Eşinizin ya da sevgilinizin İspanyolca öğretmeni olmasını istermiydiniz.
Bayan İspanyolca öğretmeni denince aklınıza ne geliyor?
Bayan İspanyolca öğretmeni denince aklınıza ne geliyor?
Güzel bir his olurdu. Yetenekli insanlar ilgimi çekmiştir hep, her daim konuşulacak bir konu olurdu. Hayat ile ilgili, faydalı, geliştirici ve biligilendirici şeyler güzel olurdu. E haliyle farklı farklı konularla birlikte sürekli konu konuyu açardı. Durağanlık olmazdı 😊
Cevap
19Cevap
Sevdiğim insanın mesleğiyle hava yapacak değilim.. İnsan mutlu olduğu mesleği yapmalı.. Havalı olması falan filan gereksiz ego bence.. Keyifli günler..
Malum İtalya ve İspanya romantizm ve aşk diyarı olarak bilinir.. İspanyolca öğretmeni güzel bir bayan ideal sevgilidir..
Ispanyolca kursuna gittim ve normal öğretmen gibi geliyor pek bir havasi yok
Evet havalı, eşimin öğretmen olmasını isterdim. İspanyolca daha sonraki tercih sebebi 😁
Atanamayan öğretmen vakası ve ya klasik on dil bilen insanlar dikkat çeker bir dil çok klasik
Oov böyle takıldığım ya da karım falan olucak İspanyolca konuşturarak gbecri,, irim oovv şet canım karım derim 😜😝😛🍋🍑
Eşim öğretmen olsun şaka diyorum havalı tabi ama en güzel meslek en havalı en asil en güçlü uzman çavuştur kendinizi bişey zannetmeyin
İslanyolca çok güzel bir dil. Ama Güney Amerika'da konusulan değil.
Açıkcasi bana ispanyolca küfür edilse bir daha et derim
Durur tabi İspanyolca biliyorsun
Dil bilmek iyi bir şey
Eşim ya da sevgilimle anlaşabildikten sonra ne iş yaptığı o kadarda önemli değil.
ispanyolca guzel dıldır
Kürtçe öğretmeni olmak daha havalı
Öğrendiğin ispanyolcanın bana ne katkısı olacak?
bağğyan mı evet duruyor
İspanyolca söv bana 😂😂😂
öğretmen bana çekici gelmiyor..
Havalı ya valla
İspanyolca öğretmeni misin
Filozof olduğu geldi aklıma
Ben Almanca öğretmeni olmasını isterdim
Gayet güzel bence :)
İspanyolca biliyor vmusun
Çok etkileyici 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?