Eğitim & Kariyer Kendinize en güvendiğiniz alan hangisi? VelmaDinkley Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben kesinlikle el becerime güveniyorum. Bu yüzden de teoriden uzak her şeyi deneyebilirim. Sizin kendinize en güvendiğiniz alan hangisi? Kendinize en güvendiğiniz alan hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
blueaviator Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Analitik becerilerim ve seksi bir salon erkeği olmama 0 2 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl neden olmama.. Yorumla blueaviator +1 yıl What dedin gülüm Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kendime güvenmiyorum. 0 2 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl neden Yorumla mutsuzben47 +1 yıl Elinden bir iş gelmeyen, boş ve gereksiz biri olduğum için. 😊 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yatırım EğlenceYemek 0 2 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl ohh mis Yorumla mesut_boztas +1 yıl 😉👍🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Manipule edebiliyorum 0 1 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl inanılmaz yetenek Yorumla
pacifyherr Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl gözlem ve konu analizi 0 1 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl süperr Yorumla
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Sosyal bilimler 0 1 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl süperr Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yalan konusunda çok iyiyim. 0 1 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl hahaha iyi mi kötü mü bilemedim Yorumla
Esdodon Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sevgilimin odasi 0 2 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl hahahah yorumsuzz Yorumla cenk190327 +1 yıl @esdodon? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Analitik becerilerim ve seksi bir salon erkeği olmama
neden olmama..
What dedin gülüm
Kendime güvenmiyorum.
neden
Elinden bir iş gelmeyen, boş ve gereksiz biri olduğum için. 😊
Yatırım
Eğlence
Yemek