+1 yılÖncelikle şunu sorayım kamusal alanda çalışma hakkın var mı yani önceden dondurulmuş bir memuriyetin falan mı var yoksa hayal mi ediyorsun böyle bir işte çalışsam diye
Bir de evlenip ayrılabilirsin bu evliliklerden çocuk sahibi olabilir senin bu utanç verici veya toplumdan kendini soyutlaman gereken bir şey değil ki insanlar nikahsız bir şekilde bir çok kişiyle beraber oluyor sen düzgün bir yuva kurmuşum düzgün bir aile ortamı oluşturmuşum onlar daha çocuk sahibi olmuşsun yürümemiş ayrılmışsın bu senin için nasıl bir sorun teşkil edecek ki06 Yorumla
Soran+1 yılKimse kendine bakmıyor çünkü
Mesela eski çalıştığım yerde bir adam ikinci evliliğini yapmıştı
Herkes onun arkasından çok konuştu
İşte ikinciye evlendi va diye
Halbuki adam evlendi yani
Öte yandan konuşan kişinin yeğeni 5 sene nikahlarız yaşadı biriyle bir dr çocuk sahibi oldu hiç evlenmediler
Çocuğu adamın soyasını alsın diye dava bile açtı
Düşün yani
Ve adam bunlardan utanmadan o adamın ikinci evliliğine laf atıuor- +1 yıl
Bak sen ne kadar doğru bir tespit yapmışsın insanlar önce dönsünler kendilerine baksınlar bu doğru peki sen çalışmak mecburiyetinde misin yoksa boş vaktimi değerlendireyim diye mi çalışmak istiyorsun çünkü her iki evliliğinden de çocuklarım var senin için zor olmayacak mı?
Bir de her şeyi söylemek zorunda değilsin iki tane evlilik yaptım iki evliliğimden farklı çocuklarım var diye bilgi vermene gerek yok işe girerken öyle değil mi😊
Soran+1 yılBilgi vermesem bile zaten işe girişte resmî evrakları sunacağım için orada mecburen görecekler
Çalışmak istiyorum çocuklarım okul çağından ayrıca babaları işe yaşıyorlar ama onların geleceği için birikim yapıp destek olmak istiyorum
- +1 yıl
Resmi evrak isteme işi küçük işletmelerde zaten kolay kolay olmuyor büyük bir işletmeye onlarca ya da yüzlerce kişinin çalışacağın bir fabrika tarzı bir yere gideceksen zaten o kadar evran arasında senin evran kaynar gider boşuna sıkıntı yapıyorsun derim
Soran+1 yılKüçük şirketler evrak istiyor
Ama ben artık küçük şirkette çalışmak istemiyorum
Daha büyük kurumsal firma düşünüyorum
Ve evden çalışmalı işler arıyorum
Yani yine de duyacaklar sonuçta
Sanırım bu durumla barışmam gerekiyor
Soran+1 yılDaha detaylı konuşacak bir şey yok
Cevabınız için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılKesin ve net sözüm
" HER DOGRU HER YERDE SOYLENMEZ " derler.
Söylememe anlatmana , özel hayatını paylaşma gerek yok.
Evlendin ayrıldın, bitti. İki kez üç kez beskez biseyleri sayıyla belirtme ve kimselere guvenipte anlatmana ya da sorulan bir soruya cevaben detaya inmene hiç gerek yok ve problem olmaz09 Yorumla
Soran+1 yılİş görüşmesinde evli misin
Çocuğun var mı
Eşin ne iş yapıyor hiib sorular geliyor ya ondan- +1 yıl
Kısaca net bilgiler verirsin, evlendim ayrildim iki çocuğum falan var. Detay isteyen sorular olursa anlarsın zaten alakasız soru olduğunu ve o konuda, geri kalan cevabın özel hayatına girdiğini tatlı bir dille belirtir, karşıdakine pardon dedirtmeyi saglarsin. hani şunun için falan derse, evlendim ve ayrıldım kafi dersin
- +1 yıl
Ya da o kişinin özel bilgilerini paylaşma hakkına sahip olmadığını belirtirsin
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Soracagin birşeyler olursa mesajım açık, takibatabilirsin
Soran+1 yılSağol
- +1 yıl
Tamam.
Dertleşmek istersen takibatveyamesaj atarsın, konusuruz
Soran+1 yılOf uzattın ya iyi günler
- +1 yıl
Ayıp ama insanca derdine fikir beyan ettik
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu kimseyi ilgilendirmez. Sen de bunu işe girişte paylaşmak zorunda değilsin, boşanmış olduğunu söylemen yeterli, fazla dürüst olma. İşverenlerin takılacağı ilk şey, küçük çocuğun olup olmaması, ona kimin baktığı ile ilgili sorunlar olur.
19 Yorumla
Çocuğun var mı
Eşin ne iş yapıyor hiib sorular geliyor ya ondan
Soran+1 yılAnladım ama kaç kere ayrıldığımı söylemem gerekirş
Soran+1 yılOnlara ne diyeyim
Soran+1 yılKesinlikle öylezaten senelerdir iş hayatında olan biriyim
Soran+1 yılboş ver ya
+1 yılOlmaz ne alaka
03 Yorumla
Çocuğun var mı
Kimse yargılamaz senin medeni durumunu özel hayatını. Eğer yargılayan olursa o işe girme zaten. Kurumsal biryere girmeye çalış. Böyle sekretermiş asistanmış çay elemanı arayanlar falan sapık köpek evladı hepside. Medeni durumunun böyle olması onların işine gelir fesat düşünür soylu kişi köpek dölleri dolu etraf. Kurumsal biryer bulmaya çalış rahat edersin.
Soran+1 yılYa kurumsal ya kamu düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
+1 yılEvlenmiş Boşanmış birisi olduğunu söylediğinde birde 2 Kez ayrıldığını duyan uyanıklar Senden faydalanma düşüncesine daha yoğun girerler Evlide olsa Yaşlıda olsa.
Helede bu işe gerçekten fazlasıyla ihtiyaçın olduğunu fark ederlerse Allah Yardımcın olsun.
Naturel davran.
Esas olan kısa Cevaplar ver.
Özel Hayatını iş yerindeki ayak üstü Sohbetlerde paylaşmazsan çok iyi olur01 Yorumla
Çocuğun var mı
Eğitim & Kariyer konusunda 706 cevap paylaştı. Adı üstünde özel
Senin özel hayatın
İş ayrı özel hayat ayrı
Hırsızlık yapmadın ya kimi ne alaka eder
Bende kurumsal firmalarda çalıştım çalışıyorum
Kimsenin umurunda olmaz öyle şeyler
Bazı kadınlar vardır çenesi düşük gelir bütün özelini anlatır kaçarsın gene anlatır
Öyle biri değilsen başın ağrımaz
Senin yaptığın ise bakarlar
Kimseyi alaka etmezzzzz
Kime ne kimden kaç çocuk yaptın onlarimi gerdi014 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılMülakatta soruluyor ya
Eşiniz ne iş yapıyor va diye
Soran+1 yılÖnceki çalıştığım yerde bir adam ikinciye evlenmişti
Onun için misal patron bile arkasından çok dedikodu yaptım
Soran+1 yılYaptı
Patron dedikodu yaptı
Soran+1 yılPatron şirketi idi
Soran+1 yılSenin çalıştığımn yer kurumsal mı
Soran+1 yılİyi bari bende öyle bir yer arayacağım
Bana evlenmeden önce nikah yapmıştım ın kere düğün ne zaman diye sormuştular
Soran+1 yılEvet benim yüzüm yumuşak o var
istersen 10 kere evlen ayrıl senin özel hayatın çalıştığın kurumsal firmayı ne ilgilendirir. ya da neresi olursa olsun.. yaptığın işe bakılır üzerine düşen sorumlulukları yerine getirip getirmediğine bakılır, bir dezavantajı iki kere eğlenip ayrıldığını duyan bazı uyanık hemcinslerim sana yavşamaktan geri kalmazlar..
017 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılDetay soran oluyor illa
Misal daha önce çalıştığım yerde biri bana akrabalar size maddi destek oluyor mu diye sormuşlardı
Soran+1 yılYaa işte düşün ve sözde kurumsal
Soran+1 yılYani sorun olmaz ceğil mi
Ara eleman da değilim
Yani müdürlük yöneticilik basvuru yapacağım pozisyonlar
Ayrıca böyle bi pozisyonda iş bulamazsam iş kurmak istiyorum
Soran+1 yılEvet pek duygusal biri değilim
Umarım nunlara takan bir keko ile çalışmak zorunda kalmam
Soran+1 yılAy çok sağol
En mantıklısı o olacak galiba
Ama cesaret yok işte
Neyse zaman
Soran+1 yılSağolun
Soran+1 yılÖyle mi dersiniz?
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
İş hayatındayken çocuklarını ihmal etmeyecek kadar rahatsan, iş çevrende de çok afedersin koca arayışı içindekiler gibi herkese potansiyel eş adayı olarak bakmıyorsan sorun olmaz. Çünkü değişmeyen kalıp kafa yapılı erkek ama adam olamamış zihniyetler, dul bir hanımefendiye karşı o an kendi evde bekleyen eşini, çocuğunu düşünmeden ağzından sular aka aka dünyanın en iyi melakesi görünürler. Bekarı ayrı dert zaten. O nedenle özel hayatınızı gizli tutun. Maalesef ki Çok gizli tutun..
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı. Bi sakıncasının olucani sanmiyorum sicilinizde yüz kızartıcı bi suç yoksa örneğin sabıka kaydınizda uyuşturucu kullanmak ya da başka bi suç olmadıkça yeteneğiniz dahilinde bir işte rahatlıkla çalışabilirsiniz umarım bulursunuz güzel bir iş 😊
07 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılSiz olsanız çekinmez misimiz
Soran+1 yılBoşanmış olmak sorun değil de dedikodu döner mi
Soran+1 yılTamam
Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunları anlatmak, çok güvenmediğin insanlarla paylaşmak zorunda değilsin. İş yerindeki insanlar özel hayatını bilmesinler, bunu ik ile bile paylaşmana gerek yok bekar anneyim 2 çocuğum var de geç. Detay kimseyi ilgilendirmez.
05 Yorumla
Soran+1 yılBekar anne desem sorarlar ama sonradan
Ayrıldınız mı
Ne kadar evli kaldınız
Çocuklar kimde vs
Soran+1 yılAaa öyle mi
Çok teşekkür ederim ☺️
Harikasınız 🤩
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız
Ama daha önce başka bir iş başvurusunda sordular
Misal akrabalar size maddi destek oluyor mu diye
Ve bu firma hepimizin bildiği bir firma yani
Kimseye söylemek zorunda değilsin.
Özelini kimseyle paylaşman gerekmez.
Endişe etmen gereken kendi dilin.
"Söylediğin herşeyin kölesi, söylemediğin herşeyin efendisisin"09 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılÖnceki işyerimde evlenmeden önce düğünden önce nikah yaptım herkes düğün ne zaman niye önceden nikah yaptınız diye on kere sordu
Soran+1 yılBen çok konuşan biri değilim
Sakinim haliyle üstüme geliyorlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama yok öyle insanlar
İnsan kendisi dik durmak zorunda
Soran+1 yılSağolasın
Yani eğitimli bireyim aslında ama bakalım
Sorunu bilmem de, 2kere evlenip ayrılman demek, erkeklerin seni av olarak görmesi demek.
yani bunlara hazır ol, çevrendeki erkekler seni dürtmek isteyeceklerdir. Alımlı biri değilsen bişey olmaz :D02 Yorumla
+1 yılSende ayrıldım dersin iki evlilik yaptığını söylemene gerek yok. Benim çalıştığım yerde 24 yaşında 2 evlilik yapmış diye kızın dedikodusunu yapıyorlardı. Sende kimsenin ağzına laf verme bi kere evlendim dersin gerekirse
00 YorumlaÖzel hayatın seni bağlar. Bunların işveren tarafından sorun teşkil edeceğini sanmam. Evlenip boşanan ve bu evliliklerinden çocukları olan tek kişi sen değilsin.
01 Yorumla
Çocuğun var mı
Sen istemediten müsade etmedikten sonra kimse bu halt yiyemez herkes ekmeğinin peşindeDurumuna gelince evlisin iki çocuğun var eşin. Teknisyen özel söfor vb şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkurumsal bir firma böyle detaylar sormaz zaten
küçük bir firma ise saçma sapan şeyler sorabilirler
ayrıldım 2 çocuğum var diyeceksin detaya gerek yok zaten sormaya hakları da yok
yaşınız kaç , mesleğiniz, eğitiminiz nedir04 Yorumla
Soran+1 yılYüksek mühendisim
30 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılsorulmaz sana merak etme zaten soran olursa da beş para etmez orası çalışma da zaten orada
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim kolay gelsin
Bu sizi ilgilendirir başkasını değil ama arkadan konuşanlar olacaktır. Zaten onlarda arkanıza konuşsunlar.
01 Yorumla
Çocuğun var mı
+1 yılKimseyle özelini paylaşma tabiki soru olucak mülakat ta boşandım 2 çocuğum var de geç kimseye güvenme
03 Yorumla
Çocuğun var mı
Dediğim gibi boşandım 2 çocuğum var de geç fazlası için gerek yok
Soran+1 yılTamam
- Eğitim & Kariyer konusunda 972 cevap paylaştı.
s +1 yılHiç çalışmadın mı hayatın boyunca? İş hayatına özel hayatını karıştırmayacaksın kimseye hesap vermeyeceksin o kadar
05 Yorumla
Çocuğun var mı
Evlenmişsin olmamış ayrılmışsın gayet doğal şeyler bunlar.. ayrıldım çocuğum var demen yeterli olacaktır zaten daha fazlasını sormaları suç
Soran+1 yılBir iş görüşmesine gittiğimde akrabalar size maddi destek oluyor mu diye sormuşlardı
- +1 yıl
Bunu cevaplamak zorunda olmadığını söyleyebilirsin, bu mevzulara giren işveren zaten işi yokuşa sürüyordur. Esasen çocuk düşünüyor musun diye bile soramaz
Soran+1 yılSoruyorlar çocuk düşünüyor musunuz çok sorulan bir sorun
+1 yılSorun olmaz neden sorun olsun. Bu sizin özel hayatınız. Kimseyi ilgilendirmez. İşinizi yaptığınız sürece.
09 Yorumla
Çocuğun var mı
Evliyim ve evet çocuğum var demeniz yeterli detay vermenize gerek yok. Eşinizin ne iş yaptığı da ilgilendirmez aslında. Bunu soran kişilerde art niyet ararım açıkçası...
Soran+1 yılEşin ne iş yapıyor diye her detayı soruyorlar
- +1 yıl
İse eşim girmeyecek uygun bulunursaniz siz gireceksiniz. Taviz vermeyin. Açıkça konuşun.
Soran+1 yılTers cevap mı vereyim
- +1 yıl
Ters cevap vermek değil ki bu.
Soran+1 yılBenim özelim demek
- +1 yıl
Evet sizin özeliniz. Eşinizin ne iş yaptığı ilgilendirmez çalışacağıniz kurumu. Medeni durum ve çocuk sayısı ilgilendirebilir AGİ den dolayı fakat fazlası ilgilendirmez.
Soran+1 yılAgi artık yok
Banka ve kurumsal şirket senin özel hayatına niye karışsın ki işine odaklan eğer öyle bir durum söz konusu ise başka işlere başvuru yaparsın.
04 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılHaklısın aslında
+1 yılcv ni özel hayatın oluşturmuyor. okuduğun okul ve iş tecrübelerin oluşturuyor. iş başka özel yaşam başka. kimseyi ilgilendirmez senin özel yaşantın.
05 Yorumla
Çocuğun var mı
bende boşandım benimde 1 çocuğum var ve ben çalışıyorum iş veren için çocuğunun bakımı sorun olabilir zırt pırt çocuğun için işten izin alacak mısın yok ateşi çıktı yok okulu yok osu yok busu filan gibi şeyler iş verimliliğini düşürür mü diye bunu sorgularlar yoksa evlenmişsin boşanmışsın kimseyi ilgilendirmez.
Soran+1 yılSen kamuda mı çalışıyorsun yoksa özelde mi
- +1 yıl
Özel bir şirkette çalışıyorum sen nerede iş arıyorsun?
Soran+1 yılBende özel şirketten
+1 yılişini düzgün yaptıktan sonra bu durum neden sorun teşkil etsin ki? önemli olan işinizi düzgün yapmanız
012 Yorumla
Çocuğun var mı
bu durumları da açık açık söylüyeceksin hepimizin hayatın da farklı sorunlar var zaten senin bu durumuna saygı göstermeyen yerde de çalışmanı pek önermem... açık şeffaf olduktan sonra sıkıntı olacağını zannetmiyorum bu durumu yaşamayı sende istemezdin ama hayat işte.. bence bu konuyu pek kafanıza takmayın derim.
Soran+1 yılİşte bunları açıkça söylersem dedikodu yapabilirler
Çünkü hoş karşılamayabilir iş hayatında
Daha önce çalıştığım yerde bir adam evliydi önceden de evlenmiş iki evlilik yapmış yani
Onun için bile iki kere evlenmiş zaten diyorlardı insanlar- +1 yıl
insanlar her zaman konuşur ve bunu durdurabilme ve konuşmalarını kese bilme şansımız maalesef yok.. acaba neden boşandığını gelip sana sorsalar ön yargısız dinleseler belki ke senden daha çok üzülüp sana hak vereceklerdir ama insan oğlu hep kolayına kaçtığı için bunu yapacağını dedi kodu daha kolay.. bu yüzden bu tip durumlara takılma bütün içtenliğinle işine odaklanırsan onların ne dediğinin pekde önemi yok... sen sadece kendini ve işini düşünürsen bir süre sonra konuşsalar bile susacaklardır.
Soran+1 yılBen hep öyle yaptım
Eski çalıştığım yerlerde de
Hep çalıştım yani işe odaklandım
Hatta iş dışında kimseyle doğru dizgin arkadaşlık bilr yapmadım- +1 yıl
En doğrusu.. zaten ne kadar az insanla muhabbet sohbet edilirse insan o kadar az laf duyra işitir... bu arada mesleğiniz nedir tabi söylemek isterseniz.. söylemezsenizde saygı duyarım
Soran+1 yılYüksek mühendisim
- +1 yıl
güzelmiş umarım gönlünüze göre mutlu olacağınız bir iş bulursunuz.. ve bulacağınıza da eminim çünkü ne yaptığını bilen kararlı birisiniz bence öyle bir enerjiniz var sanki..
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim ne demek her şey gönlünüzce olsun.. ama sizinle sohbet muhabbet etmek gerçekten hoş olur enerjiniz pozitif ve bu hissediliyor.. keşke bu fırsatı verseniz takip etseniz.. tabi bu sizin kararınız saygı duyarı..:)
Soran+1 yılGerek yok uzatmanıza
İyi günler- +1 yıl
siz nasıl derseniz.. iyi günler dilerim..
Eğitim & Kariyer konusunda 612 cevap paylaştı. Kimseyi ilgilendirmez senin özel hayatın sadece bu durumunu mümkün olduğunca çevrenden gizle iş hayatında maalesef ki hala boşanmış kadınlara farklı gözle bakan bir zihniyet var.
014 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılAynen öyle
Teşekkür ederim
Soran+1 yılŞu an işim var
Ama daha iyi konumda ve daha iyi maaş alabileceğim bir iş bakıyorum
İnş bulurum
Soran+1 yılAmin 🙏
Soran+1 yılNeden ki?
Aramızda oğlumuzdan başka bağ yok
Soran+1 yılBu ilk eşim daha bunla on sene önce ayrıldık
Bundan sonra başkasıyla evlendim
Onla da ayrıldım vs
Ailecek görüşürüz ama evlilik bağı yok aramızda
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. öyle saçma şeymi olur kim karışır senin özel hayatına kaç çocuun ya da kaç kere evlendiğine. işe giriyosun sonuçta gidip tekrar evlenmek için aday olmıcaksın 😂😂
09 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılAilemle yaşamıyorum ama neyse
Soran+1 yılÖyle derim o zaman
Soran+1 yılBasvuru yapmaya yeni baslayacağımm
Soran+1 yılKesinlikle 🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhabalar konuyla alakası yok ama bende sizin gibi bankacılık bölümüyle ilgili bölüm bitirdim ama şu an çalışıyorum daha acaba işi yapması kolay mı? Nasıl işe girdiniz?
05 Yorumla
Soran+1 yılBen bankacılık mezunu değilim
Endüstri mühendisliği bölümü mezunuyum ve uluslarası ilişkiler okudum aynı zamanda MBA programı masterım var
Şu an çalıştığım yer satış üzerine on sene kadar deneyimim var
Sma sektör değiştirip banka ya da finansa geçmek istiyorum
Sizde bankaya basvuru yapın
Bankacılık mezunu iseniz daha kolay kabul alırsınız
Cevap sahibi+1 yılVay maşallah. Kendinizi hazırlamışsınız baya. Ben maalesef etkin değildim. Ayrıca tam bankacılık değil ama banka sınavlarına giricem deniycem hepsini. Şu an çalışmıyorum ama inşallah güzel bir işe girebilirim. Kpss falan deniycem
Soran+1 yılKpss kesinlikle deneyin
Bu zamanda en garantilisi
Umarım her şey gönlünüzce olur
Cevap sahibi+1 yılAmin yoksa durum vahim. Arkam sağlam da değil ki bir tanıdığın yanına girip de çalışam
Soran+1 yılTanıdıklar hep geçici
Kendi ayakların üzerinde dur
Bunları neden paylaşmak zorundasın işyerindekilerle...
Evvela buna cevap ver...037 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılAyrıldınız mı
Çocuklar kimde vs diyecekler sonra
Soran+1 yılBir görüşmede akrabalar size maddi destek oluyor mu diye sormuşlardı
Soran+1 yılBöyle demek dinlenmek olmaz mı
Soran+1 yılDiklenmek
Soran+1 yılSen kamuda mı çalışıyorsun
Özel sektör mü
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılHayır çalışıyorum aslında ama maaşım düşük kaldı zam da yok şirkette o yüzden değişeceğim
Soran+1 yıl5 ne ki artık
Benim ücret beklentim en az 20
Endüstri mühendisliği bölümü mezunuyum
Ayrıca uluslararası ilişkiler okudum
MBA programı masterım var
On sene satış üzerine çalıştım
Daha orta veya üst düzey yöneticilik bakıyorum
Soran+1 yılŞirkete portföy ayarlamak ve genel satış tedarikçileri bulmak
Ağırlıklı olarak yurt dışı satış
Ama artık bu sektörden sıkıldım
Enerji ya da finans düşünüyorum
Soran+1 yılLojistik
Soran+1 yılPek çok şey
Soran+1 yılYok ne oldu ki
Soran+1 yılİstanbul doğru
Soran+1 yılGerek var mı?
Soran+1 yılMaksat Nedir?
Kibir değil maksat soruyorum sade
Soran+1 yılBu sitede eet
özele gel diywnler hwp p resmi atıuor da
Soran+1 yılKlavye saçma çevirmiş
Anladın sen onu
Soran+1 yılTamam
+1 yılSenin özel hayatın özelini işine taşımadığın sürece kimseyi ilgilendirmez.
09 Yorumla
Çocuğun var mı
“Bekârım şu kadar çocuğum var.” Bitti bu kadar.
Soran+1 yılAyrıldınız mı diyecekler bu sefer de Zincirleme sorular geliyor
- +1 yıl
Yavrum bekâr anneysen başka yolu mu var hangi iqsu düşük insan sorar o soruyu? Zaten soramazlar da özelin o senin kimseyi ilgilendirmez iş yeri de senin ayrılıklarına takılmaz çocukların yaşını ya da bakan biri olup olmadığını sorar sadece. İşi aksatmana ya da gerekli gereksiz izin alma durumlarına karşın.
Soran+1 yılHm anladım
Yok yok çocuklar küçük değil bakan var
Durumunuz kötü değil
Ama çalışmak lazım da çok dedikodumu yaptılar eski yerde- +1 yıl
Özelini öğrenmezlerse kimse yapamaz. Anlatmazsın kimseye bir şey, samimi olmazsın kimseyle.
Soran+1 yılAnlatmak değil de işe giriş evraklarında görecekler
- +1 yıl
2 evlilik yapmış olmanın dedikoduluk bir tarafı yok. Bu durum hiçbir iş evrağına da yazılı belgelenmez zaten.
Soran+1 yılİşe girişte nüfus dökümü veriyorsun ya
Orada görecekler
+1 yılolmaz, sende evenip ayrıldığını falan söyleme bilmelerine gerek yok
03 Yorumla
Çocuğun var mı
yok ben çalışan arkadaşların için demiştim, işe alımda sorun olmucağunı bildirenler olmuş diye. Ama yanlış ifade etmişim üzgünüm
Soran+1 yılPeki
Hiç bir sorun olmaz. Sonuçta enerji verip çalışacaksın. Kötü düşünme
06 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılMeslek ne
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimden ayrıldım dersiniz bu kimseyide ilgilendirmez cocugunuz var mı derseler 2 tane var ya da 3 var bu kimseyi ilgilendirmez. Asla ilk etapta sorulan sorularda kaç kez evlendiginizden falan bahsetmeyin. zaten bunlar özele girer.
00 Yorumla
+1 yılkimseyle bu konu hakkında konuşmazsan niye sorun olsun ki?
03 Yorumla
Çocuğun var mı
öyle mi? 🤔
şimdiye kadar girdigim hiç bi iş görüşmesinde bu sorulmamıştı vay be
Soran+1 yılMeslek ne sizin
+1 yılSorun olmaz , sen hangi acilardan sorun olabileceğini düşünüyorsun?
013 Yorumla
Soran+1 yılDedikodu yapılır dşyen
- +1 yıl
İki kere ayrılmış filan diye mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bu konuda dedikodu olmaz olsada iki günlük mesele ki bunu takmaya değmez, ayrıca iş hayatında bir çok boşanmış insan var , dedikodu olsa bile takma diyeceğim ama bir çok insan ortak payda içinde olduğu için iş dünyasında bu durum normal karşılanır. Ayrıca sen yanlış birsey yapmamışsın ki evlenmişsin olmamış yine evlenmişsin yine olmamış . Millet kadının dedikodusuna düşeceğine kadını bu duruma iten erkeklere ağzının payını versin.
Soran+1 yılSağolsun iki eski eşimde iyi insanlar
Oğullarımın babaları
O yüzden onlara da laf söyletmem- +1 yıl
Sizde sağolun. Onlara laf söylemekde haddime değil. İki kişilik hayatlarda her zaman tek taraf sorumlu olmaz yaşananlardan. Netice itibariyle ayrılma sebepleriniz her ne olursa olsun. İnsanların dedikodu yapma hakkı yok ve öyle ki bu tarz insanların maalesef kendi durumları iç açıcı değil. Evlenip boşanmış olanlara laf edeceklerine eşlerinin dışında kişilerle kur yapanlar sevişenler cinsel ilişki yaşayanlar var. Oturup kendi dedikodularını yapsınlar.
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız 👏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊. İnsanlık birbirinin derdine derman olmalı, dedikodu peşinde olup dedikodu zulmü içinde olmamalı , öyle ki , herhangi bir sorunlu durum yokken ortada. Sorun varsa yardımcı olmalı, uygunsuzluk varsa bu durum karşısında gece gibi olmalı örtmeli açık etmemeli ki, hem insan mağdur olmasın hemde fitne çıkmasın diye.
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Sanırım senin için en güvenli yer orası olur. Belki aranızda düzelebilir
Soran+1 yılAra düzelmesi falan yok
Aramız bozuk değil zaten
O benim artık sadece arkadaşım ve oğlumun babası
Ötesi olmaz- +1 yıl
Anladım. Uygundur.
+1 yılBankaya girebılıyrsan hıc bakma gır önemli olan kimseyi peşine takmda bızdede dul calışnlar vardı peşine ınsan takınca işlerıne son verdik
00 YorumlaÖzel hayatınızı iş başvurunuzda sormazlar anlatmaniz da gerekmiyor zaten.
03 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Eğitim & Kariyer konusunda 527 cevap paylaştı. Söylemezsin olur biter o herkesin kendi hayatı onları alaka etmez
03 Yorumla
Soran+1 yılİşe girerken resmî evraklarda görecekler
Soran+1 yılTamam
+1 yılHayır neden sorun olsun. Eğer düzenli bir hayatınız varsa sıkıntı olmaz
05 Yorumla
Çocuğun var mı
Boşandım iki çocuğum var desen yeterli , özel hayatının ayrıntısı onları ilgilendirmez. Detaya girmek zorunda değilsin. Onlarda detay isteyemez. Özel hayatın gizliliğine taciz olur, bu suçtur
Soran+1 yılDaha önce bi iş görüşmesinde akrabalarınız size maddi destekte bulunuyor mu diye sormuşlardı
- +1 yıl
Niye ne yapacaksın diye soraydınız sizde keşke. Sanki yardım kurumuna başvurmuşsunuz gibi. . bu nasıl bir soru🤦♀️
Soran+1 yılVallaha öyle
Bir de tanındık bit yer
Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden olsun, kimseye 2 kez bosandim demek zorunda degilsin
05 Yorumla
Soran+1 yılZorundayım
İşe girerken resmî evrak veriliyor
Soran+1 yılTamam da işe girerken resmî evraklarda görecekler
Soran+1 yılResmî evraklarda görecekler
+1 yıl
Banka gibi resmi kurumlarda hiçbir sorun olmaz ama özel sektörde dul olduğun için biraz ilgi noktası olabilirsin05 Yorumla
Çocuğun var mı
Aynı cevabı da herkese kopyalayıp yapıştırmakta bir başarı 😀😀
Soran+1 yılNe yapayım diğer türlü zaman kaybı
- +1 yıl
Ne zaman kaybolsun ki insanlar birbirleriyle vakit geçirmekten zevk alıyor keyif alıyor mutlu oluyor
- +1 yıl
Pardon yanlış yorum yaptım
Niye sorun olsun ki sen işini güzel yaptıktan sonra
06 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılYani işte
Soran+1 yılAynen
Özel hayatlar kimseyi ilgilendirmez böyle oluncada sorun olmaz
06 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yıl8-10
Soran+1 yılOluyorlar zaten
Eğitim & Kariyer konusunda 401 cevap paylaştı. Sorun olmaz. Yüz kızartıcı bir sorun olmadığı sürece rahat ol
06 Yorumla
Çocuğun var mı
Soran+1 yılİki kere ayrıldım yanlız
+1 yılBu senin özel hayatın ve iş performansını etkilemedikçe kimseyi ilgilendirmez
07 Yorumla
Çocuğun var mı
Gelsin ne olacak. Boşandım ve geçmişimle ilgili sorun yaşamıyorum dersin
Soran+1 yılYani özgüvenli ol ve cevap vermekten çekinme diyorsjn
- +1 yıl
Evet cevap verirken işverenin tek düşüncesi geçmişi problem olur mu diyedir onlar sormadan problem yaşamadığını belirt. Bir daha çocuk istemediğini de. Doğum izinlerini hoş karşılamazlar
Soran+1 yılEvli değilim zaten şu an 😃neyse basvuru yapayım özgüveni her şey demek galiba
- +1 yıl
Öyle bol şanslar
Soran+1 yılSağol
Hiç bir banka veya kurumsal şirket insanın özel hayatını ön planda tutup bakmaz sormaz sorgulamaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılEmin misim?
Benim görüşmeye gittiğim yer akrabalar size maddi destek oluyor mu diye bile sormuştu
Soran+1 yılBen bi görüşmeye gitmiştim
Sözde kurumsal
Bana akrabalarınız size maddi destekte bulunuyor mu diye sormuştu
Soran+1 yılAl benden de o kadar 😂
+1 yılneden sorun olsun? evliliklerin çoğu bitiyor zaten artık
00 YorumlaHer ikisinden çocuk mu yaptın niye ayrıldınki merak ettim şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmaz
Mülakatlarda özel hayatına dair soru gelirse kusura bakmayın özel hayatıma dair bilgi vermiyorum kimseye dersin.03 Yorumla
Çocuğun var mı
Cevap sahibi+1 yılKızım değişikmisin. Okumuyormusun yorumumu
Soran+1 yılTamam
+1 yılsana seks objesi olarak bakarlar girsen de girmesende
00 Yorumla
+1 yılHiç bir problem yaratmaz tabi ki,
Ama iş arkadaşların arkadan atıp tutarlar05 Yorumla
Çocuğun var mı
İş verenim o kadar detaya düşmedim hiç bi zaman.
Soran+1 yılValla soruyorlar
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun ama bi sorun olacağını zannetmiyorum
Soran+1 yılSağolun
Namusu ile helalinden alın teri dökerek para kazandıktan sonra kimse bir şey diyemez sen ne güzel bir annesin ki hem annelik hem babalık yapabilmek için evlatlarına çırpınıyorsun 🥰🥰
15 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤩
Ama çocuklarım babada kalıyorlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🤩
Soran+1 yılSağolasın 💙
+1 yılkimse sizin özelinize bakmaz siz anlatmadığınız sürece..
01 Yorumla
Çocuğun var mı
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu bir sorun değil insanların seni yargılanacağı bir kurumda çalışma zaten
030 Yorumla
Soran+1 yılHer kurum öyle
- +1 yıl
Değil bazı kurumlar özel hayatla ilgilenmiyor
Çocuğun var mı
Bunlar seni tanımak için sorulan sorular özel hayatini irdelemek için değil
Soran+1 yılEvet ama işte detay versem dedikodu olacak
- +1 yıl
Detay vermek zorunda değilsiniz ki
Soran+1 yılEvet ama soracaklar
- +1 yıl
Sorduklarında detay belirtmeniz gerekmiyor ki
Soran+1 yılNe diyeceğim
- +1 yıl
Ailemle yaşıyorum diyebilirsin
Soran+1 yılEvli misiniz va diyecekler
- +1 yıl
Değilim de
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Bu kadar takılıp hayatını maç etme bence etrafında olumsuz tepkilere maruz kaldigin icin böyle
Soran+1 yılEvet kesinlikle
- +1 yıl
İnsanların ne dediğini umursama her boşanmanın bir sebebi var onlar senin neler çektiğini bilmeden yargılayacaklardir önemli olan senin güçlü durup kendinden taviz vermemen unutma kararlı kalırsan karşında kimse duramaz
Evli olsam uzun sene çocuğum olmasa bu sefer de onu soracaklardı- +1 yıl
Sorun da o ya herşeyi herkes sorabilir önemli olan senin dik durup kimseye bunu sordurmuyor olman
Soran+1 yılÖnceki işyerimde evlenmeden önce nikah yapmıştık
Diğünden önce
On kere millet düğün ne zaman diye sordu- +1 yıl
Buna sen mail veriyor olabilir misin
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Çok mu dokuyorsun içini
Soran+1 yılHayır hiç konuşan biri değilim
- +1 yıl
Peki nasıl öğreniyor insanlar bunu
Soran+1 yılMesela önceki çalıştığım yerde ayrıldığımda yeniden evlenecektim düğünden önce nikah yaptık
Dedikodu oldu neden nikah önce uğurlar va diye- +1 yıl
İşte sen insanlara tepki gosteremiyorsun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Neden göster korkma
Soran+1 yılİşte alışmadım
- +1 yıl
Alismalisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılYurtdışında olmaz da lakin maalesef türkiyede oluyor
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke yurt dışında yaşasam
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun ki
Soran+1 yılİsabbul
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzel hayatın şöyle sorun olur hafif bir kadın sanarlar seni kullanmak isteyebilirler
03 Yorumla
Soran+1 yılBoşanınca hafif mi olunuyor
Bunu bir kadından duymak çok acı
Tabi kadınsan
Cevap sahibi+1 yılToplum öyle düşünüyor ben düşünmüyorum kadınlar kadınları kullanmıyor erkler kadınları kullanmak istiyor boşanmak suç değil benim de başıma gelebilir ama dul kadınlara öyle bakılıyor diyorum birazda nerede yaşadığına bağlı
Soran+1 yılPeki açıklama yetti
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk verdiğin izlenim önemli. Basit kadın damgası yersen işin zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değilim
+1 yılİşte sorun olmazda herkes seni açık kapı kolay lokma olarak görüp yanaşan çok olur ama bunu sen biliyor sun herkesin bilmesine gerek yok söylemez sin olur biter bence
012 Yorumla
Çocuğun var mı
Kac tane evlilik yaptın diye sormuyor larmış bak
- +1 yıl
Ayrıldım 2 çocuğum var demem yeterli illa iki evlilik yaptım ikisindede çocuk sahibi oldum demek zorunda değilsin
Soran+1 yılAnladım
Ama dedikodu olabilir- +1 yıl
Niye olsun ki sana bir sır verimi
Soran+1 yılVer
- +1 yıl
Tek dul sen değilsin ama kimseye söyleme
- +1 yıl
😊
Soran+1 yılDul kocası ölene denir
Çok şükür 🙏
Benimkilerin ikisi de hayatta- +1 yıl
Sen ne oluyor sun 😂
Soran+1 yılBoşanmış
- +1 yıl
Heee gerçekten çok fark varmış
+1 yılBunun ne gibi sıkıntısı olacak ki senin özel hayatın kimseyi ilgilendirmez boşandığını bilmesi kafi. Özel hayatın işini etkilemediği sürece kimse karışamaz.
09 Yorumla
Çocuğun var mı
Boşandım iki çocuğum var der geçersin kalkıpta niye boşandın kaç evlilik yaptın diye soracak halleri yok ahlaka aykırı zaten
Soran+1 yılBir iş görüşmesinde zamanında akrabalar size maddi destek oluyor mu diye sormuşlardı
- +1 yıl
Bunun ne gibi amacı olabilir ki ne işlerine yarıyacakmış bu bilgi
Soran+1 yılBilmem
- +1 yıl
Abartmışlar bence böyle bir bilgi kimsenin işine yaramaz
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Bu yüzden çekinme hiç özel hayatını da kimseye anlatmak zorunda değilsin zaten fazla detaya giren birisinden şüphelen
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmaz ama dulsun diye sulanan olur bizim insanımız kötü niyetli çoğu özel hayatını anlatma fazla
10 Yorumla
+1 yılvereceğin cv de zaten belirtmiyormusun ayrı olduğunu
014 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Medeni hali bölümüne yazman gerek
Soran+1 yılBekar yazıyor iki seçenek var zaten
- +1 yıl
sonuçta bekarsın gerisini pek irdelemezler
Soran+1 yılİrdeler
- +1 yıl
anlaşamadığım için ayrıldım dersin kaç defa ayrıldın demezler
Soran+1 yılEşler ne iş yapıyordu derler mi
- +1 yıl
ayrıldığını öğrendikten sonra onu sormaz
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
bu kadar takıntı yapma rahat ol
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
umarım istediğin sonuç olur başarılar dilerim
Soran+1 yılSağol 🙏
- +1 yıl
sonucu paylaşırsın istersen
Hiçbir sorun olmaz. Sen sadece sana yakınlaşmaya çalışanlardan uzak dur yeter. (Her boku düşünüp uygulamaya çalışanlar içn diyorum) Tavrını mesafeni koru. Bu senin için daha iyi olur.
00 Yorumla
+1 yılHayır neden olsun ki sonuçta evlilik yapmıyorsun beden boşandı iki seferdede merak ettim sorun neydi evllikiten soğuyorum böyle diyince siz
04 Yorumla
Soran+1 yılBir sorun yoktu
İki eşte şansa çok iyi insanlar
Evlilik bana göre değilmiş
- +1 yıl
Hadi ya geçmiş olsun
- +1 yıl
Nedensiz bitmez ama
- +1 yıl
Biraz konuşsak olur mu benimde öyle fikrim var ama korkuyorum
Evlendim ayrldm dersin sorun olmaz kac defa oldugu kimseyi ilgilendrmez kimse de bunu merak etmez zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılİşe girerken resmî evraklarda görecekler
- +1 yıl
Ya kimseyi bağlamaz evli ya da bekar ya da dul olman
Soran+1 yıl@askkadini71 peki
Sen çalışma na bağlı işinde iyi sen kim ne diye bilir
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya kimse sorgulayamaz kimseyi ilgilendirmez de sadece çalışma hayatın sorgulanir
03 Yorumla
Çocuğun var mı
Cevaplamak zorunda değilsin ama taktik istermisin
Soran+1 yılEvet
- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği