Eğitim & Kariyer Ders calışmak istiyorum ama nereden başlicam bilmiyorum? bilinmeyen_0511 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ders calışmak istiyorum ama motivasyonum hiç yok nasıl kazancam bilmiyorum ama calışmayı cok istiyorum nereden nasıl başlicam bilmiyorum 🥺 Ders calışmak istiyorum ama nereden başlicam bilmiyorum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Dolayliyol Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Ders çalışınca bir şey olmuyor boş ver 0 1 Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Böylede olmuyor Yorumla
unnholyconfessions Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl 3 ay kaldı 6 aydır ne yapıyosun knk 0 8 Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Knk 1.5 yıl kaldı Yorumla unnholyconfessions +1 yıl yaş 19 gözüküyodu? Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Evt 1 yıl ara verdim bir yıl gec gitim ama yaşım 18 Yorumla unnholyconfessions +1 yıl hee anladım tamam, dershaneye gitmeni öneririm 12 yılda öğrenemediklerimi dershanede öğrendim ve bol bol paragraf çöz, önceki yılların sorularını vs gerisi gelir zaten, ilk olarak önceki yılların sorularını çöz ama Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Dershane cok pahalı 13 bin nasıl gidiyim Yorumla unnholyconfessions +1 yıl yani ailene bağlı orası ne diyebilirim Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Karşılayacağını sanmıyorum Yorumla unnholyconfessions +1 yıl kendi çalışmanla yaparsın ki zaten Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ne için 0 19 Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Ne ne için Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Ne için. Ders çalışman gerek Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Üni sınavı için Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Seneye girersin Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Seneye zaten Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl He 18 yaş altisin Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Hayır 18im Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Kesin Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Evt Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Şikayet ettim Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Of neden bunu yapıyorsunuz ders calışmak istiyorum sadece Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Ve 18 yaşındayım Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Yalan söylediğin için ufaklık Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl İnsanlardan tavsiye istedim Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Ne yalanı ya 18 yaşındayım 2003 lğ Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Ciden of yani Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Şaka yaptım Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Komik değildi zor durumdayım ders calışmak istiyorum ama motivasyonum yok bunun için sadece yardım istedim Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Takip gönder Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 490 cevap paylaştı. Hangi sinif 0 5 Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl İhlal yiyormun söyleyince Yorumla VeryWell +1 yıl Anlafim soylemene gerek yok. Daha yeni birisine ginluk program gonderdim san da gonderryim istersen Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Onu yapabiliyorum ama hiç içim almıyor calışmak motivasyonum hiç yok Yorumla VeryWell +1 yıl Sevgilinden mi ayrildin. Nedir sorun. Tkp attim musaitsen Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Özelden yazayım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kaçıncı sinifsin 0 10 Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl İhlal yiyorum söyleyince Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He pardon sinav senen mi yoksa peki 😅 Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Evt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mf mi tm mi Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Üni sınavı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışma arkadaşı olalım mi Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Biliyorum cok arkadaşım var öyle calışan banada calış diyorlar içim almıyor ama istiyorum Bir yandan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende mezunum sorun falan olsada atarsin Yorumla bilinmeyen_0511 +1 yıl Hayır 1.5 yılım var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sen bilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ders çalışınca bir şey olmuyor boş ver
Böylede olmuyor
3 ay kaldı 6 aydır ne yapıyosun knk
Knk 1.5 yıl kaldı
yaş 19 gözüküyodu?
Evt 1 yıl ara verdim bir yıl gec gitim ama yaşım 18
hee anladım tamam, dershaneye gitmeni öneririm 12 yılda öğrenemediklerimi dershanede öğrendim ve bol bol paragraf çöz, önceki yılların sorularını vs gerisi gelir zaten, ilk olarak önceki yılların sorularını çöz ama
Dershane cok pahalı 13 bin nasıl gidiyim
yani ailene bağlı orası ne diyebilirim
Karşılayacağını sanmıyorum
kendi çalışmanla yaparsın ki zaten
Ne için
Ne ne için
Ne için. Ders çalışman gerek
Üni sınavı için
Seneye girersin
Seneye zaten
He 18 yaş altisin
Hayır 18im
Kesin
Evt
Şikayet ettim
Of neden bunu yapıyorsunuz ders calışmak istiyorum sadece
Ve 18 yaşındayım
Yalan söylediğin için ufaklık
İnsanlardan tavsiye istedim
Ne yalanı ya 18 yaşındayım 2003 lğ
Ciden of yani
Şaka yaptım
Komik değildi zor durumdayım ders calışmak istiyorum ama motivasyonum yok bunun için sadece yardım istedim
Takip gönder
Hangi sinif
İhlal yiyormun söyleyince
Anlafim soylemene gerek yok. Daha yeni birisine ginluk program gonderdim san da gonderryim istersen
Onu yapabiliyorum ama hiç içim almıyor calışmak motivasyonum hiç yok
Sevgilinden mi ayrildin. Nedir sorun. Tkp attim musaitsen
Özelden yazayım
Kaçıncı sinifsin
İhlal yiyorum söyleyince
He pardon sinav senen mi yoksa peki 😅
Evt
Mf mi tm mi
Üni sınavı
Çalışma arkadaşı olalım mi
Biliyorum cok arkadaşım var öyle calışan banada calış diyorlar içim almıyor ama istiyorum Bir yandan
Bende mezunum sorun falan olsada atarsin
Hayır 1.5 yılım var
Peki sen bilirsin