Eğitim & Kariyer Çalışma konusunda sabah insanı mısınız akşam mı? VelmaDinkley Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Çalışma konusunda sabah insanı mısınız akşam mı? Sabah Akşam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çalışma konusunda sabah insanı mısınız akşam mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 384 cevap paylaştı. Sabahları çalışıyorum.. Gece de eğer ertesi gün yetiştirmem gereken işler varsa çalışıyorum. Keyifli geceler.. 1 1 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl ben akşam ya Yorumla
cennetkushu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Akşam ya tüm gün yatar gece çalışırım bilmiyorum bence günü verimli geçiriyorum gecede çalıştığından yorgun olunca çok güzel uyunuyor 1 1 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl ben de gececiyim valla Yorumla
SadıçGörl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Geceleri çalışmak daha güzel ama sabahtan akşama kadar kafam dolduğu için odaklanmakta sorun yaşabiliyorum. Fakat odaklandıktan sonra da çok daha iyi çalışıyorum. 0 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Gece insanıyım. Üniden kalma kötü bir alışkanlık. Sabaha kadar sessiz ortamda ders çalışmanın yan yetkileri. :P 0 0 Yorumla
bLuetiimeS Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gece çalışmayı çok severim sakin oluyor ama ne yazıkki akşam çalışıyorum 0 2 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl ben de gececiyim çalışma konusunda Yorumla bLuetiimeS +1 yıl En güzel çalışma saati Yorumla
Sinyal_Yok Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 704 cevap paylaştı. Sabah kalkmaktan nefret ediyorum bunun için gece uyumaktan vazgectim 0 1 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl hahaha iyi yapmışsın Yorumla
Kardeleen2000 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sabah insanıyım hatta uyandım şimdi çalışayım diye ama yataktan çıkamadım henüz sjsjsj 0 0 Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Öğlen, sabah uykum var akşam sıkılmış oluyorum 0 1 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl hahaha doğru Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İşim varken uyku tutmaz. 0 1 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl doğru Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Gece uyanıp çalışmışlığım bile var 0 0 Yorumla
Eirene95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Sabahtan nefret ediyorum... Gececiyim ben yaaa 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Akşam benim için dinlenme yatma uyuma keyif yapma 0 0 Yorumla
Berna4590 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Sabahciyim ya zinde hissediyorum 0 1 Yorumla VelmaDinkley +1 yıl ben akşam öyleyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sabahları çalışıyorum.. Gece de eğer ertesi gün yetiştirmem gereken işler varsa çalışıyorum. Keyifli geceler..
ben akşam ya
Akşam ya tüm gün yatar gece çalışırım bilmiyorum bence günü verimli geçiriyorum gecede çalıştığından yorgun olunca çok güzel uyunuyor
ben de gececiyim valla
Geceleri çalışmak daha güzel ama sabahtan akşama kadar kafam dolduğu için odaklanmakta sorun yaşabiliyorum. Fakat odaklandıktan sonra da çok daha iyi çalışıyorum.
Gece insanıyım. Üniden kalma kötü bir alışkanlık. Sabaha kadar sessiz ortamda ders çalışmanın yan yetkileri. :P
Gece çalışmayı çok severim sakin oluyor ama ne yazıkki akşam çalışıyorum
ben de gececiyim çalışma konusunda
En güzel çalışma saati
Sabah kalkmaktan nefret ediyorum bunun için gece uyumaktan vazgectim
hahaha iyi yapmışsın
Sabah insanıyım hatta uyandım şimdi çalışayım diye ama yataktan çıkamadım henüz sjsjsj
Öğlen, sabah uykum var akşam sıkılmış oluyorum
hahaha doğru
İşim varken uyku tutmaz.
doğru
7/24 çalışan bir insanım :)
Gece uyanıp çalışmışlığım bile var
İş dediğin 10 da başlamalı
Sabahtan nefret ediyorum... Gececiyim ben yaaa
Akşam benim için dinlenme yatma uyuma keyif yapma
Sabah insan dinç olur
Sabahciyim ya zinde hissediyorum
ben akşam öyleyim
Akşamları daha verimli ve daha yaratıcıyım ben.