Ya da böyle evden online olarak ciceksepetinde veya Trendyol gibi yerlerde çalışanlar oluyor ya o tür işlerde nasıl çalışabilirim ne yapmam gerekli bunun için?
Bilenler yazarsa sevinirim
Bilenler yazarsa sevinirim
Onlardan birinde müşteri temsilcisi olarak çalıştım. Çalışma saatleri çok çok çok fazla. Mola düzeni çok kötü ve mola süreleri çok az. Robot gibi oluyorsun. Hayatın bilgisayar başında geçiyor. Mesai saatlerinde bir karış yanımdaki sudan saatlerce içemediğim oluyordu. En kötüsü de;
Aşırı baskı yapıyorlar. Zaten başlıca bu sebepten dolayı çıkmıştım. Sürekli tutanak yemek ya da işten çıkarmak ile tehditler oluyor. Şöyle konuşamazsın, böyle yapamazsın, yok şunu yaparsan tutanak, yok böyle yaparsan çıkarırlar, yok o yasak, yok bu yasak... FBI ajanı değiliz ki biz kardeşim. Kısaca yapılacak iş değil. Bu işi yapacağına esnafın yanına gir daha iyi.
Kolay görünüyordu oysaki o yüzden istemiştim ben. Göründüğü gibi değilmiş demekki. Ama garsonluk kalıyor geriye zaten öğrenci olduğum için her işte calisamam saatler uyusamayabilir
Cevap veriyorum, hiç bir şey.
Kariyer nette bu tarz şirketlerin işini veren ilanlar var başvuru yapıyorsun değerlendirme ve mülakatlara alınıyorsun.
Yabanci dilin varsa alınma oranın çok yüksek ama türkçe için biraz daha zor çünkü türkçede pek acık olmuyor.
Yabancı dil orta seviyede ingilizce biliyorum sadece.
Kariyer netten başvuruda bulununca dönüyorlar mi geri ya bazı yerlerde dönüş olmuyor da
Yabancı dil olanlara kesin dönüş oluyor ama dediğim gibi türkçe için acık pozisyon denk getirmek sıkıntı
Cevap
6Cevap
Torpil! Benim lisede sınıf arkadaşım var. Enparada online müşteri hizmetlerinde çalışmaya başladı. Ne diploma var nede beceri! 1 ay kurs aldı sonra kadrolu olarak başladı. Ben lanet ettim! Bu kadar aptal biri bile iş buldu biz karnımız aç dolaşıyoruz. Boşa yaşıyoruz bu ülkede...
Her şey torpille oluyor artık maalesef
Aynen öyle 👍
çalışabilirsin tabiki ama onların IK bölümüne ulaşman gerekiyor
hangi bölüm mezunusun
Üni öğrencisiyim
parttime olacak dimi
Evett
İstanbul mu
Yok degil. Nasıl başvuru falan yapabilirim ve dönüş yapıyorlar mi?
linkedin üzerinden veya iş ilanı sitelerinden
Lise mezunu olmalısın, diksiyonun iyi olmalı ve ikna gücün yüksek olmalı
Yok yani nereye ne şekilde başvurmam gerekli onu sormak istedim aslında
Sayfalarından özgeçmişini yolla
Üni öğrencisi alıyorlar midir
Müşteri olmak
Ayn
Sevdiğim iş
Sorunun cevabı bu değil
liyakat
İyi bir ses tonu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?