Biz mobilyacının hatasıyla çok sıkıntı yaşadık. Mutfak dolaplarını hep yanlış ölçülerde yanlış bi şekilde yaptığı için 2 aylık süreci 5 aya çevirdi uzadı yeterince. 50 bine anlaştık normalde evin komple dolabı için fakat çöp kutusunun koyulan kısmı kapağını gereğinden fazla küçük yaptığı için kapağa montelenmiyor kutu oluyor ama çok takılıyor açıp kapanırken bütün yanlışlarına '' abla bu strandart zaten '' diyip çıkıyor işin içinden. Davlumbaz koyduğumuz köşe de kapaklar davlumbaza çarpıyor yerini gereğinden fazla dar yapmış. Neyse biz 50 bini vericez ama sözleşme dışında ücret çıkarmış kendi yaptığı yanlışlarını düzelttiği için bile 5 bin ekstra ücret çıkartmış bunu avukata verse sözleşmede yer almadığı halde alır mı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fazladan olan miktarı ödemeyin, sizden alamaz, hatta ayıplı yaptığı şeyler konusunda bedelde siz indirim isteyebilirsiniz. Size karşı bir icra takibi başlatırsa itiraz edersiniz başka bir sıkıntı olmaz
Çok teşekkür ederim ben de öyle ypamayı düşünüyorum alacağı parayı zaten vereceğim sözleşmede belirtilenleri ama eksikler bitmeden değil tabi
Merhaba aynı konu üzerinden konumuz uzadı bizim :D sözleşmede olan paranın dışında 20 bin eklemiş onu da istiyor avukatlarda diyor ki sözleşmede 50 bin tl nin içinde o hediye etti dediğiniz ürünler yazıyor mu yazmıyorsa alabilir diyorlar. Fakat sözleşmenin içine kim bunlar yanında hediyedir diye ekler ki? şu an bizi mahkemeye vermiş şaka gibi :)
Sözleşme dışına çıkması hukuk dışı. Eksikleri gidermeden ücretini ödemeyin avukata verse bile bişey çıkaramaz en kötü ilamsız şekilde icra takibi başlatır sizde itiraz dilekçesi yazarsınız tutanak ile hiçbişi alamaz
Yapması gerekenleri yapmış olsa neyse ama hep bir eksik, çatlak, yanlış çıkıyor biz de bunları söyleyince siz parayı vermemek için bahane buluyorsunuz diyor. Sadece yeni davlumbaz aldı bize onu telafi etti lakin o davlumbazın dışında farklı bir ürün alamam çünkü ölçüsü 34 cm derinliğinde olmak zorunda davlumbazlarda genelde %90 38.5 derinliğinde tüm markaları tek tek baktım beni zaten yeterince mağdur etti mahçup olacağı yerde o beni şikayet edecekmiş. Ben de sözleşmede 50 bin yazdığı için onun dışına çıkmasının yanlış olduğunu düşündüm sizin gibi ama sipariş vermişti kapakları değiştirmek için birkaç çatlağı değiştirdi onun faturası var elinde ama şöyle de bir gerçek var o yaptığı yanlışı düzelttiği için o siparişi verdi ekstra yine yazamaz fiyat olarak bizi uğraştırır işte.
Siz burada tutanak tutun hataların resmini çekin tüketici mahkemesine gideceğinizi söyleyin. O istediğini söylesin. Ya da eksik ödeme yapın isterseniz ama yaptığınız ödeme mutlaka bankadan geçsin. İcra takibi yapmasından korkmayın. Dediğim gibi ilamsız açar sadece
Sıkıntı şu, vatandaş icranın mantığını bilmediği için icraya verir deyince kendini borçlu zannediyor, 50 binin üzerinde bir parayı senden alamaz rahat olun
@serkaann1 kesinlikle öyle alamaz. İlamsız icra başlatırlar itirazla da kapanır dosya
Çok teşekkür ediyorum böyle işlerle uğraşmaktan hiç hoşlanmıyorum üstüne biz rezil oluyoruz işte :)
rica ederim. ne zaman yardıma ihtiyacınız olursa yazabilirsiniz.
Merhaba aynı konu üzerinden konumuz uzadı bizim sözleşmede olan paranın dışında 20 bin eklemiş onu da istiyor avukatlarda diyor ki sözleşmede 50 bin tl nin içinde o hediye etti dediğiniz ürünler yazıyor mu yazmıyorsa alabilir diyorlar. Fakat sözleşmenin içine kim bunlar yanında hediyedir diye ekler ki? şu an bizi mahkemeye vermiş şaka gibi
sizlere dediğim gibi sonuna kadar itiraz hakkınızı kullanın sizde tüketici mahkemesine karşı dava açmanızı öneririm
Sonuç olarak öyle yapacağım umarım mahkemeye taşınmadan o ortamı görmeden sonlanır. Birde tespit için eve geliyorlar şaka gibi ben zaten ödeyeceğim mallar için sözleşmeye imza atmışım diğerleri içinde imza attırsaydı keşke. Bu itirazı bir kere mi yapabiliyoruz? Yarın avukat tutucaz ama iban numarasını öğrenemedim kendisinin onu öğrenseydim işim kolaydı
öğrenmek istediğiniz kişinin ıban için gerekli veriler elinizde varsa ben araştırabilirim dilerseniz.
öğrendik bugün çok şükür kalan mobilya ödemesi diye ibanına attık artık bizim görevimiz sonlandı ister parayı atsın çöpe isterse alsın :D Para istemiyor deyince şaşırıyorlar ama onun derdi fazlasını almak işte. Saçma sapan boş insanlarla uğraşıyorum ya ona üzülüyorum birde adımıza açılmış dava da görünmüyor o daha tuhaf
şu an soruşturma aşamasındadır o yüzden adınıza açılmış dava görünmez sizi ifadeye çağıracaktırlar muhtemelen sizde aynen bildiklerinizi söyleyin gerekirse karşı dava açmaktan kaçınmayın
Soruşturma aşamasında olan ne?
@serkaann1 Hukuk Değişik İş Dosyası olarak açılmış şimdi baktım gördüm avukatlar bunca zaman nasıl görmedi anlamadım hiç eve tebligatta gelmedi
Hmm tespit için muhtemelen
@serkaann1 evet itiraz dilekçesini hazırlayacağız bakalım umarım işe yarar kapatırlar ama sanmıyorum nedense içimden bi ses uzayacak diyor :D
Bakalım
@serkaann1 bu eleman avukat
Kendisi ne düşünüyor peki :))
Beğenmiş yazar ya da sen yaz canım