Ara tatil ne zaman bitiyor? Son kar mevzularından sonra ara tatil uzayacak diyenler var. Sizce yarıyıl tatili uzayacak mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2022 Yarıyıl Tatili Ne Zaman Bitiyor?
Selam🧚♀️ Görüşleri okudum ama birçok kişi yanlış cevap vermiş. Şöyle bir şey var ki insanlar yarıyıl tatili ile yani sömestr tatili ile Türkiye’de yeni uygulamaya koyulmuş ara tatili karıştırmışlar.
Ara Tatil Nedir?
Ara tatili şöyle bir uygulama 2019 yılında bunu Türkiye’de uygulamaya koydular. Tatiller genel olarak az geldiği için yılda her dönem iki kere böyle eğitime kısa süre yaklaşık bir hafta kadar ara verilmesine ara tatil deniyor. Bu sömestr tatilinden tamamen ayrı bir şey çok ayrı.
Ara tatiller yılda iki kere uygulanır, toplam bir hafta sürer. Yani beş gün okula gitmez genelde öğrenciler, iki gün hafta sonudur zaten bunlar sayılmaz. Toplamda beş gün ara tatil.
Bu tabloda aradığını bulabilirsin… Bir de bunu karıştırdıkları başka bir tatil var hemen onu da aşağıya bırakıyorum umarım açıklayıcı bir şekilde anlatırım.
Yarıyıl Tatili Nedir?
Yarıyıl tatili var, 15 tatil de deniyor buna, sömestr tatil de deniyor. Bu tatil ise genelde iki haftayı dolduracak şekilde olur. Yani iki hafta içi boyunca toplam on gün gibi okula gitme filan olmaz. Herhangi bir eğitim durumu söz konusu olmaz. Bazen başka tatiller ile birleşirse toplamda 15 günü geçebilir, 16 hatta 17 gün bile olabilir.

Çalışma günü ve saatler burada yer alıyor… Herhangi bir plan dışı durum olursa bunu zaten bir şekilde velilere bildiriyorlar. Mesela örnek veriyorum hava durumunda beklenmedik bir şey olursa ya da eğitim sisteminde yine beklenmedik değişiklikler olursa bunlar Türkiye’de kullanılan eğitim bilişim sistemi olan EBA ile öğrencilere bir şekilde bildiriliyor. Zaten mail olarak gidiyor diyebiliyorum ben.
İlk dönem ara tatiller: 15 Kasım 2021 ile 19 Kasım 2021 arasında yapılıyor.
İkinci kez olacak ara tatili ise 11 Nisan 2022 ile 15 Nisan 2022 arasında olacaktır
Yarıyıl tatili ise 21 Ocak 2022 tarihinden 6 Şubat 2022 tarihine kadar belirlenmiştir.
Yukarıda yazdığım herhangi bir tarihte oynama yoktur, şu anda herhangi bir düzenleme olmadığı için bu tarihler hala geçerlidir.
Şu anda tarihlerde herhangi bir düzenleme yok… Eğer okullar hangi durumlarda tatil edilir diye soracak olursan;
- Hava durumlarında aşırı beklenmedik şeyler: Mesela aşırı derecede yağmur, aşırı derecede kayma ya da aşırı derecede kar olması ve ulaşım sağlamaması gibi durumlarda tatil olur.

Okullar hangi durumlarda tatil edilir? - Ya da mesela iki yıl önce hatta iki yıldan biraz daha uzun bir süre önce koronavirüs adlı bir şey çıktı. Bütün dünya olarak her yer kapandı, böyle virüs gibi şeylerde salgın gibi hastalıklar da okullar tabii ki de tatil edilebiliyor.
- Toplumsal olaylarda deprem gibi doğal afetlerde filan okullar tatil edilebilir.
Şöyle bir konuya daha değinmek istiyorum. Okullar acaba hani bu sene kar yağışından dolayı filan tekrardan tatil olur mu bunun için herhangi bir öngörüde bulunmak mümkün değil. Hava durumuna bağlı bir olay tamamen. Ama tabii ki de aşırı derecede yine bir hava durumu sorunu filan olursa, aşırı derecede ulaşım sorunu yaşanacak kadar yağış olursa tatil edilir diye düşünüyorum ama tabii ki bunu hava durumu belirleyecek.

İlkokul lise ortaokul ve üniversite arasındaki farklar tabii ki de var… Bu yukarda verdiğim veriler ilkokul ortaokul ve lise dönemi içindi. Yani milli eğitim bakanlığının verdiği açıklamalar bunlar.
Üniversitelerde yarıyıl tatili ne zaman bitiyor?
Üniversite‘ye giden öğrencilerin tatil olma ya da olma durumunu tamamen Milli Eğitim Bakanlığı vermiyor diye biliyorum ben, YÖK diye bir kurum var.
Mesela üniversiteye gidenlerin henüz daha bütünleşme sınavı bitmemiş durumda, bazı okullarda bitmiş çoktan ama bazılarında hala bir şekilde devam ediyor.
13 Şubat‘ta açılacak olarak görünüyor ama hiç belli olmaz çünkü Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı değil. Böyle birkaç gün daha erken açılacakmış gibi hazırlık yapabilirsin kendini ayarlayabilirsin.
Okuduğun için teşekkürler🌝💚🧚♀️ Umarım gerçekten işine yarayacak bir yazı olmuştur, bütün bilgileri birleştirerek bir şeyler ortaya çıkartmaya çalıştım.🤗
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle merhaba. :) Yarıyıl tatili hakkında merak edilenleri cevaplamak istiyorum. Keyifli okumalar...
Ara Tatil Nedir?

Sömestr veya ara tatil olarak tabir edilen akademik yılın birinci döneminin içinde ve sonunda eğitim öğretime verilen ara olarak tanımlayabiliriz. 2019 yılına kadar akademik yılın 1. Döneminin sonunda eğitim-öğretime ara verilirdi. 2019 yılında ise ilk defa uygulamaya geçilen Kasım ayında 9 günlük tatil de ara tatil olarak literatüre geçmiştir. Yani 2019 yılından önce bir tane olan ara tatil 2019 yılıyla birlikte 2 ara tatile çıkmıştır. Günümüzde de bu şekilde uygulanmaktadır. Bir diğer ara tatil de bir dönemin sonunda uygulanan ve ocakta başlayan, halk arasında 15 tatil olarak da adlandırılan ara tatildir.
Ara Tatil Ne Zaman Bitiyor?

Birinci dönem ara tatili, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 19 Kasım 2021 Cuma günü sona erecektir.
Birinci dönem sonunda ara tatil (Yarıyıl tatili)24 Ocak 2022 Pazartesi günü başlayacak ve 04 Şubat 2022 Cuma günü sona erecektir. Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirlemiş olduğu bu tarihler içerisinde tatilin başlangıcında ve sonunda olan cumartesi pazar tatilleri tarih olarak yazılmamıştır. Siz hesaplama yaptığınızda bu tarihleri kafadan eklemelisiniz. Ben ekleme yaptığımda bu şekilde Kasım ayındaki ara tatil 9 gün Ocak ayındaki ara tatil ise 15 gün olmaktadır.
Bunun dışında üniversitelerin de ara tatili bulunmaktadır. Üniversiteler Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olmadığından her üniversitenin kendine ait bir akademik takvimi bulunmaktadır. Bu akademik takvim içerisinde ara tatil yer almaktadır. Üniversitelilerin güz dönemi finalinin ardından yarıyıl tatili başlar. Ben burada size net bir tarih söyleyemiyorum. Yukarıda da belirtmiş olduğum gibi bu ara tatil tarihini ve süresini üniversitelerin kendileri belirlemektedir. Net bilgi edinebilmek, bilgi almak istediğiniz üniversitenin adını ve akademik takvimi yazarak net bilgiye ulaşabilirsiniz.
Ara Tatili Hangi Aktivitelerle Geçirebiliriz?

Yarıyıl tatilini evde boş oturarak geçirmek niye? Adı üstünde tatil, bence adının hakkını vermeliyiz. Her ne kadar tatile çıkamasanız bile bunun yerine imkanlarınız elverdiğince güzel şeyler yapabilirsiniz. Böylelikle kendinizi geliştirebilir, eğlenceli vakitler geçirebilir, yeni aktiviteler edinebilir, yeni hobiler kazanabilir ve bu süreci dolu dolu yaşayabilirsiniz. Nasıl mı? İşte cevapları burada...
Dil öğrenmek adına önemli adımlar atabilirsiniz.

Yarıyıl tatili üniversitelerde yaklaşık bir ay sürüyor, bu da dil kampı için uygun bir süre. İster bir dil kampına katılın, isterseniz de kurallarını kendinizin belirlediği bir dil kampı oluşturun. Ki vaktiniz az bile olsa yabancı dil öğrenimini başlatmak için yeterli bir süre olduğunu düşünüyorum. Siz bir adım atsanız gerisi zaten kendiliğinden gelecektir. En azından bu süreçte öğrenmek istediğiniz dilin genel kurallarına hakim olursunuz. Unutmayın, istemek başarmanın yarısıdır. Ve gerçekten yabancı dil öğrenmek istiyorsanız bir adım atarak başlayabilirsiniz.
Spora başlayabilir, hayalleriniz peşinden koşabilirsiniz.

Kilo almak, kilo vermek, fit bir vücuda sahip olmak ya da yalnızca sağlıklı yaşamak için spor yapmak istiyor olabilirsiniz. Gerekli diyet programlarını hazırlayabilir, hayallerinizdeki fit vücuda bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Unutmayın, değişim kafada başlar. 💫
KPSS çalışmaya başlayabilirsiniz.

Lise ve üniversitenin bir sonraki adımı... Kamu personel seçme sınavıdır. İster lise, ister önlisans isterseniz de lisans fark etmeksizin KPSS'ye girmeye hakkınız var. Bir iş sahibi olabilirsiniz. Her şey daha güzel olabilir. Nasıl mı? Kedinize bir ders çalışma programı hazırlayıp hemen başlayabilirsiniz. İnternette KPSS için çok güzel youtube kanalları var. Ve program hazırlama, rota belirleme konusunda merak ettiğiniz birçok şeyin cevabı da mevcut. Neden hâlâ başlamıyorsunuz?
Daha çok kitap okuyabilir ya da film izleyebilirsiniz.

Kitap okuma alışkanlığınız yok mu? Bu süreçte kitap okuma alışkanlığı kazanabilirsiniz. Birbirinden güzel kitaplar alıp okumaya başlayabilirsiniz. Üstelik bu en ucuz yöntem. Bulunduğunuz şehirde/ ilçede mutlaka bir il kütüphanesi vardır değil mi?
Ya da neden bir film serisine başlamıyorsunuz? Meselaa Harry Potter. Benim en sevdiğim film serisidir. Her gece bir film... Tek yapmanız gereken güzel atıştırmalıklar hazırlayıp film keyfini doyasıya yaşamak...Adalar turu yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Bu madde İstanbul'da yaşayanlar için geçerli. Kısa ve ekonomik bir tatil yapmak ister misiniz? Mesela Büyükada... Öyleyse Adalar'a bekleniyorsunuz. Ulaşım için deniz yolunu kullanmanız gerekiyor, biliyorsunuz. Oldukça güzel geçeceğine inanıyorum. Bütçenize göre günübirlik ya da 2-3gece, 1 hafta şeklinde ayarlama yapabilirsiniz. Bundan sonrası sizin hayal gücünüze kalmış. Keyifli gezmeler. :) 💫
Yarıyıl tatiline dair önerilerim bu kadardı. Okuduğunuz için teşekkürler. Sağlıklı günler diliyorum. 😊00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerhaba,
Sömestr (yarıyıl tatili) nedir ve ara tatil nedir? Yarıyıl ve ara tatilin farkları nelerdir?

Ara tatil ve yarıyıl tatili arasındaki fark nedir? - Ara tatil ilk olarak 2019 yılında uygulanmaya başlayan, yaz tatili ve sömestr (yarı yıl) tatilinden farklı olarak daha kısa süren bir eğitim molasıdır.
- Ara tatiller yılda iki kez uygulanır.
- Ara tatiller beş iş gün, toplam birer hafta olacak şekilde sürer.
- Yarıyıl tatiliyse en az on iş günü artı hafta sonları olacak şekilde sürer. Genel olarak herhangi bir bayramla birleşmediği takdirde 14-16 gün süren bu tatile 15 tatil de denilir bu sebeple.
- Yani yarıyıl tatilinin diğer adı sömestr ya da on beş tatildir. On beş tatil halk arasında daha yaygın bir kullanımdır.
2021-2022 eğitim öğretim yılı planlaması nasıldır?

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Çalışma Takvimi - Eğitim öğretim yılı 180 iş gününden az olmayacak şekilde planlanır. Olası tatil ya da eğitimde aksama durumlarında bu takvimde yaz tatiline girişte bir uzatmaya gidilebilir.
- Olası takvimde herhangi bir değişikliğe gidilmeyecekse yani okulların açılma ve kapanma zamanları değişmeyecekse ekstra kurslar düzenlenebilir ya da online eğitim (eba) aracılığıyla öğrencilerin uzaktan eğitimle telafi yaparak tatil programı değiştirilmeyebilir.
- İlk dönem ara tatiller:
* 15 Kasım 2021 - 19 Kasım 2021
* 11 Nisan 2022 - 15 Nisan 2021- Yarıyıl tatili:
24 Ocak 2022 - 4 Şubat 2022
Yukarıda yazılanlar belirlenen listedir. Bu yıl için şu ana kadar bir erteleme duyurulmamıştır.Eğitime ara hangi durumlarda verilir?

Eğitime ara hangi durumlarda verilir? - Doğal afetlerle ilgili durumlarda
- Salgın hastalıkların görüldüğü durumlarda
- Tüm toplumu etkileyen toplumsal olaylarda
Eğitim öğretime ara verilebilir.
Bu yıl kar tatili uzar mı?
Öncelikle meteoroloji günümüzde uzun vadede üç aylık tahminler yapabilmektedir. 1 aylık, 2 aylık, haftalık şeklinde hava raporları şu an bakanlığın sitesinde mevcuttur. Bulunduğunuz şehre bakarak, lar yağışı durumuna göre bunun tahminini yapabilirsiniz.
Üniversiteler ve okullar arasındaki sömestr farkı nedir?
- Üniversitelerdeki tatiller YÖK tarafından belirlenir ve YÖK takvimi esas alınır. Okullar MEB'e bağlıdır.
- Tüm okullar 81 ilde aynı anda açılıp kapanırken, aynı üniversitedeki bölümlerin açılma tarihleri arasında bir ya da iki haftalık farklar olabilir.
Umarım faydalı olmuştur yazdıklarım.22 Yorumla- +1 yıl
GüZel anlatim
Cevap sahibi+1 yıl@biradetmehmet teşekkür ederim ❤️
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2022 Yarıyıl Tatili Ne Zaman Bitiyor?
Bu soruyu şöyle cevaplayalım o halde.
Önce kime göre yani hangi eğitim kurumuna göre bu tatili soruyoruz? İstanbul için soruluyor diye varsayarak cevaplayacak olursak; MEB tarafından belirlenen ve ortaöğretim ve ilköğretim kurumlarının ikinci döneme başlangıç tarihi 7 Şubat 2022.
Kar yağışı ya da hava muhalefeti sebebi ile uzayacağını düşünmüyorum bununla beraber daha en az neredeyse 10 gün bulunuyor o süre zarfına kadar düzelecektir ve gerekli önlemler alınacaktır. Aksi bir durum olmazsa, koronanın bile bu sene kapatamadığı okulları, kar çok uzatamaz. Diğer şehirlerde de özellikle doğu illerinde bu durum çok daha farklı olabilir orada uzayabilir çünkü oradaki kar yağma miktarı ve şiddeti büyükşehirlerden yani batıdaki şehirlerden çok daha farklı oluyor. Ama normal şehirlerde zaten uzama olmadan okullar açılacaktır.2022 Üniversitelerde Yarıyıl Tatili Ne Zaman Bitiyor?

2022 yarıyıl tatili Bununla beraber üniversitelerde durum biraz daha farklı tabi. Bizim üniversite mesela 20 Şubat 'ta başlıyor. Çoğu üniversitenin daha bütünleme sınavları bile bitmedi, bitenler de var tabi ama onlar zaten aşağı yukarı böyle açılır. 13 Şubat 'ta da açılacak olan üniversiteler var. Bahar dönemi durumu ise üniversitelerde böyle. Sen okul 7 Şubat 'ta açılacak gibi hazırlığını yap, fazladan tatil olursa da sevinmiş olursun :D
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
32Cevap
+1 yıl- Yarıyıl tatili 21 Ocak tarihinde başladı ve 6 Şubat 'a kadar devam edecek. Öğrenciler 7 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak.
- 2. dönem ara tatili 11-15 Nisan gerçekleştirilecek.
- Yıl sonu karneleri 17 Haziran 2022'de dağıtılacak.
11 Yorumla- +1 yıl
Olası fikir değişikliğine gidilmezse uzatılmaz. Çünkü yeni gelen milli eğitim bakanı dediğim dedik gibi hallerde Hani biraz mevki koltuk derdine düşmüş. Öğrencilerin lehine açıklama yaptığını daha kimse görmedi.
+1 yılYarıyıl tatili 21 Ocak tarihinde başlayacak ve 6 Şubat 'a kadar devam edecek. Kar yağışı eğer devam ederse ki Pandemi süreci biraz ters etki yapıyor, o zaman uzayabilir. Ama eğitim ile ilgili alınan kararlarda meb çok net olmaya başladı. uzayacağını sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılİçinde bulunduğumuz pandemi koşulları göz önüne alındığında tatilin uzaması gerekliliği ortaya çıkmaktadır. Lakin, Omicron varyantı'nın milyonlarca insana bulaşmış olmasına rağmen ölüm sayısı çok azdır. Bu vesileyle, yöneticilerin sürü bağışıklığını düşüneceklerini ve yarıyıl tatilinin uzatılmayacağını düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılçok uzun tutulan yorumlar olmuş.. kar yağmaya devam ederse ve yollarda buz tehlikesi olursa tabi uzayabilir ya da artan covid vakalarına bağlı olarak. fakat ssu an icin bir açıklama yapılmadı, meb veya yök tartısmadı en azından o yüzden ne zaman söylendiysw o zaman icin kendimizi hazırlamak en dogrusudur
00 Yorumla
+1 yıl
Resmi yazılara göre yarı yıl tatili 4 Şubatta bitiyor ancak evet bende uzayacağı hakkında kulaktan dolma bilgiler edindim fakat şu an net bir açıklama yapılmadı bence uzayabilir vakalar çok arttı ve havalar çok soğuk erteleme olmasa da mutlaka kar tatili olur diye düşünüyorum. 🌸
00 Yorumla
+1 yıl7 diye biliyorum ama uzamasun bence eğitim çok. Aksıyor temel olmadan kurulan bir binadan ne beklenir ki
20 Yorumla
+1 yılValinin biz motorlulara yasak getircegini önceden bileydim direk boluya kaçar evde pinekliycegime banglow da kışın tadını çıkartırdım
10 Yorumla
+1 yıl6 Şubatta bitmesi gerekiyor havalardan dolayı bir uzama durumu olmazsa.
20 YorumlaSert hava şartları mevcut durumunu devam ettirir ise uzayacaktir
10 YorumlaBence tatili uzatırlar diye düşünüyorum uzatmalılar.
10 Yorumla
+1 yılKardan dolayi degilama covit salgini nedeniyle kapanabilecegini dusunuyorum. Turkiye geneli ne durumda bilmiyorum ama benim yasadigim ilde yeniden bir artis var
00 Yorumlatam zamanında açılacağına neredeyse adım kadar eminim. üzgünüm çocuklar ama biraz daha okula gitmezseniz okul kültüründen tamamen kopmuş olacaksınız lise grubu için online eğitim biraz daha verimli hale getirilebildi fakat alt yaş grupları ve lisans grubu için çok verimsiz geçti dürüst olalım kimse online eğitimle mezun olmuş bir doktora kendini çekinmeden emanet edemez ya da bir öğretmene güvenemez vs vs örnekler uzar gider.
00 Yorumla
+1 yılher bahaneye tatil oluyor. çocuklar okulu unuttu :) kar biterse tatil uzamaz. yeterince okulsuz kaldılar zaten
11 Yorumla
+1 yıl13 Şubat - 20 Şubat
İkisinden birine sarkabilir. Artan vakaları da düşünürsek, bu olasılık daha da artıyor bencd.00 Yorumla
+1 yılUzamayacak bence yeni milli eğitim bakanımız biraz katı ve disiplinli. İfadesinde de okulları kapatma gibi bir durumumuz yok demişti sanki. Sanmıyorum yani
10 YorumlaBence uzamayacak. Uzamamasi lazım. Yüz yüze eğitimin telafisi yoktur.
10 YorumlaMerhaba,
Görüş Fırsatı'nın kazananı @Redamancy-4 oldu! 🥳 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.
Sevgiler. 🙏🏻22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim💚
Şubatın yarısını geçer diye düşünüyorum tabi Allah’ın işine belli olmaz bütün hesapları yapan odur
00 Yorumla
+1 yılNasip ama daha Bi hafta var o zaman kar mar kalmaz kanımca :)
00 YorumlaPlanlanan tarihte bitecektir. Uzayacağını düşünmüyorum.
00 YorumlaSen 6 Şubat olarak düşün gerisini de Allahutealaya emanet et bebiş
10 Yorumla
+1 yılBence fazla yağmaz o zamana kadar havalar düzelir diye düşünüyorum ben şahsen 😊😉
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl86 kışında 37 güne uzamıştı, yine benzer bir kış yaşarsak uzayabilir
00 Yorumla
+1 yılEn fazla 1 hafta daha uzar.
20 Yorumla
+1 yıl7 Şubat inş😂🙏🙏🙏
20 YorumlaKar yüzünden tatili uzatmazlar ama belki korona dan uzatabilirler çünkü yeni gördüm haberde 80bin vaka var anca o zaman uzar
00 YorumlaKar yağışı birdaha okullarin tatil olması için bahane olmasın diye karlar kalktığı zaman bitecek yarıyıl tatili 😀😁😂🤣
00 Yorumla
Sanmıyorum uzatacaklarını10 Yorumla
+1 yıl6 şubatta bitiyor ama belki uzatılabilir
10 YorumlaÇocuk olmayınca insan bunlarıda bilmiyo düşündüm şu an da bir hafta kaldı heralde 🙄
00 Yorumla
+1 yılKarlı havalar kendisini geride bıraktı tahminimce maalesef tatil uzamayacak
00 Yorumla
+1 yılUzamayacak bence, kar zaten açılana kadar eriyecek en azından İstanbul'da
00 Yorumla
+1 yılİllere göre değişir diyorum bazılarında uzatılır bazılarında hayır
00 Yorumla
+1 yılUzama olmaz MEB ÖĞRENCİLERİ ÖLDÜRMEYE YEMİN ETMİŞ GİBİ SKAJAN
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla her şey değişkenlik gosteriyo o yüzden neyin ne olacağı belli değil
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 600 cevap paylaştı. 6 Şubat .. yine de uzamali
10 Yorumlabence uzamaz kar etkisini azaltmaya basladı bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl7 Şubat 'ta okullar açılacak
10 YorumlaBence hava şartları kötü gözüküyor uzayacak...
10 Yorumla
+1 yıluzayacak sanki
10 YorumlaUzamaz ya yarın erir gider
00 YorumlaŞubatin ilk haftasi
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bizim burada ki karlar eridi zor
00 Yorumla
+1 yılKış şartları malum heran her şey olabilir
10 Yorumla
+1 yılHava yaza donuyor tatıl bıtene kadar uzamaz
10 Yorumla
+1 yılBencede çok uzuyucağını zannetmiyorum
00 YorumlaGoogleden bakabilirdin
00 YorumlaKar keyfi cıkarıyoruz daha
00 Yorumla
+1 yıl7 Şubat diye biliyorum ben
00 YorumlaSanmam
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl7 Şubat
00 Yorumla 6 subat 2022 egitim ogretim baslar
00 Yorumla
+1 yıl1 hafta sonra
00 Yorumla
+1 yılUzayacak gibi geliyor bana.
00 YorumlaHer an her şey olabilir. Kesin bilgi zor
00 Yorumla
+1 yılBöyle giderse uzar
10 Yorumla
+1 yılUzar bu gidişle
10 Yorumla7 Şubat