Garsonlar robot mu?

1 haftadir bir cafede çalışıyorum. Arkadaşlar bilerek yapmıyorum ya! Dolaşıyorum boslari topluyorum siparişi olanın siparişi alıyorum servis yapıyorum masaları siliyorum. Dışarıya paket götürüyorum 12 saat ayakta durunca haliyle ayak tabanlarim ağrıyor 1 2 dk oturuyorum oturma boş durma diye söyleniyorlar. yemegi de yavaş yiyorum ne yavaş yiyon çabuk ol diyorlar 2 saat yemek mi yenir falan. Yemeğin de en fazla 15 dk sürüyor napayım anca oturma fırsatı buluyorum. Hele biri var iş arkadaşı, laf sokup duruyor. Yavassin iş yapmiyon pakete gitmekle olmuyor her şey vs. Bu senin işin.. ben patron olsam seni ise almam kovarim diyor. Dün bahçedeki masaları düzeltir misin dedi bende senin işin ne hem soğukta bayanı yollamaya utanmıyor musun dedim. Sinirlendi söylenip durdu. Kadın erkek esitmis ayrım yokmuş bilmem ne. Kendisi sıcak tarafa bakıyor hep ve beni soğuk tarafa yollama derdinde. Şikayet mi etti naptiysa patron izne yolladı beni. Hem ona gicikligina dediklerini yapmıyorum. 12 saat için aldığım ise 100 TL şaka yapmıyorum.
Garsonlar robot mu?