Eğitim & Kariyer Ders çalışmaya yeni başlayanlar YKS'den iyi bir puan alabilir mi? 07Uclu-kalem Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bazıları daha yeni ders çalışmaya başlamış. Sizce iyi bir puan alabilirler mi? Ders çalışmaya yeni başlayanlar YKS'den iyi bir puan alabilir mi? Cevapla YKS Soruları Puan Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sedakaram Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 497 cevap paylaştı. Eğer 0 ise çok zor. Matematiklerin ikisi de bitmez. Ama sözel kısım biter. Fulleyebilir bile. Ama en nihayetinde matematik olmadıgı için çok da iyi puan alamayacaktır. Kesinti olmazsa 100 bine girer ama 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 651 cevap paylaştı. Sayısal zor ama eşit ağırlık ya da sözel olabilir tabi sıkı bir tempoyla 0 0 Yorumla
beyazzz__17 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sözelden girersen evet ama eşit ağırlıktan temel yoksa zor bende sıfırdan başladım 6 ay önce zor yani mat birden olacak bir şey değil 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Düzenli çalışmayla evet 0 0 Yorumla
TheEnd2 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl alamaz 3 ayda 0 1 Yorumla 07Uclu-kalem +1 yıl bence de Yorumla