Hukukçu- avukat arkadaşlar bir bakar mısınız rica etsem? Küçük bir sorum var kendim araştırdım ama bulamadım.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
reçetede olmayan bir ilaç iş sağlığı ve güvenliği dosyasına girmez düşünüyorum. kullandığınız ilaç e nabızda gözüküyor mu?
E nabızıma nasıl bakabilirler ki? O işte çalışırken e nabızımda görünüyordu evet ama işten ayrıldıktan sonra e nabızda sildim.
İş yeri hekimi yoktu bu arada o çalıştığım yerde, yani bi bi hekim muayene falan etmedi orada hiç. Bilgim olmadan tc mi bi doktora verip baktırmış olabilirler mi ki?
E nabız uygulama giriş kaydına baktığımda sadece ben girmiş görünüyorum sistemime
iş yeri iş sağlığı ve güvenliği için e nabızı biliyor olabilir mi düşünüyorum? emin değilim..
e nabıza sadece doktor ve onay verdiğin kişiler bakabiliyor. ama işe girerken onay vermiş olabilir misin bilmiyorum
Benden işe giriş sırasında sağlık raporu bile istenmedi
2013 den itibaren işe girişlerde sağlık raporu istenmesi zorunlu diye biliyorum
Benden istenmedi
Yasal olarak kendileri zorda olduğu için tahminimce o nedenle bana teslim etmediler
belki o işyeri diğerine gönderecek
Siz hukukçu değilsiniz anlaşılan en iyisi yorum yapmayın daha çok kafamı karıştırdınız.
bi git işine arkadaşım
Hukuk okumadım
TCK ya baya hakimimdir
Buyrun sorun?
Yeni çalıştığım yer, önceki iş yerimden sağlık dosyamı istiyor fakat önceki çalıştığım yer bana teslim etmiyor. Bu dosya nedir, içine ne konur, laf arasında kullandığımı söylediğim bi ilaç vardı ağzımdan kaçmıştı, onu yazarlar mı bu dosyaya benden habersiz yeni iş yerime sağlık dosyamı gönderdiklerinde?
Sizin vermiş olduğunuz bilgiler iş yeri özlük haklarınızında bulunduğu dosyada vardır zaten. Doktor onaylı olan önemli bir ilaç ise yazılmıştır muhakkak ama sözle söylenmiş birşeyi kayıt yapacaklarını sanmam
İşe girişte benden sağlık raporu istemediler, ilaç ismi vs sormadılar. Yani herhangi bi imza attığım teslim ettiğim bi belge yok. Laf arasında oranın müdürüne demiştim kullandığım ilacın ismini... ‘böyle bir ilaç kullandığını beyan etmiştir’ tarzı haricen bi belge oluşturup koyarlar mı acaba? Sttesten uyuyamıyorum kaç gündür 😭
Ya da şöyle sorayım, böyle bir bilgi eklemek istese ekleyebilir mi dosyaya?
Merak ettim
Hukukçu musunuz?
Daha önce hangi sektörde çalışmıştınız? Herhangi bri sözleşme imzaladınız mı? Hangi bilgileri daha önce çalıştığınız iş yerine illettiniz?
Yeni çalıştığım yer, önceki iş yerimden sağlık dosyamı istiyor fakat önceki çalıştığım yer bana teslim etmiyor. Bu dosya nedir, içine ne konur, laf arasında kullandığımı söylediğim bi ilaç vardı ağzımdan kaçmıştı, onu yazarlar mı bu dosyaya benden habersiz yeni iş yerime sağlık dosyamı gönderdiklerinde?
Önceki iş yerinde İşe girişte benden sağlık raporu istemediler, ilaç ismi vs sormadılar. Yani herhangi bi imza attığım teslim ettiğim bi belge yok. Laf arasında oranın müdürüne demiştim kullandığım ilacın ismini... ‘böyle bir ilaç kullandığını beyan etmiştir’ tarzı haricen bi belge oluşturup koyarlar mı acaba? Sttesten uyuyamıyorum kaç gündür
Bi kere hiçbir belge teslim etmediysen senin eski işyerinden ne belgesi istiyorlar?
Yazılı olarak yazmaz merak etme
Sağlık dosyası diye bir şey, iş sağlığı ve güvenliği kanunu gereği düzenlenen bir dosyaymış. Siz avukat mısınız?
Hayır hukuk fakültesi öğrencisiyim ne yazık ki anlattığınız konuyu bilmiyorum ama boşuna takıntı haline getirdiğinize eminim
Anladım da işte o müdür kadın, ve tartışarak ayrıldık iş yerinden. Hani haset birisi, sırf benim işim bozulsun diye böyle bir şey yapmayı düşünebilir. Yasal olarak yapabilir mi, ilaç ismi yazar mı hazırlayacağı dosyaya?
Bi'Bilen var
Kim?