Aldım ama aşırı pahalı :(
Alamadım fotokopi çektirmek zorunda kaldım :(
İkinci el kitap aldım
Diğer (Açıklayınız)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Devlet okullarındaki durumu pek bilmiyorum. Özel okul fiyatlarına kısıtlaması getirildi. Çocuklarımı gelecek yıl için, bu yıldan daha düşük fiyatla okula kaydettirdim. Henüz kitap fiyatları bildirilmedi. Yıl boyu kullanacakları tüm ekipman, araç gereç ve kitaplar bir arada geldiği için fotokopi çekme şansımız yok. Gelecek yılın kitaplarına fahiş fiyat uygulanacağını düşünüyorum.
Maalesef öyle Allah herkesin yardımcısı olur umarım...
Amin
Aslında bu sorunun cevabı kitabın fiyatına göre değişiyor benim için. Söz konusu üniversite kitapları olunca fiyat aralığı o kadar geniş oluyor ki bazen 30 liraya bulunuyor kitap bazen ise minimum 1000 lira oluyor. Satın alıp alamamak ya da fotokopi çektirmek de dediğim gibi fiyata bağlı benim için ama genel olarak eğitim kitaplarına gelen zamları aklım almıyor orası ayrı
Aynen benimde öyle, mantıklı bir zam değil çünkü her şeyden önce eğitim kitaplarında kar olmamalı devlet tarafından tamamen ücretsiz sağlanmalı...
Burada kitaplar çok uygun fiyata satılıyor da ben genellikle yurt dışından sipariş ettiğim için pahalıya patlıyor. Maalesef Yazılımda çok kısıtlı kaynaklara sahibiz bu yüzden ya elektronik versiyonunu satın alıyoruz ya da sipariş edip kargoyu bekliyoruz..
Evet ya her bakımdan zor bir dönemdeyiz...
Cevap
4Cevap
satın alma sahiplen demişler
Evet...
Bi kere alıp tam alma taraftarındayım
Evet bence de...
Ben satın almayı tercih ediyorum
Ne güzel alabilen şanslı insanlardansınız, herkes bir şekilde alır umarım...
Aldım
Süper...:)
Mecbur alıyorum ama gerçekten fiyatlar uçmuş
Maalesef öğrencilerin işi zor...
Aynen katılıyorum...
Alıyoruz mecbur
Yani çaresiz olmakta kötü...
Alabiliyorum
Umarım herkes bir şekilde alabilir ya...
İnşallah
Amin, Allah herkesin yardımcısı olsun umarım...
Amin
Alıyorum
Ama aşırı pahalı ya Allah herkesin yardımcısı olsun...
Kesinlikle öyle ya paran varsa oku dönemine geçtik resmen...
Aynen katılıyorum size çok zor dönemlere gidiyoruz, gençler aileler karar kara düşünüyor...
Fotokopi daha ucuz
Evet oda bir çözüm sonuçta...
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?