Garsonluk satış danışmanı heryere başvurdum firinciya bile almıyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNereden biliyorsun? Belki başka bir sebepleri vardır, belki zaten eleman buldular ama söylemeye çekindiler? Neden hemen 'tüm sorun bende, ben çirkinim o yüzden hep' moduna giriyorsun? Modellik için başvurmadıysa buna üzülmene ne gerek var? Garsonlukta baktıkları şey hız, sabır ve güler yüz. Yüzün güzelliği, fiziğin şekli vs değil.
Hatta eğer eminsen güzellik yüzünden işe almadıklarına onları şikayet etmeye ne dersin? 😈 Ben severek yardım ederim şikayet etmede. Kaldı ki çirkin olduğuna da inanmıyorum. Bu dünyada herkes çok güzel, kalbini kirletmediği sürece ๑01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim Bi'bot §
En İyi Cevaplar
+1 yılBu insanlardan nefret ediyorum, kilolu oldugum icin bende bime alinmiyorum ki garson olarakda almazlar beni.. tamam hani benim kilom Allah vergisi degil benim pok yememden kaynakli peki ya sen? Seni Allah boyle yaratmis ise almamalari buyuk ayip.. cirkinler ölsünmü napsin awk ayrica maske var yuzunu kim gorecek ki.. bunu soylemelisjn bence başvurduğun yere
01 Yorumla
Soran+1 yılKüfür ettim ciktim
Neden bunu çirkinlik ile ilgili olduğunu düşünüyorsun. Bunu sana direkt söylüyorlar mı? Ve çirkinlik değil bu , sadece kalıplaşmış güzellik standartlarına uyum sağlamıyoruz. Eğer sen kendini çirkin hissediyorsan kendine bakım yapabilirsjn, imaj değişikliğine gidebilirsin. Belki de kendi güzelliğini henüz keşfedememişsindir. Ki bence kesin öyle.
00 Yorumla
+1 yılKötü bir durum sana böyle hissetirenlere yazıklar olsun , bir tanıdık vasıtası ile iş bulmaya çalış şahsen bir un satıcısı olarak bütün fırınlara girerim hayatta bakmazlar güzele çirkine genelde ustalar erkek olduğundan çok bir beklenti aramazlar güvenilir olsun yeter derler
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
39Cevap
+1 yılKafe gibi yerlerde dış görünüşe bakarlar evet. Bazıları bakmaz tabii ama bakanlar çok var. Eğer ki çok güzel olsaydın ve böyle yerlerde çalışsaydın işin sonu kötü yerlere gidebilirdi. Bu aptal insanlar taciz edebilirdi. İyi ki de böyle olmuş. Üzgünüm ama kızlar her yerde çalışamaz. Çalışmasına çalışırlar ama böyle ahlaksız erkekler olduğu sürece zorlaşıyor. Koyuyorlar güzel güzel kızları müşteriler de bakıyor ve böylece daha çok müşteri çekilmiş oluyor. Açıkçası ben bu konumda olmak istemezdim. İşe fiziğim, güzelliğim için değil işimi iyi yaptığım için alınmak isterdim. Bence iş aramaktan vazgeçme. Bulacaksın bir gün.
10 Yorumla
+1 yıltürkiede işe değil orspulağa bakarlar avrupada olmaz böyle şeyler ama türkiyede markete manava giyim mağazalarına telefonculara genelde hep güzüel kadın alırlar sebebi hem müşteri çeksin hem dükkan sahibi işinle tehtit edip yatağa atmak için bunu bilmeyen yoktur bu ülkede ve yukardaki meslekleri yapan kadınların yüzde 70 i de iş yeri sahileri tarafından beceriliyor yüzde 70 iyisem konuştum varın siz anlayın
32 Yorumla- +1 yıl
Kimseye iftira atma
- +1 yıl
@roselifsu1 olan bu asla iftira değil
Çoğu kişi tiple ilgisi yok demiş ama ilgisi var. Dış görünüşünden ötürü işe alınmayan birkaç tanıdığım olmuştu. Tabi bunu açık bir dille söylemiyorlar ama kız hissetmiş, anlamış bu yüzden işe alınmadığını. Bence bu çok yanlış. Herkes kusursuz güzelliğe sahip değil. İnsanları bu şekilde aşağılamaları hoş değil.
Muhakkak dış görünüşü bir kriter olarak belirlememiş olan iş yerleri vardır. Sıkma canını. İş aramaya devam et.30 YorumlaBence yanlış düşünüyorsun bunun tiple bi alakası yok bence iş görüşmelerinde fazla aktif değilsin büyük ihtimal bir de günümüzde her iş başvurusunda herkes hazır eleman istiyor neymiş geçmişinde tecrübe varmıymış inan nasıl bi saçmalığın içerisindeyiz ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler ile aynı kaderi yaşıyorsun. Bir aralar işsizdim. Iş arıyordum. Telefonda görüşüyordum. Sesim çok ince ve nahif bir konuşmam var. Kız sanıyorlardı gel diyorlardı. Gidiyordum. Sen erkek misin ya diyorlardı. Evet diyordum. Burada erkeğe göre iş yok diyorlardı. Ben ne alaka dedim. Biz kız çalıştırırız. Erkek olmaz dediler. Kızlar sanırım bir tek türkiyede erkeklerden daha kolay iş bulabiliyor.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVallahi öyle, bakıyorsun erkek reyonunda kadın çalıştırıyorlar erkekleri çeksin diye, sekreter alacaklar aynü zamanda temizlik yaptırabilecekleri, ve bazı şerefsizler, başka arzularını giderebikecekleri, kişileri alıyorlar. Kasaba gittim. Kız eleman dedi inanabikiyor musun... neden diye sordum... benim hesap kitap işlerime baksın dedi. Ben de bakarım abi dedim. Adam yok olmaz sen bir kız gibi bakamazsın hesap kitap işlerine... Bunlar kadınları birer seks obhesi olarak gorüyorlar
- +1 yıl
Kral çoğu işveren abazan sapık. Hele bir ara öyle bir ilana denk geldim ki 18 35 yaş arası kadın eleman arıyor bir de foto istiyor yvsk herif.
Cevap sahibi+1 yılAynen ya öyle ilanlar da var. Yazıyor bekar, çocuğu olmayan, 18-28 yaş aralığında, hanım elemanlar alınacaktır. İlgili başvuruya boydan fotoğraf ekleyiniz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumun cirkinlikle oldugunu düsünmüyorum. Aslında belirli istisnalar dısında hicbir insan güzel değildir aslında. İnsanların enerjileri ve auraları vardır.
Bunu artırabilmenin yegane yolu da yaşama sevincini artırmaktır.
Ama tabi yasama sevincini artırmalısın demekle de artacak bir sey değil.
Bu yüzden salt dünyevi olmayan konularda kendini geliştirmelisin.
Dini olarak düsünme, zevklerine yol ver , diksiyon kursu olur, spora başlamak olur, ve tabi en basında kitap okumakla olur tüm bunlar.
Sizin çirkin olduğunuzu kimse düsünmüyor. Sadece aklınızda cirkinim gibi olumsuz bir düsünceniz var bu da cevrenize olumsuz bir aura olarak yansıyor.00 Yorumla
+1 yılTurkiye gibi bir ulkede yasadigin icin normal bence
30 Yorumla
+1 yılSeni çiekin olduğun için işe almayanın ağzına tüküreyim
10 Yorumla
+1 yılEvet , güzel kızlar müşteri çektikleri için onları alıyorlar. Zincir mağazalara marketlere başvurmayi dene bi. Tipini merak ettim bu arada
07 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmedim istek attim
Soran+1 yılBegennezsin
- +1 yıl
Dalga mı geçiyorsun? Gayet iyisin
Soran+1 yılBeğenmiyorlar napiyim.
Şu iş abazalari bile begenmiyor.- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun, bana göre iyisin gözlerin renkli galiba fizikte iyi fena değil
Soran+1 yılYa aldıkları kızlar daha bakımlı.
Uzun gur saçlı fıstık gibi kızlar.
Ben normal bir tipim evet.
O yüzden almadılar.- +1 yıl
Senin saçın sadece seyrek onun dışında iyisin bence
+1 yılBildiğin sallamışsın. Deneyimin yoktur ya da nitelikler sana göre değildir anlarım ama çirkinlikle zerre ilgisi yoktur. Kendi kendine kurmuşsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum çok doğru söylüyorsun
+1 yılinsanlar bu kadar da kötü mü ya senin kilon onlara ne zarar verecek ki Allah belalarını versin
01 Yorumla
Soran+1 yılKilom yok
+1 yılBunun çirkinlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılYa birkain Allah askina
- Eğitim & Kariyer konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılArayışını sürdür.
Çirkinim deyip kendini salma ve her kadın dilediğinde güzel bir tarafını ortaya çıkarabilir.
cut.00 Yorumla
+1 yılBunun çirkinle alakası olduğunu düşünmüyorum deneyimin yoksa daha önce hiç bir iş yerinde çalışmadıysan yeteri kadar eğitimin yoksa almazlar
00 YorumlaGüzellik önemli değil ki, bakım, giyim seni daha dikkat çekilir yapabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmiyor
Eğitim & Kariyer konusunda 576 cevap paylaştı. Hayır kardeşim sen başka güzelsin şu anda Urfa'dan evimden senin kalbinin güzelliğini hissediyorum ♥️
00 Yorumla
+1 yılBen aşırı çirkinim
Ben bile garson olurum lo uğraşsam
Komilikten başla
Ya da tecrübeni arttır sağda solda calisarark alırlar00 Yorumla
+1 yılÇirkinlikle ilgisi olduğunu sanmıyorum belki de cv'ye göre değerlendirme oluyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılYa * kız arıyor erkekler
- +1 yıl
Tipini merak ettim bu kadar da özgüvensiz olma.
Soran+1 yılKafe var gibi yere basvurudm dış görünüşe bakıyorlar.
- +1 yıl
Öyle düşünme eminim sen de güzelsindir.
- +1 yıl
Kendine haksızlık etme.
ya yok op senin hüsünü kuruntun fiziğinmi çalışcak yaw
01 Yorumla
Soran+1 yılKS de aylardır üyeyim okadar tipsizim ki abazalar bile begenmiyor
+1 yıl😂😂 gece gece güldürdün!
Çirkin kız mi olur? Kızların her biri bir adet ⚘'dür...10 Yorumla
+1 yılTiple ne ilgisi var ya manken model oyuncu almiyolar ya işçi normal görünüse değil ise bakcan
00 Yorumla
+1 yılİşsizlik ylke geneli bi problem bunu cirkinlikle nasil bagladin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılSizin içiniz güzel olsun. İnsanlar tipe göre değil yeteneğine göre işe alınmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Siz yine pes etmeyin ve karamsar olmayın. İnanın Allah'ın izniyle eninde sonunda olacaktır.
+1 yılÇok saçma ya, insanları tipine göre değerlendirip mi işe alıyorlar yani, yazıklar olsun onlara.
00 Yorumla
+1 yıltiple ne alakası var ayrıca çirkin oldugunu kim söyledi?
00 Yorumla
+1 yılO ise girenler cok mu guzeller disa laf edenleri yakmak istiyorum cayir cayir yeterrr lan 😡
00 Yorumla
+1 yılMillet tam cahilleşmiş cidden tip ile işe alınmıyorsa daha ne diyim
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum abartıyor musun fakat bence bu sebepten dolayı işe alınmamak saçma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece garson olmican galiba direk dansıda mı yaptıracaklar
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tipe göre değil de beceriye göre hareket etmeleri lazım. Bu davranış çok saçma
00 Yorumla
+1 yılKızım sende çokmu çirkinsin merak ettim şimdii bi fotonu atabilirmisin ona göre yorum yapacağım sana.
00 Yorumla
+1 yılÇok abartılı bir şey. Bence bunun dışında senin göremediğin başka sebepler vardır.
00 Yorumla
+1 yılTip ile alakası yok bende de aynı durum
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi anlatirmisin
+1 yılArkadaşım saçmalama çirkin değilsindir
01 Yorumla
Soran+1 yılCirkinim
+1 yılKendinde yeni değişiklikler yap
01 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum zaten
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYetenek önemli güzelliğe kım bakar
07 Yorumla
Soran+1 yılYetenek filan değil hikaye
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılTaş gibi kızı ise almış ben başvuruda almadı.
- +1 yıl
Adamın nıyeti farklı oxaman
Soran+1 yılİşte çirkinim diye uzuluyorum
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
Harun abımısın sen
+1 yılÇirkinlik ile alakası yok bence bunun
09 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alakası var
- +1 yıl
Tecrübe yaş?
Soran+1 yılYaş 23 tecrübe az amacik güzel kızları alıyorlar hep
Soran+1 yılAma çok güzel kızları aliyorlar
- +1 yıl
Bence böyle düşünme benim olduğum yerde de çirkin kızlar var çalışıyorlar
Soran+1 yılErkek patrondu.
Çoğu dış görünüşe bakıyorlar m
Garsonluga başvurudum bir mekanda almadı.- +1 yıl
Bak şimdi kafe pub bar gibi yerlerde kız garsonlar vitrin olarak çalıştırılır o yüzdendir bu
Soran+1 yılİşte cirkinim uzuluyorum.
- +1 yıl
Bence gerçekten çalışmaya ihtiyacın varsa başka işlere bak çirkinligine aglanmayı bırak
tipe baktıklarını sanmıyorum ya
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkinlik yüzünden işe alınmamak büyük saçmalık
00 Yorumla
+1 yılBu çok çok çok saçma bir neden kınıyorum
00 Yorumla
+1 yılHe knk kesin ondandır
00 Yorumla
+1 yılNe diyerek reddediyorlar?
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama öyle birsey olmaz ya
00 YorumlaÖyle insanlar var ben onların karakterini s***yim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılne saçma bir sebep bu böyle
00 Yorumla
+1 yılçirkinlik degil çekicilik olmalı biraz
08 Yorumla
Soran+1 yılYok işte güzel degilim
- +1 yıl
güzellik görece olur çirkin olupta çekici olursan yeter
Soran+1 yılÇirkin ve çekici de değilim demek
- +1 yıl
o zaman sen biraz degişim yap merak ettim bu kızı şimdi
Soran+1 yılDeğişim yapıyorum ama olmuyor
- +1 yıl
nasıl degişimler mesela
Soran+1 yılSaç rengi saç şekli giyim filan spor
- +1 yıl
ee hiçmi olmadı
+1 yılEnteresan demek ki her şey görsellik olmuş
00 Yorumlamerak ettim tipini
01 Yorumla
Soran+1 yılAl attım istek
umarım talihin döner
00 YorumlaAlmayan utansın takma kafana
00 YorumlaÇağrı merkezinde çalış 😂
00 YorumlaKıyamam lan
00 Yorumla
+1 yılÇirkinlik ne alaka?
00 Yorumla
+1 yılneyn çirkin
00 Yorumla
+1 yılNe alaka yahu çok ayıp
00 Yorumla
+1 yılNeren çirkinmiş
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlginç
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 799 cevap paylaştı. Ne alaka ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbebek bakıcısı ol
00 Yorumla
+1 yılgüzelleş
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi