üniversite mezunu olanların lise mezunlarını, okumayıp meslek edinenleri, okumayıp evlenenleri, okumayıp çalışanları küçümsemesi doğrumudur bana çok saçma geliyor herkesin hayat şartları aynı değil hepimiz insanız sonuçta.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOkumak mesele değil, önemli olan kendine nitelik kazandırabilmek. Okumamıştır ama işinde çok iyi bir boya ustasıdır saygı duyarsın ama hem hiçbir niteliği olmayıp hem de niteliği olanlarla her açıdan denk olmayı bekleyen insanlara gereken cevabı veriyorum sonra küçümsedi oluyor. Ne bileyim yani okumamış, iş de öğrenmemiş herkesin yapabileceği bir şey yapıyor sonra senelerce okumuş veya bir konuda usta olmak için uğramış insanlarla aynı maaşı almayı falan bekliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılBide insan meslek sahibi olunca bu insanları kucumsuyorlar biz üniversite mezunuyuz neden bizden daha fazla alıyor
- +1 yıl
Bilemiyorum iş bilmek için tek yöntem okumak değil. Öyle veya böyle bir işte iyiysen ve senin yaptığını yapacak çok kişi yoksa çok kazanırsın. Herkes tercih ettiği hayatı yaşıyor, okumak artık zor bir şey değil.
En İyi Cevaplar
+1 yılHangi konumda olursa olsun insan, kimseyi küçük görmemeli. Bugün senin küçümsediğin biri yarın karşına senin beş katın olarak da çıkabilir. Bu olmasa bile her canlının bir kalbi var. Kalplerini kırmaya hiçbirimiz hakkı yok.
Yıllarca üniversite okumuş olabilirsin. Ama belki o küçümsediğin, küçümsemek istediğin kişi de okumak istedi. Hem de her şeyden çok istedi. Ama şartları el vermedi. Belki bakması gereken 10 tane kardeşi, hasta anne- babası ve geçindirmesi gereken bir ev vardı.. Nereden bileceğiz?
Ya da birisi üni okumadan çırak olarak işe başladı birinin yanında diyelim. Yavaş yavaş büyüdü ve kendi işini eline aldı. Üniversite okuyanları küçümseyebilir demek mi oluyor bu? Tabi ki de hayır. Herkesin sınavı farklı, yaşam koşulları farklı. Kimsenin kimseyi yargılama, incitme hakkı yoktur ๑32 Yorumla
Soran+1 yılO kadar iyi söylediniz ki gerçekten hepimizin sınavı farklı kimse bunu düşünmüyor..
- +1 yıl
Teşekkür ederim §
+1 yılHayat şartlarından dolayı okuYAmamış kişileri kimse küçümseyemez. Ama kafası basmadığı için, azimli olmadığı için ve tembellikten okumayan insana ben hafif bi yan bakarım. Gerçi kendini küçümsemiş herkese öyle bakarım. Önce bir meslek edinirsin, bir zanaat öğrenirsin, yaparsın yapmazsın sonrasında senin vereceğin karar. Ama daha hiçbir şey öğrenmeden bir adamın sana gözü gibi bakıp el üstünde tutacağına sonsuz güvenerek evlenmek, kolay paraya kestirme yoldan gittiğini düşünmeyi ben haliyle acı bulurum. Çünkü bu harekette ahmaklıktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi öylede benim kastım üniversite mezunun lise mezunu meslek edinenleri küçümsemesi boyacılık, kuaför, kasiyer, garson vb
- +1 yıl
Öyle bir şey asla yok benim lügatımda. Mutfak yönetimi okuyorum özel üniversite de ve yanı sıra çalışıyorum da. Cafelerdeki insanların hangi şartlar altında çalıştığını biliyorum. Haliyle onları küçümsemek benim aşağlıklığımdır olsa olsa. Edinmek istediği meslek hekimlikte olsa boyacılıkta olsa, adam bir konuda karar kılıp o yönde çalışmış. Bu övülecek bir şey. Bir ülkenin kuaföre de ihtiyacı var, boyacıya da, mühendise de. Benim lafım bunlardan hiçbirini olamamışlara.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için
+1 yılküçümsemek mantıklı değil ama iyi bir üniversiteden mezun biri kendini üstte görmekte haklı. sonuçta 1 milyonuncu kişi de üniversite okuyor yani pek bir numarası yok. etrafta birçok üni mezunu boş insan var
03 Yorumla
Soran+1 yılKütahyada tarih okuyan kuzenim var kendini kaf dağında görüyor insanları seçiyor selam verirken bile
- +1 yıl
tarih güzel bir bölüm ama ülkede geleceği yok. ilber ortaylı olamayacağını göre en baba olacağı öğretmen
Soran+1 yılOnun içinde kaç sene uğraşması gerek
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
32Cevap
+1 yılOkumamış olup kendini çok bilgili sanan ukala birini varsa karşımda küçük görme ihtimalim yüksek. Çünkü hayattaki tek başarısı koca bulmak olan, kendini geliştirmek yerine koca parasına tamah eden ama sözde çok bilgili geçinen insanlar da dışarıda çok.
Okumayıp çalışan insanlara saygım var ama hayattaki tek başarısı koca bulmak olup kendini çok bilgili sanan kişilere saygım falan yok. Kimse kusura bakmasın yani. Hadi çocuk olur ve çocuğun büyüyene kadar çalışmazsın. Bunu anlarım. İş ararsın ama bulamazsın. Bunu da anlarım ama hayat müşterek. Sürekli para basıyor gibi bir erkeğe maddi olarak bağımlı olunmamalı.11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız...
Bu devirde Üniversite mezunu falan yok.
Üniversitelerin benim için liseden farkı yok.
Ama benim dönemim ve öncesi mezunlara saygım var. Üniversite azdı, girmek zordu, ciddi puanlar gerekirdi. Dersler ağırdı, sınavlar zordu. Sabahlara kadar çalışırdık. 3-4 saat sürerdi derslerimiz...
Bu şekilde mezun olan varsa, iki de havasını atıyorsa, hakkıdır. Atsın01 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi nerde elini sallayan gidiyor üniversite çok iş imkanı az
Beyaz yakalı şımarıklığıdır o. Kaldı ki, her apartmanı üniversite yapıp, içine AKPliler akrabalarını doldurdukları için, ünv mezunu olmanın bi özelliği de yok. Buna, ünv mezunlarını asgari ücretle çalıltırmaları da eklenince, hepimiz aslında işçi sınıfının omurlu bir üyesiyiz.
Emeği, emekçiyi küçümsemek yerşne birlik olup emek sömğrenlere karşı dayanışmak daha güzel olmaz mıydı?01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Okumayıp evlenen bir kadınla, okuyup meslek sahibi olmuş bir kadını aynı seviyede görmem mümkün değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılSizin düşünceniz tabiki ama benim kastım okumayıp meslek sahibi olan birininde küçümsemesi
+1 yılBazıları demişte işte okuyanlar işsiz kalıyor filan diye bu kişiler genellikle 300 puanla üniversiteye yerleşmiş kişiler çok bir şey beklememek gerek eğer 400 500 puan alsa güzel bölüm gelir
10 YorumlaDoğru değildir!! Hic kusura bakma da ne kadar 4 yıllık mezun varsa onların üstündeki patron olsun müdür olsun şef olsun hep lise mezunu!!!
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle lise mezunu olanlar müdür okumak boş iş geliyor artık
9 ayKendini bilmez uyduruk kıytırık bölümlerden mezun olanların yapacağı harekettir bugün bir Tıpçı çıkıp kendini hayatta ovmez ama barajı geçse yerleşen tayfa kendini över bu tarz insanlara hakettiği cevabı verin herkes universite okur önemli olan dereceli yüksek ve önü her zaman acik olan bölümleri okumaktir
00 Yorumla
+1 yılKüçümsemek doğru değildir ama yüksek ihtimal hayata bakış açıları daha farklı olacağından arkadaşlık etmek istememesi normal bir durum.🌸
07 Yorumla
Soran+1 yılAma şu devirde ne üniversite mezunları var kendine bişey katamamış ne lise mezunları var hayatta bakış açısı çok farklı bu kendini geliştirmeyle alakalı üzgünüm ama katılmıyorum yorumunuza.
- +1 yıl
Genel yorum yaptım ben istisnalar olabilir ama normalde görülen durum budur. Herkesin düşüncesi farklı bu platformun kullanılma amaçlarından biri de bu. Katılmak zorunda değilsin. İyi günler.
Soran+1 yılTabiki saygı duyuyorum ama arkadaşlık etmek istememek bile o kişiyi küçümsemeye girer mantık olarak
- +1 yıl
Yoo girmez, bu bir tercihtir. Sen her insanla arkadaş oluyor musun? Olmuyorsun. Yakın hissettiğin, anlaştığın, kafanın uyduğu kişiyle oluyorsun. Bu tarz kişiler arasında bu durumun sık yaşanmaması ihtimalinden bahsettim sadece. Ki bu bir gerçektir. Okuyanla okumayan bir değildir. Dikkat edersen üniversiteye giden demiyorum. Biri hocanın söylemesiyle okur biri kendi canı ister okur ama nihayetinde öğrenmiş olmak önemli.
Soran+1 yılMantık olarak tabiki herkes herkesle arkadaş değildir ama bir insana dışardan bakınca aaa bu okumamış ben bununla arkadaş olmam tabiri yanlıştır ilk bi tanı o insanı sonra anlarsın belki senden bile daha bilgili neyse görünüşunuz için teşekkürler iyi günler
Soran+1 yılAma istedikleri kadar okuyan olsun eşek eşekse her zaman bâki kalır.
Soran+1 yılBende şu an üniversite okuyorum ama bir insana yaklaşırken asla seçmiyorum okuyor okumuyor diye öyle insanlar oluyor ki senden benden bile daha bilgili.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki doğru değil okumuş kendini geliştirmiş bi insan kimseyi küçümsemez onlar ben okudum demek için okuyanlardır ben okudum mezun oldum kardeşim okumak istemedi evlendi onu küçümsemem mi gerek çok saçmaa seni küçümseyenleri hiç takma
01 Yorumla
Soran+1 yılBende şu an üniversite okuyorum kimse beni kucumsemedi ama etrafımda lise nezunu olup çalışanları küçümseyen var ben onlara sinir oluyorum
+1 yılYanlıştır Düşmez Kalkmaz bir Allah
Türkiye’de Okuduğun Üniversite Beşpara etmez.
Almanya’yla ya da Avrupa ile kıyasladığında02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yurt dışı görmemiş insanlar gelmiş burada insan kucumsuyior
- +1 yıl
Kim o edepsizler bakıyım
Aaa
+1 yılBen lise mezunuyum ama bazı üniversite mezunlarına göre daha bilgili ve daha fazla kitap okuyan biriyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda bir sürü senin gibi olan var ama insanlara anlat bakalım bunu
- +1 yıl
Haklısınız.
+1 yılÜlkede herkes ünili mk sanırsın yabancı ülkede master yapmış...
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çoğu insan öyle ve egolu sanki atom parçaladılar
+1 yılŞimdikiler okuyup ne oldu diplomalı işsizim resmen çalıştığım yer şantiye ortamı elektrik
12 Yorumla
Soran+1 yılHepimiz okuyoruz ama işsiz olmak için
- +1 yıl
Yani öyle diğer türlü de torpil sağ olsun.
+1 yılBelli bir mertebesi olmus ama adam olamamıs insanlar..
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan insanlık
Katılıyorum kimse kimseyi yargılama hakkına sahip değil, herkesin hayat şartları çok farkli
12 Yorumla
Soran+1 yılEtrafımda üniversite mezunu olanda var lise mezunu okumayıp meslek edinende ama kimse kimseyi küçük görmez ama internetteki yorumlara baktıkça sinirim oynuyor öyle bir abartılıyor ki şimdi de bu baraj puanının kalkması kimse eşit değil bilmem ne bende okuyorum şu an ama asla küçük görmedim kimseyi
Doğrudur. Doktoradan sorna üniversite mezunlarını küçümsemek kadar da doğaldır.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam da yani hepimiz insanız hadi doktor yapıyor diğer bölümlerin insanları küçümsemeye ne hakkı var
Soran+1 yılÇok doğru
Günümüzde üniversitenin bir anlamı kalmadı ki, 30 yası civarındaki bircok kişide 3-4 tane diploma var ama ekonomik katkı koca bir sıfır
00 Yorumla
+1 yılHayır. Üni mezunu olup da meslek sahibi olamayanlar da var.
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an tek tük insan var okuduğu mesleği yapan
Öyle bir hakkı yok kimsenin varsa öyle biri Sil gitsin engelle
02 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim var etrafımda kütahyayada tarih okuyor yolda selam verirken bile insan seçiyor Yıldız teknik te okuyan arkadaşım bile bu kadar insan secmiyor
Eğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı. Mesleği olmayanlar küçümsenmez ama iyi bir işin varsa daha çok saygı görürsün
05 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar meslek sahibi insanlarıda küçük görüyor
Soran+1 yılOkumayıp
Soran+1 yılşu an bir önemi kalmadı artık zaten diplomanın
Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Fen Lisesi mezunuyum beni ezmek isteyenlerle karşılaşmadım.
05 Yorumla
Soran+1 yılBende etrafımda görmedim ama internetteki yorumlarda herkes bi küçümseme derdinde
Soran+1 yılKütahyayada tarih okuyan kuzenim var kendini kaf dağında sanıyor ben böyleyim ben söyleyim Yıldız teknik te okuyan arkadaşım bile bu kadar küçük görmüyor insanları
Soran+1 yılGerçekten öyle çocukluktan beri bilirim hayatı hep insanları kıskanmak ve küçümsemekle geçti
Gizli Üye(25-29)+1 yılikisi de insan orada hemfikiriz hepimiz. fakat elbette okumayan insanın kaybedeceği cok şey var bunlar kücümsemek değil bilgi eksikliğini belirtmek
013 Yorumla
Soran+1 yılDevirin farkında değilsin galiba şu an üniversite mezunlarının hangi biri mesleğini yapiyor bak bir etrafa ülkede doğru düzgün eğitim mi var bir işe girsek bizden önce yıllardır çalışan birinin mevkini yükseltiyorlar. Okumanın bu devirde önemi hiç yok bilgi açısından da her açıdan kendimizi kandırmayalım
Cevap sahibi+1 yıl2 yıllık bankacılık okuyanla diğer bölümler kıyaslanmaz. benım çevremde hiç işsiz yok. statü farkı tatlım :)
Soran+1 yılİşte küçümsemem diyipte küçümseyen bir insan daha kendinin farkında ol İNSAN ol önce
Cevap sahibi+1 yılbilgi farkını inkar eden insan cahildir.
Soran+1 yılBilgi farkını elbette inkar ettiğim yok ama bilgi üniversite ile öğrenilmiyor ne üniversite mezunları var hala cahil kalan ne lise mezunları var onlara bin basan sen bu aradaki çizgiyi kavrayamamıssın ne yazık ki hayatı bilgiyi sadece üniversite okuyarak ogrenebilcegini sanan bir cahil.
Cevap sahibi+1 yılüni okuyanları kücümsemekle okumayanları kücümsemek aynı şey haberin olsun :D kazanamadıgın icin kazananları kücümsüyorsun yazık acıdım
Soran+1 yılşu an Balıkesirde okuyorum merak etme ben kimseyi kücümsemedim gereksiz yere egoda yapmadım asla insanlara AA bu bilgili değil diyerek asla yaklaşmadım benim kızdığım nokta bunu yapan insanlar senin gibi tipler
Soran+1 yılBirde gizli görüş ile paylaşmışsın sayfada ki yorumlara bir bak tepki alacağını anladığın için tabi 😂
Cevap sahibi+1 yılyazıp durmasan mı acaba rahatsız etmeye başladın
Soran+1 yılDicek bişey bulamadın tabi sende haklısın iyi günler egon bile mutluluklar...
Cevap sahibi+1 yılCahile söz anlatmak, deveye hendek atlatmaktan güçtür. iyi gecer tatlım
Soran+1 yılUnutma okumak cehaleti alır eşeklik bâki kalır hayatım düşüncelerini değiştirmek ümidi ile hayatında daha mutlu pozitif olursun...
Cevap sahibi+1 yılboş yapma bildirim geliyor
- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılPardon da insanları küçümseyen insan kendisu küçüktür
00 Yorumla Doğru değildir. Onu yapanı bana getirin 3 diplomamla tokatlarım 😃
00 YorumlaÜniversite okudum diye insan olunmuyor. Kişinin içinde olacak insanlık.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİs adamı mi şirketi mi var da küçümsuyo üni nedir ki isi olmadiktan sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse bu devirde okuduğu mesleği yapmıyor ki
+1 yılTürkiye de yaşıyoruz, zenginle fakir arasındaki uçurum iyice arttı haliyle milletin havasından geçilmiyor. Asgari ücretle çalışıyorum, yaptığım iş değmeyecek bir iş ama insanlar genelde karınca gibi görüyor, adamdan saymıyolar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErken küçük yaşta evlenmek ne ama küçük görmek yanlış ama okumak önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet önemli ama devir öyle bir devirki lise mezunları daha iyi değer görüyor üniversite mezunlarının okumayıp meslek edinenleri küçümsemesi yanlış
+1 yılSeni kim üzdü bilmiyorum ama okumak cehaleti alır eşşeklik baki kalır
12 Yorumla
Soran+1 yılBen üniversite okuyorum şu an ama kuzenim öyle bi havaya giriyor ki saçma geliyor hal hareketleri yolda yürürken insan seçmek nedir ya
- +1 yıl
Öyle insanlar uzak dur ön yargılı ve egolu insanlardan hiç haz almam
- Eğitim & Kariyer konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları küçümsemek tümüyle yanlış eğitimle alakası yok yani
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu insan zaten üniversite okumayanlara göre daha bilgili
- +1 yıl
Herkesin ilgi duyduğu alanda bilgisi vardır zaten, herkes bilgili ve Bi o kadarda cahil
Bir konu da eğitim gördükten sonra. O konuyla ilgili bilgisiz biriyle konuşmak cidden zor.
10 Yorumla
+1 yılNice liseli üniversite mezunundan daha iyi yerlerde neyin egosunu yaşıyorlar ki.
21 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle anlam veremiyorum
Sosyoloji gibi dandirik bölümler okuyanlar da geçmesin bir zahmet
01 Yorumla
Soran+1 yılKuzenim tarih okuyor kütahyayada selam verirken insan seçiyor
İlerde o kücük gördükleri kişin altında calışınca anlarlar
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten havalı havalı geçinen hepsi şu an keşke meslek edinseydim diyor
Artık üni mezunluğunun bi önemi kalmadı diye düşünüyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an lise ve üniversite diploması aynı hele de baraj kalkınca
Soran+1 yılValla öyle oldu 😂
daha iyi bir gelişim için eğitim gerekli. (üniversite)
00 Yorumla
+1 yılPeki sen onun küçünseyebileceği birimisin?
04 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle değilim
- +1 yıl
Sorun yok o zaman 😊👍
Soran+1 yılHatta her yönden benim küçümsemem gerek ama asla yapmam kendi kişiliğimden ödün vermem
- +1 yıl
Hmm anladım
+1 yılHayır hiçbir zaman küçümsemedim küçümsemem.
00 YorumlaHayır Tabikide kimsenin öyle bir hakkı yok
00 YorumlaKüçümseyenler Sektirsin gitsinler sağdan sağdan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır kimse kimseden üstün değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle
+1 yılolmamışlık belirtisi bu aslında..
00 Yorumlauni mezunun bi farki yok ki
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle hele şu devirde
+1 yılEvet yukardan bakabilir hakkıdır
02 Yorumla- +1 yıl
Nerden hakkı?
Soran+1 yılNe alakası var
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce insan olsunlar
04 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Ülkede 210tane üniversite var. İçini dolduramıyoruz. Bu yüzden sınav kalktı düşün
Soran+1 yılBundan 5 10 yıl sonra zaten sektörde iş yok iyice tikanicak
- +1 yıl
Herkesin odasında asılı diploması olacak ama yapacak iş olmayacak
Şimdi üni mezunu olmayan mı var?
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük yanlış
00 Yorumla
+1 yıldoğru dur uzaylı oldu artık o
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil.
00 Yorumla
+1 yılDiploma insanlari küçümseme hakkı tanımaz.
00 Yorumla
+1 yılHayır doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılÜniyle diplomaya insan olunmaz
00 Yorumla
+1 yılYoooh
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKim küçümsemis
03 Yorumla
Soran+1 yılİnternetteki yorumlara bakıyorum yorumlarda hep bi küçümseme üniversite mezunu insanın farklı olması gerek şu olması gerek
Cevap sahibi+1 yılKim diyor ki sen ne okudun
Soran+1 yılEtrafımda kuzenim var tarih okuyor kütahyayada bende turizm ve otel işletmeciliği beni asla kucumsemedi ama cevredi insanlari seçer hep evli biri ile bile konuşmaz ki öz kuzenimiz evli olan yok neymiş evlenmiş okumamış
- Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversite mezun olduktan sonra insanları küçümsemek doğru mudur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler