Eğitim & Kariyer Almanca öğrenmek için en iyi kaynak hangisi? JJGoode Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar selam, Almanca'ya biraz ilgim var. Başlangıç için bir kursa mı yazılmalıyım yoksa Youtube üzerinden ders mi takip etmeliyim? Öneriniz nedir? Almanca öğrenmek için en iyi kaynak hangisi? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl En başta kelime hazneni genişletmen gerekiyor başlangıc seviyesi her hangi bir kitap alabilirsin.Ve kelime telaffuzun için bol bol almanca dizi film alt yazılı izleyebilirsin.Tanıdığın biri var ise Almanca konuşabilirsin. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok zor bir dil ya Almanya’ya gitmeden öğrenmek imkansız gibi 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl İlla pratik mi lazım? ☹️ Yorumla
Annonym_0 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bence bi okula yazıl ben kendim 7 seneden beri almanyadayım gerçekten çok zor bi dil ben bukadar yıl burada olmama rağmen bazı şeyleri hala bilmiyorum (''Der, Die, Das'') mesela 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Hadi ya, kötüymüş. Yorumla
AnılAyyıldız81 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Almanca (bana göre) İngilizceden daha kolay. YouTube dan bakarak Almanca öğrenebilirsin. 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Daha karışık geliyor bana nedense. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl YouTube ders takip edin 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Kanal öneriniz var mı? Yorumla