Eğitim & Kariyer Pazartesi günü de mi gitmeyecegim arkadaşlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar uniler yagmurdan dolayı tatile girdi pazartesi de mi tatil salı günü mu gitmiş olacağız okula acil Güncellemeler+1 yıl Yani ayin 14 une kadar tatil dimi Pazartesi günü de mi gitmeyecegim arkadaşlar? Cevapla Tatil Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şeytanidüşler Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pazartesiye kadar diyor pazartesi de demiyor. Okul oluyorsunuz birde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 14 Mart pazartesi gününe kadar ara verilmis diyor bence siz anlamiyorsunuz harbi yazık ya Yorumla Şeytanidüşler +1 yıl Biryerde okuyorum falan deme. Ülke kimlere emanet yazık Yorumla
OnrcnHatpğl Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 449 cevap paylaştı. Üni öğrencisinin şu çümleyi anlamıyormusun 14üne kadar diyor pazartesi gidiceksin yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 14 Mart pazartesi gününe kadar ara verilmis diyor bence siz anlamiyorsunuz Yorumla OnrcnHatpğl +1 yıl Tamam sensin Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl 14 Mart tatile dahil değil. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 14 Mart pazartesi gününe kadar ara verilmis diyor pazartesidd tatil yani Enperatriz_Eztia +1 yıl O zaman yazan kişinin Türkçesi bozuk olsa gerek. Türkçe öğretmeni olarak bu cümlenin anlamı 14 Mart ta okul var demektir.
KarlarPrensiBati Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Gününe kadar yazıyor. 😊 gideceksin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 14 dune kadar yazıyor ama pazarteside tatil ya Yorumla KarlarPrensiBati +1 yıl İyi nasıl anlarsan anla Yorumla
fısıltımdaboğuldum Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Pazartesi günü gidebilirsin diyor 👍🏻 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl gelecek sizlere emanet :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 14 Mart pazartesi gününe kadar ara verilmis diyor bence siz anlamiyorsunuz yazik Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Haklısın der susarım 😀 Yorumla Soran +1 yıl Sonunda kabullendin heee Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl mecbur Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Uzatmaya gerek Ok sensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pazartesiye kadar diyor pazartesi de demiyor. Okul oluyorsunuz birde
14 Mart pazartesi gününe kadar ara verilmis diyor bence siz anlamiyorsunuz harbi yazık ya
Biryerde okuyorum falan deme. Ülke kimlere emanet yazık
Üni öğrencisinin şu çümleyi anlamıyormusun 14üne kadar diyor pazartesi gidiceksin yani
14 Mart pazartesi gününe kadar ara verilmis diyor bence siz anlamiyorsunuz
Tamam sensin
14 Mart tatile dahil değil.
14 Mart pazartesi gününe kadar ara verilmis diyor pazartesidd tatil yani
O zaman yazan kişinin Türkçesi bozuk olsa gerek. Türkçe öğretmeni olarak bu cümlenin anlamı 14 Mart ta okul var demektir.
Gününe kadar yazıyor. 😊 gideceksin
14 dune kadar yazıyor ama pazarteside tatil ya
İyi nasıl anlarsan anla
Pazartesi günü gidebilirsin diyor 👍🏻
Üniversiteler ne hale gelmiş.
gelecek sizlere emanet :)
14 Mart pazartesi gününe kadar ara verilmis diyor bence siz anlamiyorsunuz yazik
Haklısın der susarım 😀
Sonunda kabullendin heee
mecbur
Derken
Uzatmaya gerek Ok sensin
Sen salı da gitme
Tamam