Eğitim & Kariyer Kişisel gelişim için en yararlı platform sizce hangisi? JJGoode Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben Udemy'ciyim. Birçok kursa kayıt oldum ve elimden geldiğince öğrenmeye devam ediyorum. Sizin favori kişisel gelişim siteniz hangisi? Kişisel gelişim için en yararlı platform sizce hangisi? Cevapla Site Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Melih1998 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Udemy dışında belki Boğaziçi Enstitüsü olabilir pek kullanmadım da gerçi nasıl bir eğitim oluyor emin değilim 0 2 Yorumla JJGoode +1 yıl Boğaziçin Enstitüsü'nü hiç kullanmadım. Yorumla Melih1998 +1 yıl Ben birkaç ücretsiz kursa kaydolmuştum ama hiç bakmadım sadece isim olarak biliyorum belki lazım olur Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 598 cevap paylaştı. bence de udemy çok yararlı eğitimler var 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Kesinlikle. Mühim olan zaman ayırabilmek. Yorumla
Feyza233 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl podcastlar 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Aslında bir çok hap bilgi diye tabir edilen yeni şey öğrenebiliyoruz, doğru. Yorumla
DELİKANLI___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kitaplar 0 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Doğrudur, katılıyorum. Yorumla
hellobeybibengeldim Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Burası burada çok şey öğrendim sağ olsunlar 0 0 Yorumla
merhabaTürkiyexx Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl KizlarSoruyor 1 1 Yorumla JJGoode +1 yıl Aradığın soruların cevabı KizlarSoruyor'da.😍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Udemy dışında belki Boğaziçi Enstitüsü olabilir pek kullanmadım da gerçi nasıl bir eğitim oluyor emin değilim
Boğaziçin Enstitüsü'nü hiç kullanmadım.
Ben birkaç ücretsiz kursa kaydolmuştum ama hiç bakmadım sadece isim olarak biliyorum belki lazım olur
bence de udemy çok yararlı eğitimler var
Kesinlikle. Mühim olan zaman ayırabilmek.
Udemy bence de cok iyi.
podcastlar
Aslında bir çok hap bilgi diye tabir edilen yeni şey öğrenebiliyoruz, doğru.
Kitaplar
Doğrudur, katılıyorum.
Burası burada çok şey öğrendim sağ olsunlar
KizlarSoruyor
Aradığın soruların cevabı KizlarSoruyor'da.😍