Elektrik Elektronik Mühendisiyim
Kendi İşimi Yapmak İstiyorum
Daha Önce Yurt Dışı İçin Fırsat Denedim Tam Olacakken Bir Sorun Oldu Ve Olmadı
Aylık 50.000 TL Kazanacak Bir Dal Düşünüyorum Fakat Ortada Fol Yok Yumurta Yok :D
Kendi İşimi Yapmak İstiyorum
Daha Önce Yurt Dışı İçin Fırsat Denedim Tam Olacakken Bir Sorun Oldu Ve Olmadı
Aylık 50.000 TL Kazanacak Bir Dal Düşünüyorum Fakat Ortada Fol Yok Yumurta Yok :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zor bence. Otomasyon/yazılım/proje üzerine iş yapıp sağlam ustaları bulur ve piyasada tutunursan olabilir. Maaşlı zaten olmaz..
Reis Otomasyon Yabancı Dil Falan Biliyorum da O İşler İçin Benim Sermaye Yetmez Çok Kapsamlı İşler
Çevren olması gerek. Bazı büyük firmalar hep kendi adamlarıyla çalışıyor mesela. Sürekli iş paslıyorlar. Bende ustalarımla böyle bir iş yapmaya kalksam kimse belki iş vermeyecek. Halbuki piyasada fabrika ortamına doğru düzgün iş yapan firmalar az. Aslında sermaye olsa yapılabilecek çok şey var. Yangın ihbar , cctv , turnike vs. millet bunlardan bile deli para kazanabiliyor. Ama DAYI olacak :)
Almışsın diplomayı Türkiye'de ne işin var. yurt dışı arayışından vazgeçme. Deneyim kazanmaya bak boş ver ticareti. burada ticaret kirlidir
Haklısın
Benim kuzen yurt dışına yazılımcı olarak çalışıyor aylık kazancı 40.000 TL civarı
Reis Ben Fransa da Buldum İş Fakat Fırsat Elimden Kaçtı Aylık 6.500 Euro İle Başlayacaktım
Benim abim de işsiz ve elektrik elektronik mezunu hayrına bir el at
Atarız Ayıp Ettin Senin Gibi Taltı Bir Kızı Kıramayız :D ben şu an bir şirkette çalışıyorum maaş 12.000 TL de Sevmiyorum El İşini Kendi İşimi Yapmak İsiyorum
Kardeşimi almıyorlar tecrübe yok diye adam yeni mezun oldu ne tecrübesi be
Normalde yaz aylarında çalışması lazım bu tarz bir firmalarda benim tanıdık vardı ben 4 sene çalıştım :D
Kanka daha ortada bir şey yokken neden 50bintl peki 😅😁
Bulursan haber et ortak oluruz :)
Bulma aşamasındayım knk aklımda bir fikir var :D
2.000.000 TL Sermaye Bulabilirsen Gel Olalım :D
O sermaye ben de olsa şimdiye Ukrayna gidip fabrika açmıştım 😏
İşte ben de ortak arıyordum ksjdnfs sermaye az 3.000.000 TL Civarı Faize Yatırsam Köşeyi Dönerim Aslında skdjnsd
Yanlış yatırım diye buna denir zaten Ukrayna da savaş var fabrika açardım diyorsun 😅😁
@AddrenaliN 😂
E bitecek enin de sonun da tekrar yapılaşma başladığın da ilk kademeden girmek önemli bir kaç sosyal reklam Türkiye yanınızda bak fabrika açtı Türk sermayecililer felan
Herkesin kendi yatırım anlayışı tabi ki ama savaş eninde sonunda biticek tamm ama ben olsaydım Rusya ya fabrika açardım mesela şuanda hemen hemen bütün ülkelerden veto yiyorlar bunu birilerinin karşılaması lazım üstelik fiyatı sen belirlersin malum Rusya dışarıdan alamiycak ve yarın oburgun bu vetolsr kalkarsa ithalatta yaparsın birde o kadsr param varsa eğer suanda uzun dönem yatırımı için Rusya nin dünya ya iş yapan şirketlerinin hisslerinden toplarım malum fiyatları pul oldu 😁
Rusya eğer Ukrayna’dan ya da masadan kârlı çıkamazsa batar dünya ekonomisinden atılmasına ramak kaldı eğer bu olursa işte o zaman nükleer konuşur sanmıyorum putin ve ekibinin kaybedip köşeye çekileceğini eğer öyle yaparsa her an Rus bayrağını ters görebiliriz
Benim dediğimi destekliyorsun zaten şuanda 😀 Putin istediğini alana kadsr Ukrayna ya saldırır diğer devletler Ukrayna'ya gazı verdiler verdiler kenara çekildiler pusuda bekleyip Rusya ya yaptırım uykuluyorlar dışarıdan ülkeye yatırım yapicak kimse yok sen gidiceksin fabrika acicaksin işte 😀 Rusya yi hangi ülke işgale girisebilir ama Rusya Ukrayna'yi işgal edebilir zaten herşeyi yapıyorlar şuanda Rusya ya mesela dış işleri bakanı bugün çıkıp 3. dunya savaşı nükleer savaş olur dedi daha nolsun siz hepiniz ben tek diyor 😀 boy baktığımız zaman tamm ama Rusya zaten birikimini yapmış altın -bugday - petrol - gaz rezervlerinde ilk sırada mecbur anlasicaklar
Çok zor