Herkese iyi geceler💫
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Üniversite Mezunuyum yalnız işverenim tamamen dağdan inmee öküz herifin tekiydi.! Bunu kendime yediremedim ve istifa ettim.!
iki kelimeyi bir araya getiremeyip sadece işi kurmuş / yonetici yonetmen nasıl olunur bilmeyen iş ahlakı kuralı nedir hiç bir b#k bilmeyen sadece ekonomik yonden güçlü olan bir öküz herifin yanında çalışmak… iğrençti iğrenç inan ne zaman ofisinin ordan geçsem söverim adama 😁😁
Önce amacını belirlemek ne yapmayı ya da ne olmayı seçmek. Severek seçmek lazım.
Eğer seçilen için üniversite okumak gerekiyırsa üniversite okunmalı. Yani gerekli koşullar neyse onu yerine getirmek gerekir.
Cevap
23Cevap
Hayır, ben mesela çok isteyerek tarih bölümüne girdim fakat daha öncesinde dijital çizimde yaptığımdan mesleki olarak dijital çizim ve tasarıma yöneldim çünkü tarihte iş yok, teknik bilmek bazen bomboş okumaktan daha iyi. şu an tarih okuyorum ama sırf sevdiğimden ve diplomam olsun diye. Kendini geliştiren yerinde saymayan bir insan üni mezunu olmasa da olur ama kesinlikle her birey üretken olmalı.
İlla okuycan diye bir şey yok kardeşim. Meslek öğren, zanaatkarlik yap, ticaret et, bu ülkede herkese ihtiyaç var. Herkee üniversite okursa kim aşçı olacak, herkes okursa kim berber, kuaför olacak, vs. Bence temel eğitim şart ama yarı ömrümü okumaya veremem. Şimdi okusaydim 3 sene olmuştu tahminen bitireli okulu. Ama çalışan meslek sahibi birisi olduğum için SGK primlerimin %75 i dolu çok şükür. Buda artısı
Evet şart ve gerekli bir şey gunumuz sartlarin Üniversite mezunu olmak tek basina yeterli bir etiket degil. kendini gelistirp en az 3 dil bilmek zorunlu yoksa boyle ortada issizler ordusu olusur
Para kazanmak için değil ama üniversite hayatına insanın kendisine vereceği en büyük ödül ve gelişim çağında ufkunu açan bir ortam
Herkes üniversite okumalı diye bir zorunluluk yok tabi. Ama bence imkanı ve fırsatı olan mutlaka okumalı
artık üniversite mezunu olmanında bir avantajı kalmadı
Gerekli değil işe giremedikten sonra üniversite okumak pişmanlık ve zaman kaybı
Üniversite mezunu olup işsiz kalan çok var maalesef ki…
Önce insan olmak lazım sonrada eğitim almak isteyen alabilir.
evet üniversite okumak önemli olay sadece para meselesi değil üniversal eğitim almak önemli
Kendini geliştirirsen çok önemli bişey değil ama saçma bir şekilde tercih kriteri
Tabi ki gerekli değil fakat insana kattığı pek çok şey oluyor üniversite okumanın.
şu zamanda hayır !
hatta dezavantaj olduğunu bile düşünebilirim :)
Mezunda olsan iş yok. Zeka kültür olarakta liselilerden farkın yok. Ne gerek var
Evet gerekli. Altın bilezik. Profesyonel olmak gerekiyor. Öteki türlüsü tırı vırı.
Su an değil bence sistem o hale geldi
Bizim ülkede gereksiz
Zengin değilsen gerekli
Gununuzde etiket hersey
Ortaokul, lise mezunu olup da ne patronlar var.
bir anlamı kalmadı pek ya
İnsanları tanımak için evet.
Bugünkü aklım olsa önlisans okurdum sadece.
Öyle mi olmak gerekli :d
Olsan da olur olmasanda
formalite olarak lazım
Güzel bir deneyim
Hayır.
Evet gerekli
Evet
Bu devirde gerekli
Evet
Hayır
gerekli bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?