Güncellemeler
+1 yıl
Ama şunu unutmayin ya bu dünyada ya öbür dünyada ahimiz çıkacak başınıza büyük olaylar gelecek çünkü Allah diyor ki kimsenin hakkını yemeyin azap olursunuz 😀👍🏻
Güncellemeler
+1 yıl
Dedim ya elbet bir gün ya evliliğinizde ya başka şeylerde sıkıntı yasicaksiniz yediğiniz hak yanınıza kar kalmicak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
yok ben sabit çalışırım
Ben çıkarıldım ikinci kez çıkarılışım
Niye çıkarıldin peki canım ne oldu
Haksız yere bi ekonomi kriz yüzünden işimden oldum. Tabi sadece ben değil arkadaşlarda hiç bir işim rast gitmiyor bir yere alışıyorsun hiç acımadan çıkarıyorlar hakkımı da tam olarak alamıyorum
Türkiye işte Turkiyeden ne beklersin ki
Aynen imkanım olsa yurt dışına çıkıp orada çalışırdım fakat oda yok. Umarım düzelir bu durum pek umut yok neyse
Düzelmez insanlar kötü çünkü tamam ekonomimiz zaten sıkıntı o sıkıntı olmazsa insanlar var
Nie cikartiyorlar?
Kızlar şikayet ediyor tipini sktiklerim
🤣🤣
Benim yanımda kendilerini çirkin hissediyorlar da bu kadar da olmaz awq
İnsan biraz kendine güvenir
Ne diye yalandan mi yoksa bir sey mi yapiyorsun
bir şey yapmiyorum işte sorun orada birini kalkıp dövsem it gibi olurlardi
iftira atıyorlar gidip işverene beni şikayet ediyorlar yalan yanlış şeyler söylüyorlar dedim ya ezik olduklarını belli ediyorlar çirkin olduklarını böyle yaparak 🤣
Sen yoneticilere kendini sevdir, guxel calis istedikleri kadar sikayet etsinler. Bak Ben memur olmamla bile beni bile sikayet ediyorlar ama kendileri isten atiliyorlar cunku mudur kimin ne oldugunu biliyor
Yoneticilerde inanıyor güzel calisiyorum zaten de kızlar şikayet edince onlarda inanıyor gerçekten öyle sanıyorlar yoneticiler
Yönetici erkek olsa daha adil ol kadın yöneticiler acımasız
erkek olsa böyle olmaz eminim bilir kızların kıskançlığını çünkü cikarmaz kadınlar direk atıyor milleti dinleyip
Yoksa işimi çok iyi yaparım ne bilim herkese yardım ederim ama girdiğim ortamlarda kıskanç kızlara denk geliyorum şans işte
insan biraz kendine güvenmeli o kadar hata yapan insan oldu ki isyerinde ben gidip şikayet etmiyorum niye biliyor musun ben çünkü kimsenin ekmeğiyle oynamam korkarım Allah korkum var
Bide gidip affedersin iş arkadasimi yöneticiye çıkıp şikayet edecek kadar kıskanmam benim onlardan farkım ben kıskanç degilim
Yoneticilere sende her seyi anlat neden seni sikayet ettiklerini, onlarin agziyla degil kendi gorsun kim ne yapiyor ona gore karar verir, kizlarla anlasamiyorsan ona gore isyeri ya da bolum sec
Ama bir insan cikipta beni yöneticiye şikayet ediyorsa ben orada bir kıskançlık olduğunu anlarim ta en ust kata cik şikayet et bu kadar mı kiskaniyorsun sana karışmayan birini gidip yöneticiye şikayet edecek kadar yazık yani kendilerini belli ediyorlar böyle yaparak
Dikkat et isyerlerinde dedikoducu, fitneler cok olur onlara acikta verme icli dislida olma
Allah korkuları olsa yapmazlar yöneticiler işte kadın olunca inanmıyorlar erkek olsa böyle olmaz
kimse gidip erkeğe şikayet edemez çünkü erkek anlar kıskançlık olduğunu ve inanıp işten cikarmax kızlar şikayet ediyor diye
Olmuyorum zaten çok şeytanlar çok iyi biliyorum merak etme
Bide yüzüme guluyorlar arkadan yapıyorlar bunu
çok tehlikeliler
Senin canini cok sikani, cok ugrasani sende yeri geldiginde bildir
İşte bazıları kendini belli etmiyor yüzüme gülüyor arkadan şikayet ediyormjs gidip beni
mesela
Ama bende bildiricem artık benim ekmeğimle oynamak kolaysa bende onlarınkiyle oynarim
Biliyorum oyle maske takan insanlarin oldugunu, iste dedim ya yalandan seni konustururlar sonra sikayet ederler sende diyosun tehlikeli diye. Sadece is hakkinda konus gerisini sal.
Aynen zaten kadın kadının düşmanı diye boşuna demiyorlar erkekler normal kimseyle ugrasmiyorlar
Adam gibi adam erkekler
isyerlerinde
Senide cekemiyor şikayet ediyorlar galiba baya
Ben haddini asanlari bildiriyorum ve isten cikariliyorlar bende senin gibi cok sans veriyorum ama benim kuyumu kazdiklarini bildigim icin onlar kazdiklari kuyuya dusuyor erkeklerden de var. Bu aslinda insan olma meselesi. Kendine guvenli, ahlakli insan olsalar kendi isleriyle ilgilenirler
Ozelde calisirkende sikayet ediyorlardi. Patronun falan yakiniysa ya da sevdigi biriyse benide pekcok kez bu sebepten cikardilar iyi ve caliskan olmami cekemiyorlardi. Kendi aralarinda bu bizim yerimize geccek dediklerini duymustum. Allah belalarini versin eden bulur
Aynen ben kimseyle uğraşmam mesela hiç kimseyide kıskanmam benden güzel biri olsa yanımda çalışsa yine kıskanmam niye kiskanayim bende senin gibi sikayet edicem artık bunlar ediyor çünkü kuyumu kaziyorlar
Aynen bende iyi ve çalışkanım düzgün çalışıyorum hep böyle insanlarla uğraşıyor insanlar sana inanıyorum bende aynısını yaşadığım için biliyorum
Tembel ve iş yapmayanlarda iş yerinde kalıyor
Aynen Allah verir elbet cezalarını bir gun
Ahimiz yerde kalmasın ins
Hsuh neden?
Orspi kızlar oluyor 😀
Ne işi