AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Parayı bölüp farklı bankalara Faize koyarım keyfime bakarım.
10 yıl sonra da 1 ev alacak paran bile olmaz
Faizleri düşürmüşlerdi sanki
@met96 Abi tamam çok haklısın akıllısın zekisin ama şunu düşünmüyorsun benim dediğim yöntem 0 risk sen şimdi paranı tabi varsa git riske at batmayacagina dair garantin var mı?
10 yıl önce 300 bin tl paranın faizi ile geçinirdin şimdi de 1 milyonun faizi ile geçinirsin ama 10 yıl sonra o 1 milyon bugünün 300 bini kadar değersiz olur 1 ev bile alamazsım bankaya uzun vadede para yatırmak saçma
Birde o kadar parası olan birinin KS de ne işi var ya ben de ciddi ciddi yazıyorum
Evet var arsa alsın her yıl değer kazanır
Altın al varsa da değeri hiç eksilmez
Yaz bana özel den numaramı verecem daha sonra banka da ki işlemlerini gösterecem var mı yok mu para görürsün
Araba al arsa al reis zaten biliyorsun yöntemi daha ne olsun
1 milyon çok para mı Allah aşkına 2 daire alamazsın şu an o paraya
Neden olmuyormuş haha
Ben emlak sektöründeyim çok güzel para var 1 milyonu seneye 1 bucuk milyon yapmasına yardım ederim banka faizinde o paranın yarısını kazanamaz
@met96 ALLAH bol kazanç versin
Benin de 3 milyon sermayem var emlak işinde kazanıyorum burada ki insanlar paranın olma ihtimaline inanmıyor ama artık inanmayana banka hesaplarını gösterecek duruma geldim çok para değil zaten ama insanlar milyarder muamelesi yapıyor o kadar para varsa burada ne işin var diyo Maldivlere mi gidelim ne yapalım 3 kuruş para
Eyvallah kardeşim sana da bol kazançlar dilerim paran olursa bankaya atma zarar edersin
İlla bankaya atarsan paranı bir kaç bankaya bölmeden at ne kadar yüklü miktarda paran olursa o kadar fazla faiz alırsın özel müşteri oluyorsun banka için farklı faiz sistemi uyguluyorlar
Haklısın. Ayıptır söylemesi 3 evimden 1 tanesini satıyorum elimde kalan o para. Yani çevremize baktığımızda herkesin neredeyse 2 şer 4 er evi var. Normal artık bu paralar
@met96 teşekkür ederim sağ olun 😊
Evet bende öyle duymuştum zamanında ama faizleri düşürmemişlermiydi en son
Sen Denizli ye yakınsan yaz bana imar barışı geçecek yerler var oraları alırız sana ufak bir komisyon karşılığı
Antalya’da ikamet ediyorum
Faizler düşük günlük vadeli hesaba atarız parayı kelepir yer bulunca alırız 3 sene sonra 4 katına satarsın hem sen kazan hem ben kazanayım
Denizli tarafında yatırım yapma niyetin olursa ulaş bana
Biraz zor gelirim o taraflara
Sen bilirsin bol kazançlar
Ortak olalım yufka işi yapalım talepler patlama yaptı yetişemiyorum Ramazan'a...
Hiç düşünmeden, en çok düşen kriptolari toplardim
E-ticaret işine gir. Ne satarsın bilmem. Çok uzun konu o.
Emlak işine gir
Kahvaltı salonu aç