Helloo, küçük bir #tb yapalım mı ya?😍 Ben üniversite yıllarımı çok özledim şahsen ve bunu galeride bir fotoğrafa denk gelince fark ettim.😔 Sizin nasıldı üniversite yıllarınız? Özellikle yeni üniversiteliler anlatın biraz yaa, mutluş olayım çok özledim çünkü... :( Fotoğrafta olan @milia1 'i bulun :D
Bu sene lise son en çok şeyi özledim ya ben işte Türkiye’de okula gidiyordum ozamanlar çok özledim mesela burada üniversite okusan bile hiç Özleyeceğimi zannetmiyorum çünkü ben okulda genelde öyle güzel anılar yaşamıyorum
Ah evet bende çok özlüyorum üni yıllarımı. İlk başladığımda ilk dönem falan yapım gereği yabaniydim hsdjjd biraz zorlanmıştım insan ilişkilerinde. Bu derslerime de yansıyordu çok kötüydü ilk dönem :3 Ama daha sonra çok güzel arkadaşlıklar kurdum şu dünya da yapmak istediğim şeylerin neredeyse hepsini üni yıllarımda yaptım. Çok geziyorduk. Her hafta sonu yakınlığımızdan dolayı izmirdeydik. Vize final heyecanını bile özledim ağlıycam şimdi cidden jalsdjfj
Üniversite yıllarım fazlası ile güzeldi. İlk senemde Suriyeliler bile yoktu. 30'a yakın farklı şehre gittim, epey eğlendim, yedim içtim gezdim. O yıllar güzeldi ama ben pek geçmişi özlemem. O günleri yaşadım şimdi bu günleri yaşamam gerekiyor. Her yaşın ayrı bir güzelliği var.
Bonjour! Uçakla bile uzak mesafede olan bir yerde yapmak güzeldi. Gerçi hala öğrenciyim. Benim için pek bitmiyor öğrencilik ama bitsin ister miyim emin değilim. Son bir yılım çok aksiyonlu geçmese de iyi gidiyor. Sanırım ailenin yanına taşınınca stabilleşmeye başladı hayat. <3
Üniversitede hayatın boyunca unutamayacağın şekilde eğlenmek ve rezil olmak arasında 4 harfli ince bir çizgi vardır! Bu ince çizgi nedir 🤨 dediğini duyar gibiyim. Bu ince çizgi PARA! paran varsa üniversite unutulmaz olur yoksa rezillikle geçer! Ben ikisinide tecrübe ettim...
Üniversite yıllarım iyiydi. Çok samimi olduğum bir arkadaş grubum vardı. Mezun oldum ama üniversite ile olan bağımı sanırım 72 yaşıma kadar kopartamayacağım.
Hayatımın en güzel yıllarıydı. Harika dostlarım vardı. Her birimiz farklı yerlere savrulduk, ben ülke değiştirdim ama hiç kopmadık. 6 yıl oldu mezun olalı. Vay be soruyu görünce bi duygulandım. Teşekkürler o güzel hissi yeniden yaşattığın için 😊
Efsane günlerdi. Üniversitede öğrencilerin takıldığı mekanlarda tanımayan neredeyse yoktu beni. Tabi bu o zamanlar yaptığım işten kaynaklıydı çoğunlukla. Çok güzel dostlar kazandım. Keşke bir kere daha o günlere dönebilsem.
Zaten yarısı pandemiden dolayı araya gitti. Kalan kısmında da staj, dersler, sınavlar derken pek vakit bulamıyorum ama yine de boşa geçen 2 senem geri gelse okulda bir efsane olabilirdim😅
Standart. Hızlı başladı hızlı bitti. Birkaç yurt dışı seyahati, partiler vs. Derken bitti gitti.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben biraz yabani biriyim hiç arkadaşım yok. İstanbul olduğu halde çok sıkıcı geçiyor ama ben henüz birinci sınıfım geri kalanını dolu dolu geçirmek istiyorum tabii eğer derslerden zaman kalırsa.
Türkiye cep telefonu o kadar yayginlasmamisti 1997 1999 arası inşaat teknikerliği okudum fakat hiç yapmadim diplomam bile hala Isparta SDÜ kaybolmuştur sanırım 😂
Şehvet ve tutku dolu dersem yanlış söylemiş sayılmam. Üniversite yıllarımda seviştiğim kadar son 5 yılda sevişmedim diyebilirim. 🤣 Şimdi dejavu oldum, daldım gittim her neyse...🤣
Lise dönemimde dersler kırık olunca mezuniyetten sonra sanayii yolunu tuttum. E peki oralar nasıl geçti diye soracak olursan; Conta sıkmakla, motor yağına bulanmakla, tonajlı araçların tamiratı ile geçti. 😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
20 yasindayim daha baslamadim. Cok Gec kaldim sanirim
Tamamen senin şekil vermen ile ilgili bir şey. Kurucusunun senin olduğun bir oyun düşün. Ne istiyorsun? Aşk yaşamak mı, arkadaşlık kurmak mı, her yeri gezmek mi, deli gibi kariyer yapmak mı yoksa yalnız takılmak mı? Önce buna karar ver :)) Sonra tek tek şekillendir. Şahsen ben aşkıda yaşadım, acısını da. Bunlar olurken arkadaşlarımla deliler gibi eğlendim ve kariyer planlarımı da sağlamlaştırdım. İnan bana çok farklı bir deneyim, çok özel. 4 sezonluk bir dizi kurgusu düşün, yazın sezon finalleri :)))