Böyle mümkün olduğunca insanlarla konuşmana gerek kalmayan, hiç insan görmeyeceğin işler…
Örneklendirin bakalım haydi
Örneklendirin bakalım haydi
İlla ki insanlarla muhatap olacaksın muhatap olunmayan bir iş olduğunu düşünmüyorum. İnsan sosyal bir varlıktır kimseyle konuşmadan etmeden hayatını sürdüremez bu muhatap olma durumunun ölçüsünü kendi belirler ama 0’a indirgemesi bence mümkün değildir. Yapacağınız işte mutlu olmayı hedefleyin hem geleceğinizi düşünün hem de seveceğiniz bir iş olmasına dikkat edin. Bu zamanda insanın her çok para kazanıl hem de seveceği işte olması zor farkındayım ama gayret edin en azından.
Belki efem
En doğrusu o zaten ama maalesef herkes sevdiği işte çalışamıyor, umarım sen çalışırsın
Rica ederim
Cevap
8Cevap
Valla en iyi çobanlık.. Dağ bayır kimse ile muhatap olma..
Bu soruyu ben de soruyorum en oluru home ofice kendi internet siteni kurup e ticaret yapmak sanirim... onda bile musterilerin olucak ama karsilikli gorusmeyeceksin
Calisilir yani ama yine calisma arkadaslarin olur yine insanla muhattap olursun
Yani olmaz o zaman... tamamen insnasiz da sıkıcı olur zaten en guzeli az insanla muhattap olmak
Kutuphaneci olmak istemistim ben bu yuzden muhattap olucagin insnalar da okumus ogrenci olurdu... hala guzel oldugunu dusunuyorum
Yaşım 37 oldu ben hala yiyorum ama sadece whisky yanında.
Evet
Olmaz hatta bonibonla yarış halindeydi
her turlu muhatab olunuyo bence sonucta cikarlar var
arşa yükselmek ama maaş yok
Yatırımcı ve trader olmak
Çobanlık
Patron olmak
Besaş ekmek satış
Sadece dosyalara bakan insanlar
Home office çalışmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?