Arkadasla r 4 yıllık bi ilişkimiz vardı düşe kalka ilerleyen ama yavas yavas oturtmaya iyi anlaşma ya çalışıyorduk cok mutluyduk artık bende buna seviniyordum cok yıpratmisti çünkü beni gönül almaz sürekli küser her yerden engeller beni kopek ederdi kendine ben uzun suredir issizim yaşadığım sehir çok küçük imkanlar kısıtlı olduğu icin gonlume gore biyer bulamadım senden bi halt olmaz zaten diye benden ayrıldı etrafında kiler o kız anca patron karisi gibi çantası ni takip gezcek diyolarmos benim icin zora gelemez diye halbuki ne zor isler yaptigim oldu kalbim cok kırık ben kendim mucadele edemem hic bişey icin cabalamiyosun dedi hergun is baktığım halde kendimi çöp gibi hissettirdi ozguvenim yerle bir oldu ustune her yerden engelledi icim intikam ve nefretle yanıyor lutfen yardimci olun?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam...
Demek ki, kırmamalı.
Bitirirsek te...
Yazınızı okuyunca bir kez daha anladım ki.
Adil olmayan bu dünyada.
Fark ettim ki yeniden, insanlar kendileri ayakta kalamadıklarında, onurlarını da koruyamıyorlar...
Kendiniz için tekrar yeniden ayağa kalkma vakti.
Unutmayınız ki, her akşamın bir sabahı...
Her yokuşun da bir inişi elbette vardır...
İrade ve sabrınızı, azim ile birleştirerek, şans diliyorum...
Sağlıcakla kalınız...
.
.
#Neşeliadam00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİntikam almayı aklından bile geçirme daha çok kendini bı book sanar
İntikam istediğine göre kalbin kırık ve hala ona karşı bitiremediğin hislerin var
Sana tavsiye zor olacak belki ama gönlünden atmaya uğraş onu kendin diyorsun çok yıprattı beni diye bırak seni mutsuz Eden birinin peşinden koşma bu intikam olsa bilse
Gör görmezden gel canın çok yanıyor olabilir nasip böyleymiş de geç ya daha kötü şeyler olsaydı siz evlenseydiniz Allah muhafaza o zaman her şey için daha geç olurdu
Ayrıldığna üzülme sevin sen Bir çiçeksin kimsenin seni soldurmasina izin verme kendi değerini kendin bil hep mutlu ol 🌺01 Yorumla
Soran+1 yılYorumun cok iyi geldi bana cok teşekkür ederim 🌺
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorlama bir iliskiymis, keske zamaninda vazgecebilseymişsin. Ama iyi ki simdi bırakmıs, cok daha kotusu olabilitdi. Kalitesiz bir insani sevmeyi de surdurmemelisin. Belki de boyle karaktersiz birini sevmedin sen;sevme ve sevilme ihtiyacin seni ona bağladi. Bir an once mantigini one cikarip, onu geride birakip yoluna bakmalisin. Üzuntu, intikam vs. duygulari sadece seni yer bitirir. Herkes hak ettigini bulur, onu gidisata birak ve unutmaya bak. Basta zordur ama zamanla uzuldugune uzuleceksin merak etme.
00 Yorumla
+1 yılBence hiç uğraşma, çünkü özgüven nedir biliyor musun tam düşeceğin yerde ayağa kalkmaktır ve en büyük intikam başarıdır kimse bir şey yapamaz diyemez. Başarınla tüm sorulara cevap ver yoluna bak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
34Cevap
+1 yılOnu unutup hayatına devam ederek en güzel intikamı alırsın ve yeni bir sevgilin olunca inan bıraktım mal gibi dicek gitsin boş ver. Sen hayatına devam et seni mutlu edicek kisiyi bul. Unut sil şimdi ilk başlarda ondan başkası olmaz dicen sonra alisicaksin sende diceksin ki ne kadar mal mısım bu kadar ısrar etmişim dicen. Bazı şeyler tecrübe gerektirir bu da sana tecrübe olmuş olur. Bazı şeyleri yaşamadan öğrenemezsin maalesef hepimiz en kralını yaşadık. her şey geçiyor bı yerden sonra doğru ilişki olmayınca başlamıyorsun bile.
10 YorumlaBakın kimse kadın erkek eşitliği demesin.
Fiziksel farklılıklar dolayısıyla ilk çağlardan günümüze kadar erkek her daim dışarda ailenin ihtiyacını karşılamak için çalışmıştır. Kadında evdeki düzeni sağlamıştır. Günümüzde iş çeşitlerinin çoğalması, fiziksel gücün önemini azaltmış vs kadınlar daha çok iş hayatına kaymış olsa da, bir çift için öncelik erkeğin evin nafakasını çıkartmasıdır fakat bunu tersine çevirmiş hemcinslerim maalesef çok sayıda karşıma çıkıyor.
Evde yatıp kadını çalıştıran da var, oradan buradan yardımlarla geçinenler de var.
Çok net söylüyorum evinin nafakasını çıkartacsk gotu olmayan adamlardan zaten bir halt olmaz. Evet ekonomik olarak bir tık daha çok zorlanabilirsiniz ama sırf iş. buladi ya da bulduğu işi begenmiyor gibi bahanelerle 4 sene emek verilen ilişki bitirilemez.
Bunu yapan erkek çok net gottur.10 Yorumla
+1 yılO sana başından beri kötü davranmış. Sen bunu kabul etmişsin. Sonu da böyle olurdu. Gram saygısı olmaz bi insanın sana karşı sen kendine saygı gösterip yapılanı kabul etmeseydin. Şimdi iş işten geçmiş zaten. İntikam tam çocuksu bir şey. Umursamamak en güzeli. Kendini bilmen, onun dediğinin ne kadar saçma olduğunu bilmen. O şimdi senin yazmanı bekliyordur. Hep yazıyordun çünkü. Yazmayınca senin de onu hiç umursamadığını hisseder ve kafasında soru işareti olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın asla bidaha kendimi ezdirmicem ve nolursa olsun yazmicam
Sen kendini bir güzel kullandırmışsın suç sen de ve kendini haklı çıkarmak için ona suç atıp saydırıyorsunuz türk kızlarının yaptığı bir sey her zaman dua ediyorum türk kızları benden uzak olsun cehenneme yakın olsun diye şu ukraynalı kızlar gelse de rahatlasak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bir ayrılma sebebi değil elbette fakat bir kadın olarak bende biriyle tanışırken ben çalışmıyorum derse bende eksi yönde durum oluşturur, söz konusu para değil. Çabalayan çalışan insan seviyorum , tuvalet temizlesin yol silip süpürsün seramik falan yapsın ama boş durmasın. İç güdüsel bir şey herhalde.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeklere evlilik öncesi isteği şeyleri verirseniz eğer, evlilik öncesi sizden ayrılmak için bahane ararlar. Ben öyle değilim diyen hiç bir erkeğe inanma. Yüzde 99.9 u böyle. Erkekler açılmamış gonca ile evlenmek isterler. Eğer sen evlilik öncesi onun taleplerini karşılamamış olsaydın işte tam evleneceğim kız diye düşünür seni hiç bırakmazdı. Bu saatten sonra artık yapılacak tek şey unutmaya çalışmak. Dünyanın sonu değil çünkü.
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı. Ne kadar süredir iş arıyorsun ve mesleğin ne bunları bilmek lazım çocuk sende çalışma ışığı görmediyse ayrılması çok normal kızlar işsiz erkekle evlenmiyo erkekler neden işsiz kızla evlensin
16 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda nasıl katı olduğunu gördüm sizin gibiler e dert anlatılmaz boş ver
Soran+1 yılBak ben ailevi sıkıntılar yüzünden iyi bir egitim goremedim lise mezunuyum bulundugum yer köy gibi belirli yerler var cogu torpille aliyo ve ben her Allahin günü cikip aradim issiz kalmadan once hastanede çalışıyordum halkla iliskiler olarak oradan çıkardılar sozlesmem bitti diye torpilim olmadığı icin bida geri almadılar erkegin calismamasi cok baska kizin calismamasi cok başka sonuçta ben ömür boyu issiz kalcak değildim arti maddi anlamda ona hiç yük olmad m çalışmadığım halde cogu yerd hesabı ben oder onun bana Almadigi hediyeleri be n on a alırdım
Soran+1 yılYa bi hadi ordan git
Kurtulduğuna sevin napacaksın intikam alıp ya evlendiğini ondan sonra bunları öğrenseydin çok daha kötü olacaktın👍
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin unutmam gerek
bırak intikamı bir iş kur veya bul büyü paran olsun o anki halin büyük bir intikam olur şu an şeytanca planlar yapacağına gelecegin için plan yapki değerini anlasın büyük birisi olursan
02 Yorumla
Soran+1 yılTüm planlarim bu yönde Şu an cok hırslandim
+1 yılYük mü olmuşsun beyfendiye. kısmet işidir bu. ama tekrardan geri dönmek istersede umarım geri dönmezsin
13 Yorumla
Soran+1 yılNe yükü herşeyi ben odeyip ona en pahali hediyeleri ben alıyordu m
- +1 yıl
Şakasın sen. hayır benim sevgilim ol dicem ne acı ki evliyim:)) sakın geri dönme taviz verme
Soran+1 yılAslaaa
İntikam peşine düşersen...
Boka batarsın
O yüzden düşük karakterli hareketleri bir kenara bırak
Kendine bir iş bul
Ve yoluna bak..
Bir taraftan da sokak itinden kurtuldum diye sevin00 YorumlaGeçmiş olsun böyle bir insandan kurtulduğun için şükretmelisin
Bunun böyle biri olduğunu önceden anlamalıydın
Pişman olacağın şeyler yaşadın mu07 Yorumla
Soran+1 yılKurtuldum ama bunları yapmasına rağmen nasil hala sevebiliyorum😓
Soran+1 yılYasadim
Soran+1 yılCok kötüyüm gerçekten çöktüm bir haftada
+1 yılOlmayacak şeyi zorlamışsın hemde baya uzun süredir. Senlik bir sorun yok yükünden kurtulmuşsun zamanla düzelirsin merak etme.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok zorladim ama artık yerle bir oldum dizlerim yara bere icinde gücüm yok artık 😓
- +1 yıl
Sen hayatını bırakmışsın bütün hayatını ona adamişsın ve ileride ondan kurtulunca çok daha güzel şeyler yaşayacaksın şimdi tabiki üzülürsün ağlarsın vs. Ama bir süre sonra bu yaşadıklarından ders alıp artık kendi hayat planını düşün ve uygulamaya başla başkası için degil kendin için yaşa.
Soran+1 yılİs ciddiye giderken bianda boyle olmasi beni yıktı ne yeni birini tanımaya nede tekrardan sevmeye gücüm var
- +1 yıl
Aynı senin gibiyim şu anda kimseyi istemiyorum bende ama en azından artık mantığım devreye girmeye başladı şu an aklınla değil duygularınla yaşıyorsun ve yaşa da bir süre sonra aklın devreye girince geriye sadece öfke kalır.
- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bir nedenden sizi terk etmiş. Sevgilinizin işi neydi ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılOzel hastanede asgari ucretle calisan hemsir
- +1 yıl
Şuna bak sen kendisi özel iş adamı ya
Önce bı iş bulalım sonrada sevgili yaparız.. öldürmekten beter edersin
04 Yorumla
Soran+1 yılTek amacim bu
Soran+1 yılNasil
Alabilecegin en buyuk intikam iyi bir is bulup yükselmek olur
01 Yorumla
Soran+1 yılBende onun icin çabalıyor um Şu an
Allah’a havale et geç sakın bişey yapma ben Allah’a havale ettim karşılığını aldım Allah karşısında biz kimiz
00 Yorumla
+1 yılEn kısa zaman da iş bulup başkasıyla yüzük takarak intikam alabilirsin. En güzeli bu olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu kesinlikle yapicam
Sebep arıyormuş ulkenin ekonomik sorunini bahane etmiş, üzülme bebiş
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı olsun Siz gücünüzün farkına varın. Size tavsiyem iş gücünüz mutlaka olsun Maddi güç her zaman lazım bu devirde , zaten güç sizde, doğru insan size kendisi gelecektir...
13 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle onu en cok uzen beni güçlü görmek olur bian once is bulmam lazim
- +1 yıl
Özgüven çok önemli. Siz mesafeyi koyun ve ulaşılmaz olun
Soran+1 yılYapicam bunu
+1 yılÇok yıpratmıştı, gönül almaz, köpek etmişti ama mutluyduk dedin ya gerisini okumaya bile tenezzül etmedim. Baştan ayrılacaktın. Büyük ihtimalle o da sıkıldı bunu bahane ederek ayrıldı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede haklisin
Gizli Üye(18-24)+1 yılEn güzelinden bir iş bul ve yeni birini hayatına al
00 Yorumla
+1 yılolsun diye neler neler yapıyorum ederken millet ne halt yiyor sevgiye hasret kalsin müsnehak ona
18 Yorumla
Soran+1 yılCok pişman olcak
- +1 yıl
Bunu yazmak için çok düşündün sanırım
Soran+1 yılHahahahahhq
- +1 yıl
Pişman et onu senin gibi bir daha kimse sevmeyecek sevgini yitirmelisin
Soran+1 yılSalagim ben unutamam kesin yillarca
- +1 yıl
Bana yaz sana bir şey anlatcam o zaman bak nasıl unutuyor sun
- +1 yıl
Unutamam diyoruz ya aslında onların unutmaması lazım senin değil sen direk sil gitsin
Soran+1 yılKeske o kadar kolay olsa
Tamamda cok sacma degilmi? Calismak zorunda degilsin ki bence bahane etmis baskasini bulmus olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yıl@met96 calismak istemeyen kadin ayrı is bulamayan ayri
Soran+1 yıl@met96 çok sert on yargili yorumun insan az halden anlar ben evde oturcak bi kız değilim zaten
+1 yılhe hayret seni erkek sanmıştım kadina yapılamaz ya !
03 Yorumla
Soran+1 yılCok çabaladım inanki hergun gezdim ama bana bunu layık gördü simdi secmicem nolirsa gircem market bile
Artık çalışmayan kızı hiçbir erkek istemez
310 Yorumla
Soran+1 yılKeyfimizden evde oturmadik bulamadım insallah bigun sizde bu hissi yasarsiniz
Soran+1 yılKeyfimizden değil bulamadik insallah sende bigun bunla sinanirsin boyle konusmak kolay calismak isteyip bulamamak var evde yatmak istemek calisma götu olmamak var ben istiyordum
Soran+1 yıl@met96 ya kaybol
+1 yılBence ayrılmak için bahaneler üretmiş birlikte oldunuz mu hiç
00 Yorumlapatron karısı ol ozaman boş ver bitmiş zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmam gerekiyormuş asgari ücretliye gönül baglarsam begenmez işte
+1 yılBir gereksiz için kendini yorma derim
02 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
- +1 yıl
Bence biraz daha çabala iyi bir iş bulduğunda sen kazanmış olacaksın zaten
+1 yılBoş ver dua et kurtulmuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kaybetmiş boş ver bence
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman neden tek ben üzülüyorum beni o kaybettiyse
+1 yılİş bulmanın ilişkinizle ne alakası var
06 Yorumla
Soran+1 yılMaddi yönden tek basina yapamazmis
- +1 yıl
Mal ya
Soran+1 yılHalbuki ona yükte olmadim hep pahali hediyeler aldim nereye gitsek hesaba ortak oldum
- +1 yıl
Yazık ya üzüldüm senin için
Soran+1 yıl😓
- +1 yıl
Of of
Bırak intikamı bul kendine birini
10 YorumlaAynı durumda erkek olsaydı sen napardın?
10 Yorumlaboş ver onu hayırlısı buymuş
00 Yorumlaboş ver takma fazla keyfine bak bence
00 YorumlaBul ve evlen. bu o kardeşim çok koyacaktır.
00 YorumlaKendini iş konusunda geliştirerek
00 Yorumla
+1 yılAldat hemde defalarca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklı şehire taşınma imkanın var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet var
Cevap sahibi+1 yılTamam başka şehire yerleş çalışmaya başla
+1 yılbence intikam alacağına mutlu olmalısın..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo sevgilin senle yattmı peki ilişkin oldumu?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkullanıp atmış işte seni ve böyle erkekler hep sevilir zaten bu hayatta yaani :):)
+1 yılbirlikte oldumu senle
00 Yorumla
+1 yıls. et kurtuldun
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılBende çalışmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSeni ezen bi partnerin yoksa senin bilcegin iş herkes in özgür lugu var sonuçta istersek çalışırız istersek yatarız ben maddi anlamda yüklenmedim hic ona ama dert olmuş beyfendiye
Helal olsun mantıklı adammış
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi ordan
+1 yılOnu işten attırarak
00 Yorumla
+1 yılKötü olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo ne is yapiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılÖzelde hemsir
Cevap sahibi+1 yılcanım boş ver... ozelde hemsirmia.. askari ucretle bakamazki sana ve cocuklarina.. sen kariyerli veya zengin bir8ni bul..
Soran+1 yılBencede onu cekemicem
Gizli Üye(25-29)+1 yılmerak ettim burcu neydi?
01 Yorumla
Soran+1 yılKova
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoluna bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılumursamayarak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMutlu ol
00 Yorumlaİş bularak 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılBulicam
+1 yılArtık özgürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl Unutcam
- +1 yıl
Piişt
+1 yılboş ver
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > 4 yıllık sevgilim iş bulamadığım için beni terk etti, nasıl intikam alırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler