Buradaki çoğu kız polis dediğim de şaşırıyor konuşmak istemem diyor 😀 polis ne yapacak ki sanki insana sohbetimi sevip polis olduğum için susanlar çok oldu
Ekmek peşinde derken? Ben burada yanlış bir şey yapmadım ki yapsam bile eğer ki iki kişinin rızası varsa normal bir şeydir poliste insan sonuçta seks yapmaz mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ne kadar cok polis dusmanı varmıs mk
Belki polisim deyince daha sert birini bekledikleri içindir reis
Burada bile var
Gelmiş bana vasıfsız insan topluluğu vs diyor en azından insanlarda saygı olur demi ama eyvallah reis eline sağlık
Sıradan meslek daha dogrusu bir sey olamayanların oldugu sey….
Sıradan meslek değil
Bu mesleğe gönül veren onca insan var parası için yapanları demiyorum ama şahsen parası için polis asker güvenlik bekçi olunmaz
Biraz saygılı konuşun
sonra napıyorlar o önemli. uzaklaşyor mu yoksa tam tersi mi
Uzak kalan da oluyor yakın olan da
Ama özellikle KS de şaşırıyor kızlar anlamadım ki polis olmak mi kötü yoksa hiç polis mi sevmiyorlar
lafa yapısına göre değişiyor. bazısı sever bazısı sevmez
Buradaki çoğu kız polis dediğim de şaşırıyor konuşmak istemem diyor 😀 polis ne yapacak ki sanki insana sohbetimi sevip polis olduğum için susanlar çok oldu
dediğim gibi aynı kafada olmadığınızı ve uyuşmayacağını düşünyordur.
Aksine çok eglenceli diyenler bile kaçıyor bazen
Normalde çok egelnceli biriyim görevde çok sert belli girevde görenler kaçar ama normal haytta iyiyimdie
sen beni anlamıyorsun sanırım. neyse.
Anlıyorum seni merak etme insanlar anlamıyor kızgın olma bnaa
Anlamadığımi kim söyledi gayet anladım
peki
şu an canım. cok sıkkın kardeşim ya bana destek olabilir misiniz arkadaş kardeş olaraktan
Cevap alabilir miyim
Hiçte şaşırtıcı değil
İşte onun için sordum bende buradan tanıştığım kızlar kadınlar hep şaşırdı polis olmamin nesi şaşırtıcı
Hiç polise benzemiyorsun vs diyorlar
Offff uniformanla gel mik beni
Deme şöyle şeyler ya görevdeyken
Neden böyle bir isteğin var
Bir nevi fantezi 😏 birazda beni cezalandirsan terbiye etsen
Üniforma mi seviyorsun neden boyke bir istek peki? Sadece polis mi asker vs de mi var
Var ama polis 1. sirada gelir dua et yaninda degilim yeminle nefesimi kesene kadar bastan cikarirdim seni bebegim
Deme öyle şeyler bizde insanız sonuçta sevdiğimiz biri ile bizde yapıyoruz ama utandım şu an baya
Yazmıyorsun bile böyle mi istiyorsun beni 😀
Nasıl baştan çıkaracaksın kendinden emin konuştun bence sen terbiyeli bir kızsin öyle bir şey yapmazsın ama anladığım kadarıyla sadece hoşuna gidiyor
Ekmek peşinde derken? Ben burada yanlış bir şey yapmadım ki yapsam bile eğer ki iki kişinin rızası varsa normal bir şeydir poliste insan sonuçta seks yapmaz mı
Öylesine
Nasıl öylesine normal mi şaşırmak sanki hiç polis görmemis insanlar
Saçma sapan bir fetişleri var bazı kızların çünkü.
Polisler korkak diye
Polisler korkak? Türkiye'de korkak polis göster bana? Ben veya arkadaşlarım korkak değil