Eğitim & Kariyer Moralim çok kötü beni teselli edebilirmisiniz? yağmursenem Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ah be torpil bana bile dokandı artik gencecik halim ile umutlarım yine kırıldı sınav olumsuz ama sebep sonucu degil referans im olmadığı için sebebe bak be ! Güncellemeler+1 yıl 2 gün sonra dogumgunum var hayat ancak böyle kazık atardi bana Moralim çok kötü beni teselli edebilirmisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sensational68 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Herşeyin sonu değil. Azimle başarırsın sen. Henüz herşeyin sonu değil. Madem öyle sende araştır bul patlat torpili 😉 1 6 Yorumla yağmursenem +1 yıl Benim hayatta bir kere anne babam olmadı torpilim mi olacak Yorumla sensational68 +1 yıl her şey ummadığın anda gerçekleşir. Sen yeterki dua et ve azim et Yorumla yağmursenem +1 yıl Kendimden hic bir şey beklemiyorum Yorumla sensational68 +1 yıl diyecek bir şey yok o zaman. Hakkında hayırlısı olsun Yorumla yağmursenem +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla sensational68 +1 yıl rica ederim Yorumla
Attax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Allah birgün sizi ummadığıniz kadar mutlu etsin. tüm kırgınliklarinizi unuttursun. 1 2 Yorumla yağmursenem +1 yıl Allah razı olsun ayni guzel dilekleri sizin için temenni ediyorum Yorumla Attax +1 yıl Cümlemize amin🤗🤲🏻🥰☺️ Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Daha yaşınız genç, inşallah hedeflerinize ulaşırsınız 1 2 Yorumla yağmursenem +1 yıl Tesekkur ederim ayni dilekler senin gerçeğin olsun Yorumla Benchbas +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Hayal_Hanem371 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 62% +1 yıl bunda da bir hayır vardır Allaha sığın bacım hayırlısı olsun belki de erkendir karar vermen için biraz daha bekle 1 0 Yorumla
FreshMember Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Vazgeçme canım, sebebi sadece torpil değil, ingilizce,çalış tekrar başvur 1 0 Yorumla
gokhan_s3 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Herşeyin hayırlısı olsun 1 2 Yorumla yağmursenem +1 yıl Sagol Yorumla gokhan_s3 +1 yıl Sende sağol Yorumla
MrSharp Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Senin canın sağ olsun. Düzelecek. Sıkma canını 1 6 Yorumla yağmursenem +1 yıl Kalbim ağrıyor gece gece Yorumla MrSharp +1 yıl ya gerek yok bırak. Az sakin ol. Hiç bir şey senden kıymetli değil. Bu günlerde geçecek ve istediğin şeyleri elde edeceksin. Sadece biraz sabır. Yorumla yağmursenem +1 yıl Daha ne kadar sabredecegim Yorumla MrSharp +1 yıl Bu düzen illa değişir. Daha yaşın genç. Sabret yeter. Yorumla yağmursenem +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla MrSharp +1 yıl Hiç bir şey senden kıymetli değil bu hayatta unutma. Canını sıkma. Mutlu olmaya bak yeter. Yorumla
cjjcjxjxjx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Başarmanın sırrı farmatonda saklı 1 10 Yorumla yağmursenem +1 yıl 😢🤣🤣 Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Anladıysan sevindim herkes anlamıyor çünkü Yorumla yağmursenem +1 yıl Pharmaton ginseng Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl C115 şef arda😂 Yorumla yağmursenem +1 yıl Yaaa su halimle bile güldüm 🤣🤣 Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Bher koşulda insanlara neşe kaynağı olmak hoşuma gidiyor çevremde bu şekilde diyor😇 Yorumla yağmursenem +1 yıl iyi ki varsin sen Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl 😊 teşekkür ederim mutlu yıllar sana ve uzulmene gerek yok hayat çok fırsat sunar hele ki senin gibi iyi insanlar varken Yorumla yağmursenem +1 yıl Cok cok tesekkur ederim her zaman mutlu ol Yorumla cjjcjxjxjx +1 yıl Sen de inşallah iyi geceler Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 851 cevap paylaştı. Tabiki hanımefendi buyrun 1 0 Yorumla
YET34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Bir kapı kapanır diğer kapı kapı açılır sabret 1 0 Yorumla
Berkayy_cann Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Her yerde bir dayın olacak derler Aslı var ise 1 2 Yorumla yağmursenem +1 yıl Kesinlikle Yorumla Berkayy_cann +1 yıl Ah dayılar ah 🤦♂️ Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Ne oldu poncik 1 11 Yorumla yağmursenem +1 yıl Canımı yaktılar Yorumla AsabiÖküz +1 yıl KimNeden Yorumla yağmursenem +1 yıl Adaletsizlik Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Adalet bu dünyaya ait değil poncik Yorumla yağmursenem +1 yıl Yaaa canim aciyor Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Sadece büyüyorsun poncikBaşka şey değil Yorumla yağmursenem +1 yıl Esek kadar oldum hala daha büyüyecek miyim Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Dur daha Yolun başındasın Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Hele bir 30 olO zaman kopacak dananin kuyruğu Yorumla yağmursenem +1 yıl Amanın deme öyle Yorumla AsabiÖküz +1 yıl Ama öyle poncik Yorumla
Yağmurisole Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl daha ne kadarr zorlayabiliriz. ayn üzülmee 1 1 Yorumla yağmursenem +1 yıl Üzülmemek elde değil Yorumla
BDSMania Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Öyle mi acaba? 1 3 Yorumla yağmursenem +1 yıl Evet Yorumla BDSMania +1 yıl O zaman ben onların... Yorumla yağmursenem +1 yıl Aynısindan Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Yaşın çok genç daha neler çıkacak karşına 1 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 303 cevap paylaştı. Üzülme be 1 3 Yorumla yağmursenem +1 yıl Elimde değil Yorumla oguzhans0303 +1 yıl Keşke elimden birsey gelebilse sizi mutlu etsem Yorumla yağmursenem +1 yıl Tesekkur ederim Yorumla
axish2s Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl ne sınavı 1 3 Yorumla yağmursenem +1 yıl Kabin memurlugu thy Yorumla axish2s +1 yıl valla thy kaybetmiş Yorumla yağmursenem +1 yıl Yaa niye? Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden bozuk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Herşeyin sonu değil. Azimle başarırsın sen. Henüz herşeyin sonu değil. Madem öyle sende araştır bul patlat torpili 😉
Benim hayatta bir kere anne babam olmadı torpilim mi olacak
her şey ummadığın anda gerçekleşir. Sen yeterki dua et ve azim et
Kendimden hic bir şey beklemiyorum
diyecek bir şey yok o zaman. Hakkında hayırlısı olsun
Tesekkur ederim
rica ederim
Allah birgün sizi ummadığıniz kadar mutlu etsin. tüm kırgınliklarinizi unuttursun.
Allah razı olsun ayni guzel dilekleri sizin için temenni ediyorum
Cümlemize amin🤗🤲🏻🥰☺️
Daha yaşınız genç, inşallah hedeflerinize ulaşırsınız
Tesekkur ederim ayni dilekler senin gerçeğin olsun
Teşekkürler
bunda da bir hayır vardır Allaha sığın bacım hayırlısı olsun belki de erkendir karar vermen için biraz daha bekle
Vazgeçme canım, sebebi sadece torpil değil, ingilizce,çalış tekrar başvur
Herşeyin hayırlısı olsun
Sagol
Sende sağol
Senin canın sağ olsun. Düzelecek. Sıkma canını
Kalbim ağrıyor gece gece
ya gerek yok bırak. Az sakin ol. Hiç bir şey senden kıymetli değil. Bu günlerde geçecek ve istediğin şeyleri elde edeceksin. Sadece biraz sabır.
Daha ne kadar sabredecegim
Bu düzen illa değişir. Daha yaşın genç. Sabret yeter.
Tesekkur ederim
Hiç bir şey senden kıymetli değil bu hayatta unutma. Canını sıkma. Mutlu olmaya bak yeter.
Başarmanın sırrı farmatonda saklı
😢🤣🤣
Anladıysan sevindim herkes anlamıyor çünkü
Pharmaton ginseng
C115 şef arda😂
Yaaa su halimle bile güldüm 🤣🤣
Bher koşulda insanlara neşe kaynağı olmak hoşuma gidiyor çevremde bu şekilde diyor😇
iyi ki varsin sen
😊 teşekkür ederim mutlu yıllar sana ve uzulmene gerek yok hayat çok fırsat sunar hele ki senin gibi iyi insanlar varken
Cok cok tesekkur ederim her zaman mutlu ol
Sen de inşallah iyi geceler
Tabiki hanımefendi buyrun
Bir kapı kapanır diğer kapı kapı açılır sabret
Her yerde bir dayın olacak derler Aslı var ise
Kesinlikle
Ah dayılar ah 🤦♂️
Ne oldu poncik
Canımı yaktılar
Kim
Neden
Adaletsizlik