Kendim görmedim , ama 2 yıl önce halamın görümcesi Tunceli'ye gelin gitti. Halam ve eniştem de düğünlerine gitmişti. Geldiklerinde Tunceli'nin çok güzel bir şehir olduğunu söylüyorlardı.
Vanın ilçeleri hakkında güzel şeyler duymadım ben de. Adilcevaz, Tatvan, belki Edremit gibi ilçeler olabilir ama. Daha gelişmiş yerler buraları. Ben bu üçlüyü ilk 3e yazmayı düşünüyorum. Özellikle Edremit gelirse harika olur ancak düşük ihtimal.
İnsan konusu çok geniş bir kavram ve her yerde her türden insan çıkabiliyor maalesef. Mecburi hizmetteki yerlerde insan profili genelde birbirine yakındır. Elbette araştırıp gitmek önemli ancak memurlat net gibi sitelerde taraflı ve stratejik yorum da çok fazla, insan ne yapacağını bilemiyor.
Yok annemde dedi özellikle Vanli bir kaç komşusu çocukları kocayı bırakıp başkasıyla kaçmış, biride annemin yanında abime falan asilmaya kalkmış kadın annemle yaşıt yazma orayı dedi bende çiğnemem annemi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bitlis daha güzeldir,
Ahlat, Adilcevaz, Tatvan ilçeleri daha iyidir. Tanıdıklarım hep iyi insanlardı
Mesleğini söylememişsin,
Lojman durumu mesleğine göre değişir,
Teşekkürler
Kendim görmedim , ama 2 yıl önce halamın görümcesi Tunceli'ye gelin gitti. Halam ve eniştem de düğünlerine gitmişti. Geldiklerinde Tunceli'nin çok güzel bir şehir olduğunu söylüyorlardı.
Allah utandırmasın
Bu iki ildense Bingölü tercih etmeni öneririm. Hem hava alanı var hem de daha güzel şehir. Olayı pek yok. 4 sene şark süresi.
İnsanı nasil
Zazalar iyi
Diğerleri?
Ben de seneye şark düşünüyorum.
Bitlisin Van Gölüne bakan ilçelerini düşünüyorum çok methediliyor.
Van insani hakkında pek iyi şeyler demiyorlar
Vanın ilçeleri hakkında güzel şeyler duymadım ben de.
Adilcevaz, Tatvan, belki Edremit gibi ilçeler olabilir ama.
Daha gelişmiş yerler buraları.
Ben bu üçlüyü ilk 3e yazmayı düşünüyorum.
Özellikle Edremit gelirse harika olur ancak düşük ihtimal.
Van çok yazan olacak gibi zor çıkması
Van'ın merkezi ve büyük ilçeleri zor maalesef.
İklimi de göz önünde bulundurmak şart.
Insanida önemli benim için sonuçta yıllar boyu kalmak gerekicek
İnsan konusu çok geniş bir kavram ve her yerde her türden insan çıkabiliyor maalesef.
Mecburi hizmetteki yerlerde insan profili genelde birbirine yakındır.
Elbette araştırıp gitmek önemli ancak memurlat net gibi sitelerde taraflı ve stratejik yorum da çok fazla, insan ne yapacağını bilemiyor.
Yok annemde dedi özellikle Vanli bir kaç komşusu çocukları kocayı bırakıp başkasıyla kaçmış, biride annemin yanında abime falan asilmaya kalkmış kadın annemle yaşıt yazma orayı dedi bende çiğnemem annemi
Hakkında, hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Amin ecmain
Ben Ağustosta tercih vereceğim, senin daha evvel olursa yorum yazabilir misin buraya? Bana da fikir olur 🙏
Unutmazsam yazarım
Teşekkürler, inşallah atanırsın. 👋
Tuncelide görev yapıyorum. Sorun varsa sorabilirsin.
İnsanı nasil memleket nasıl, lojmanlar iyi mi , kiralar ne durumda birde İstanbuldan hiç ayrılmadım yapabilir miyim orada sence
Ne iş yaptığına bağlı olarak değişir bu sorularının cevabi
Sorunu beğeniyorum burada belirtmek istemiyorsan yazabilirsin
erzincan, bayburt, erzurum falan yaz bari oralarda terörist sevici halk yok
Soğuğa hiç gelemiyorum
ığdır şarka giriyorsa orayı tavsiye ederim.. tam öğrenci memur şehri
nereye karar verdin, meslek nedir
Tunceli mükemmel pisman olmassın
Ay inşallah kiralar nasıl
Uygun her şey güzel orada... paylaş mayı seven insanlar var yarinin yanağın dan hariç
Bitlis güzel yazabilirsin
İnsanı nwsil lojmanlar falan
İnsanları iyi lojman hakkında fikrim yok kalmadım ama ahlat gibi çok güzel yerleri var
İnşallah iyiyle karşılasiriz
Amin inşallah orada görev yapan arkadaşlarım da var şu an oralı arkadasim da elimden geldiğince yardımcı olurum bişey olursa
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
hiç gitmedim ve tercih etmem ben
Tunceli daha iyi
. kiralar nasıl
Bilmiyorum istanbuldayim
Meslek?
Memur diyelim
İmkan varsa urfadan öteye gecme
Yok soğuk olur o taaraf gidemem zaten ama nasip işte
İlk atama mı
İlk şark