Ukrayna ile Rusya'nın ne fark var ikisi de aynı değil mi yani Rusya ukrayna'yı kapsamıyor mu sonuçta Rusça diye bir dil var Ukraynaca diye bir dili yok
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ukrayna dili başkadır, Rusça başka.
Ukraynalilar Rusya dan nefret eder çünkü 1940 larda Stalin in zalim politikası sebebiyle 10 m yakın Ukraynalı açlık yüzünden hayatını kaybetmiştir.
Hhmm
aevet 1940da ukraynalılar hitler bizi işgal etsin diye nazi askerlerine kendi evlerini genel ev yaıp nazi selamı verdiler ukraynaca uydurma bir dildir dil degildir şöle manisada konuşulan türkçeyle denizlide konuşulan türkçe kadar farkı vardır ukrayna diye bir millet ırk yoktur ilk rus kinezligi kievde kurulmuştur ruslar ukraynalılar aynı kandandır kiev kinezliginin ilk hükümdarı vikingdir ruslar ve ukraynalılar slav cermen karışımı bir halktır vikinglerden norslarda kopan bir kol yerel slav kabileleriyle karıştı kiev kinezligini kurdular
stalin ukraynalıları bilerek zalimlik yapamaz türklere yapar mesela ama ukraynaya yapamaz çünkü ayrı görmüyo o bölgede yaşayan insanlar açlık çekmiş bir kere krusçev ve çernenko zaten ukraynalı
pardun kruscev degil brejnev
@minyoncedric10 bu adamlar okuldan tanıdık geliyor ama hiçbirini bilmiyorum tabii
okuldan tanıdık olamaz mümkün degil bunlar için uluslar arası bagımsız politika merakın olcakk okuyup ögrencen
@minyoncedric10 Yok be Çağdaş Türk Dünya tarihi hatırlıyorum sanki
@minyoncedric10 Holodomor nedir diye bir araştır çok bilmiş.
Sonra da açlıktan ölüme. itilen insanların, her daim kurban edilmek yerine neden hitler tarafında yer aldığına dair fikrin olur belki.
Kazaklar Türkçe konuşuyor ne kadar anlıyorsun!!!
Ukraynaca da ruscayla benzer ama bir değil ayrı dil konuşur.
. birde gelmiş artistlik yapıyor değişik!!!
Stalin Türkler dışında kimseye zalim olmadı o hıdomır holomorların ameriksn uydurması cahil herif 1940ın sovyet rusyasında herkes aç sanki modokovafa pirzola yerken ukraynalı lar açlıktan öldü halen ayrı bil diyor ya o agız agız o zman azerbaycan türkçesine azerice diyelim farklı bir dil diyelim aynı şey ukraynayı kandıran avrupanın uydurdugı bişey ukrayna dşye bir dil yok vikipediadan tarih ögrenilmez!!! Ukrayna halkının. Çogu biz rusça konuşuyoruz der bakma şimdi bunlara rusya orayı ilhak etse 10 yıla kalama ulraynalılar halimizden memnunuz der
Kazalarla anlaşmak zor çünkü boy farklı boş yapmışsın ayrıca biz selçuklu osmsnlı iken onlar bizimle yaşamadı ukraynaca dedşgin o uyduruk dil rusçayla bire bir aynı birde iddia ediyo cahil
Agız farkını dil yapmışlar karadenizde konuşulan türkçeyle iç anadolu tğrkçesi gibi fark var çok akıllı batı nasıl ayırır bir devleti işte böyle stalinde azerbaycann türklerine siz azerisiniz diliniz azeeice demedimi? dedi ukraynada tutturmuşlar işte
@minyoncedric10 ABD uydurmasıymış ulan açlıktan ölen 10 milyon insana anlat bunu.
@minyoncedric10 hala aynı ırk diyor akılsız.
Osmanlı da Türk beyliğiydi, diğerleri de. Osmanlı diğer Türk beyliklerini kilactan geçirmedi mi? Ya da memlukluleri!!!
Moğollar türkken neden ismanliyla savasti. Aynı ırk olması aynı siyasi yapıda olmaları demek mi?
Sizin gibi mallar üç satır kitap okuyor ve her okuduğunu doğru sanıyorlar.
la ne fark eder rus ukrayna aynı millet
O zaman niye birine Rus birine Ukrayna o diyoruz
boy diye bişey duydunmu hiç hani türkler deyince aklına türkiye cumruriyetindekilermi geliyo? dünyada sadece almanalrmı cermen? cermenya sadece tarihsel açıdan senin kafana göre azeriler türk onalra azeri demek cografya stalinf alan hani dedi ya uygurlular bizzat senle aynı ama onlar kendilerine uygur diyo?
ispanyol italyan farklı ırkmı canım latin onlar zaamanında birlikte devletleri vardı? ülke adları farklı milet yapmaz dünyada özellikle avrupada 5 ırk falan var cermen latin slav az bir rum arnavut falan
türkler= türkiye azerbaycan kazakistan özbekistan kırgızistan vs sv slavlar= rus ukrayna bulgaristan sırbistan hırvatistan polonya cermenler= almaya fransa hollanda norveç isveç danimarka yani vikingler cermen biziim göktürkler gibi düşün proto cermen
rusların kurdugu ilk devlet kiev kinezligi kızım yani rus ırkı ukrayna steplerinde meydana geldi mesela hürrem sultan varya ona rus hatun derler osmanlıda ama o şu an ukraynalı
mesela senin adın cansu kardeşinin fatma siz akrdeş olamassınız adınız farklı? bu demek senin dedigin mesela güney kore kuzey kore din aynı ırk aynı ne oldu savaşatan sonra rejim degişikliliginden bölündü biri komünist oldu öteki serbest piyasacı oldu
Oooo helal olsun uzun uzun açıklamış kardeşlik böyle günde belli olur.🤣
ne dedigini anlamadım ama umarım iyi bişeydir
Sağ ol diyorum uzun uzun anlatmışsın
Rus Kardeşim Tabikide Ukraynalı Olamaz
Neden peki kardeşim
Neden Biliyorum Çünkü Kardeşim Araştırdım
Hmmm neyin nesiymiş bu Hürrem
Hürrem Sultan (Osmanlıca: خُرَّم سلطان; Avrupa'da bilinen adıyla La Rossa veya Roxelana; 1502–06, Rutenya – 15 Nisan 1558[3][4], İstanbul), Osmanlı İmparatorluğu'nun onuncu padişahı ve 89. İslam Halifesi I. Süleyman'ın nikâhlı eşi, sonraki padişah II. Selim ile Şehzade Mehmed, Mihrimah Sultan, Şehzade Abdullah, Şehzade Bayezid ve Şehzade Cihangir'in annesi, Haseki Sultan. Rusyalıymış
Hmmm Kanuni ağzının tadını biliyor desene 🤣
Ukraynalıyım anadan babadan
Pardon Sen Hürrem Sultan mısın 👠
🤣
Eved
Ahshd 🤣🤣 ahiretten nasıl yazıyorsun Hürrem orada internet çekiyor mu
Ahahahhahahaha çekiyo şekerim beni bi çek 🤞
Ahahahs 🤣 Ukraynalı hürroş büyümüş de şekerim demeyi de öğrenmiş
Mahidevran sen misin mk
Öldün gittin hala mahidevran la mı uğraşıyorsun 🤣
Sen tarih dersi görmedin mi hiç?
Ukraynalı