Eğitim & Kariyer Ücretli tercümanlık yapabileceğim güvenilir siteler biliyor musunuz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Öğrenciyim kendime cep harçlığı çıkarmak istiyorum.Rusça (C) ve İngilizce (B1) biliyorum. Ücretli tercümanlık yapabileceğim güvenilir siteler biliyor musunuz? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Kendal_Dagdeviren Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Rusça iyi ama ingilizce tercümanlık için düşük. En az C1 olmalı. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Zaten Rusça tercümanlık yapmak istiyorum. Yorumla Kendal_Dagdeviren +1 yıl Rusça-Türkçe olur. Хорошо 👌 Yorumla Soran +1 yıl Bildiğiniz siteler var mı? Yorumla Kendal_Dagdeviren +1 yıl Maalesef:/ Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla Kendal_Dagdeviren +1 yıl Ne demek Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bende hem okuyup hem calsıyorum istbuldaysan sorarımsana iş park tıme cok arıyan var ama tercuman deyil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu seviyede zor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Zaten büyük işler istemiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlla para ya ihtiyacın varsa farklı işler var Yorumla Soran +1 yıl Şu an tercümanlık üzerine eğitim görüyorum.Kendimi bu alanda erkenden geliştirmek istiyorum.Diğer yerlerde çalışmayı düşünüyorum fakat uygun bir yer bulamadım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen teklif sunabilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Rusça iyi ama ingilizce tercümanlık için düşük. En az C1 olmalı.
Zaten Rusça tercümanlık yapmak istiyorum.
Rusça-Türkçe olur. Хорошо 👌
Bildiğiniz siteler var mı?
Maalesef:/
Teşekkür ederim.
Ne demek
bende hem okuyup hem calsıyorum istbuldaysan sorarımsana iş park tıme cok arıyan var ama tercuman deyil
Devlet destekli olan siteler olsa güzel oldu
Bu seviyede zor
Zaten büyük işler istemiyorum.
İlla para ya ihtiyacın varsa farklı işler var
Şu an tercümanlık üzerine eğitim görüyorum.
Kendimi bu alanda erkenden geliştirmek istiyorum.
Diğer yerlerde çalışmayı düşünüyorum fakat uygun bir yer bulamadım.
İstersen teklif sunabilirim
Bilgim yok