Üniversitede tarih bölümü okuyorum. Seminer dersim var, makale yazmam ve sunum yapmam gerekiyor.
3 ayrı konu bulup hocaya soracağım. Hoca bu 3 konudan birini seçecek. Seçilen konuyu en az 10 kaynakla çalışıp yine en az 10 sayfa makalesini yazmam gerekiyor.
Birkaç konu düşündüm ama buradan da yardım almak istiyorum. Türklerin İslam öncesi inançları, Türk geleneklerinin tarihi incelemesi, geçmişte Türk-Çin ilişkileri ve Mitolojilerin ortak yanları aklıma gelen konular arasında.
3 ayrı konu bulup hocaya soracağım. Hoca bu 3 konudan birini seçecek. Seçilen konuyu en az 10 kaynakla çalışıp yine en az 10 sayfa makalesini yazmam gerekiyor.
Birkaç konu düşündüm ama buradan da yardım almak istiyorum. Türklerin İslam öncesi inançları, Türk geleneklerinin tarihi incelemesi, geçmişte Türk-Çin ilişkileri ve Mitolojilerin ortak yanları aklıma gelen konular arasında.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer 3 konudan biri seçilecekse, sunduğunuz konularla ilgili öncesinde araştırma yapın. Kaynak sorunu olmayan ve ilgi alanınızda bulunan yazması kolay konular sunun. Ön çalışma yaptıktan sonra netleştirin konuları
Haklısınız. Cuma gününe kadar vaktim var, buradan aldığım fikirleri de araştıracağım
bence farklı bir konu eklemeye gerek ve umarım türk inançları olur çok zevkli bir araştırma olur
Hocamın o konuyu seçmesini çok istiyorum. Hem kaynak sınırını geçecek kadar geniş hem de zevkli bir konu. Diğer konular göstermelik.
aynen öyle umarım istediğin olur
Mu kıtasıyla alakalı
çin seddinin kuruluşunda türklerin etkisi
Eski türk kültüründe kadının rolü