Herkes arkadaş çevresi yapmak için yurtta bir sene kal diyor ama ben yapamam gibi geliyor, fazla titizim.😫 Sizce ne yapmalıyım?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şahsen ben 4 yıl da evde yaşadım üni. okurken.. Ama sana ilk yıl yurtta kalmanı ve 2. yılın başında ev arkadaşlarını iyi seçerek ya da hazır evde olan arkadaşlarının yanına olarak eve çıkmayı öneririm..
Üniversiteyi kazan ve yerleş. Ondan sonra nerede kalacağına karar verirsin. Okulu bırakmayacaksan eve de çıkabilirsin. Ev her zaman daha kolaydır. Ama sorumlulukları da var. O nedenle buna kendin karar vermelisin
Cevap
4Cevap
Evler çok pahalı önce ortamı tanı arkadaş edin öyle çık
İlk yılı her zaman yurtta kalırsın, kafana uyan birisini bulduktan sonra 2 sene eve çıkılır. düzen böyle işler sen bilirsin.
Yurtta kal ilk önce olmazsa eve çıkarsın ama emin ol ev daha rahat.
Bende ilk yıl ya sa en azından ilk dönem yurtta kalınmasını mantıklı buluyorum. Ben öyle yapacağım en azından
İlk yıl değilde en azından ilk yarı yilda yurtta kal şehri yani ortama alış sonra eve cik bence daha iyi olur
Açıkçası yurtta kalabilirsin. Belki sonra yurttan edindiğin arkadaşlarla kendinize ev tutarsınız. Ama bence ilk yurtta kal.
Eve çıkacak parayı kim verecek
Vay be tek mi kalacaksin
Yurtta kal başta, ev zaten kolay
Eve çık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?