim mi?
  • Bakışlarınız sizi ele verir mi konuşmadan da kendinizi böyle anlatabilir misiniz?
  • Yazılım mı guncellersiniz daha çok, hayatınızı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨