Yalnızlık ve Üniversite Sınavım?

Aradaşlar içim/psikolojim çok kötü durumda sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var lütfen kırmayın :(

12. sınıfım

Ankara 'da oturuyorum

Virüsten önce samimi olduğum 2-3 arkadaşım anca vardı ancak sonra hiç arkadaşım olmadığı ve "özel sorunlar" yaşadığım için psikolojimi çok kötü etkiledi (şu an açıktan okuyorum) ve sınava geç çalışmaya başladım, inanın çok kötü etkilendim ve yeni yeni toparladım

Çok şükür tyt konularım bitti

Normalde yazılım/bilgisayar mühendisliği düşünüyordum fakat matematiğim orta ve geç çalışmaya başlayıp tecrübem (soru çözme) az olduğu için eğer bilgisayar mühendisliği tutturamazsam tyt puanı ile 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı okuyup

ardından DGS ile yazılım/bilgisayar 4 seneliğe geçmeyi düşünüyorum (ilk seneki dersleri alttan alma ya da muaf vs olursa 3 sene okumaya razıyım)
(DGS hemen kazanmak kolay değil biliyorum)

Normalde çalışan biriyimdir ve Türkçem çok iyidir ama sınav senem tam bir kabus oldu ve disiplin özelliğim yok oldu

Eğer mezuna kalırsam toplamda 3.5 sene (mezun senem dahil) yalnız yaşamış biri olacağım ve ben 1 sene daha evde kalamam tamamen psikolojim tükenir ve tekrar sınava odaklanmam çok zor olur (Yalnızlıktan artık çatlayacağım milletin sevgili videolarını izlemekten bıktım,3.5 senedir evde yalnız takılıyorum empati yapın lütfen)

Mezuna kalıp seneye yerleşsem bile dil için hazırlık okumam gerekecek (Mezun + Hazırlık = 2 sene, Onun yerine 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı okuyup dil+yazılım+dgs harika götürürüm)

(Söylemesi kolay ya da herkes çalışırım diyor farkındayım ama tam bir sözelciyimdir ezberim kuvvetlidir 1 senede yoğunluğumu verirsem sular seller gibi ezberlerim/öğrenirim ve ingilizcem şu an orta düzey udemy'den öğreniyorum )

Sınav senemden önce yazılımla grafik tasarımla çok uğraştım (Grafik tasarımdan iyi para kazandım yani iyiyimdir bu konuda :) )

Normalde c# dilini çok iyi biliyorum (bilmeyenler için yazılım biliyorum kısaca)

Unity, blender (3D Tasarlama), after effect, photoshop programlarını orta/iyi derecede kullanıyorum yani yazılımı ilk defa görecek birine göre çok tecrübeliyim (cidden lisede ders çalışmaktan daha çok bunlarla uğraştım)

VE EN ÖNEMLİSİ AİLEM BASKI YAPMAZ BABAM YETERKİ MEZUN OL, VE KENDİNİ GELİŞTİR DER ama yinede babam böyle dedi diye düz geçemem konuyu

Fikirleriniz nedir? (Sınava kadar normal tyt + ayt sayısal çalışacağım fakat 2 senelik bilgisayar programcılığı bi tık önde benim için)
Yalnızlık ve Üniversite Sınavım?