Git tavsiye ederim derslere girmeni denetim olabiliyo dersler kolay çalışan yapar bence ben de çalışıyorum sınava işte derslere girip çıkıyoruz silahlı silahsız aynı sınıfta zaten
Sınavları zor değil. Mümkünse silahlı güvenlik sertifikası almaya çalış. Sınavlara hazırlanırken size verecekleri kitaba ağırlık vermenin dışında geçmiş yılların çıkmış sorularına 2-3 kere bakmanı tavsiye ederim aynı sorular, birebir, benzer bir çok soru cinsi çıkacaktır karşına. Ben sadece çıkmış sorulara çalışıp 90 üstü bir puan almıştım. Bir çok soruda yorumla yapılacak cinsten zaten. Ayrıca kıza kötü gözle bakan yok. Ben hastanedeyim. Burada kök söktürüyor güvenlik kadınlar.
Hayır sadece ekstra olarak 25 soruluk sınava giriyorsun birde atış eğitimi ve sınavı oluyor o kadar ki bayanlar daha yüksek oranda isabet gerçekleştiriyor eliniz titremediği için
Anladım ben şu an yatıcağım yarın yorum yaparım sizlere iyi geceler siz yazın ben snaah yazarım iyi geceler size teşekkür ederim bilgi alıcagım çok şey var daha kursa gitmedim araştırıyorum sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sınavlar kolay zor değil ve güvenlik kiza neden komik bakılsın bence yakışıyo da yani
Tam yerine denk geldin kursuna gidiyorum Şubat 20 de sınava giricez kızlar da var kimsenin gözü falan umrunda olmasın
Bende kursuna gidicem nasıl acaba ben silahsıza gidicem
Dersler filan kolay mı
Git tavsiye ederim derslere girmeni denetim olabiliyo dersler kolay çalışan yapar bence ben de çalışıyorum sınava işte derslere girip çıkıyoruz silahlı silahsız aynı sınıfta zaten
Öyle mi oluyor anladım
Aynen öyle gidince detaylı bilgi alırsın zaten ama Mart dönemine denk gelirsin sen öncesinde sağlık kurulu raporu alman lazım ilk hastaneye git
Çok teşekkür ederim ben sınavdan biraz çekiniyorum interntet baktım ama saçma sapan sorular çıkıyor
60
Da geçiyormuşsun
Derslere girince öğreniyorsun kitaptan da pekişiyor öyle daha rahat çözersin hiç bilmeden bakarsan tabi saçma gelebilir evet geçme notu 60
Tamamdır teşekkürler
Ben özel güvenlik şefiyim. Alabilirim sorularını.
Ya ben kursuna gidicem de sınavları zor mu nasul
Nasıl
Sınavları zor değil. Mümkünse silahlı güvenlik sertifikası almaya çalış.
Sınavlara hazırlanırken size verecekleri kitaba ağırlık vermenin dışında geçmiş yılların çıkmış sorularına 2-3 kere bakmanı tavsiye ederim aynı sorular, birebir, benzer bir çok soru cinsi çıkacaktır karşına. Ben sadece çıkmış sorulara çalışıp 90 üstü bir puan almıştım. Bir çok soruda yorumla yapılacak cinsten zaten.
Ayrıca kıza kötü gözle bakan yok. Ben hastanedeyim. Burada kök söktürüyor güvenlik kadınlar.
Ben silahsız almayı düşünüyorum
Silahlı almanı tavsiye ederim. Daha sonra da çevirebilirsin ama ilerde bir banka, kamu kurumu gibi yerlere girersen muhakkak silahlı istiyorlar.
Anladım teşekkür ederim
Ben metro gibi yerde çalışmak istşyorum
Rica ederim başarılar
Bakıcam ya silahlı zorsa sınavları
Oralar belediyeye bağlı sanırım
Evet öyle metro hem belediye ye hem de devlete bağlı
Silahlı zor mu
şu an maaşları onların 6000 dan aşağı değil diye tahmin ediyorum
Evet biliyorum
Hayır sadece ekstra olarak 25 soruluk sınava giriyorsun birde atış eğitimi ve sınavı oluyor o kadar ki bayanlar daha yüksek oranda isabet gerçekleştiriyor eliniz titremediği için
Tek dileğim sertifikayı almak işte
Bende el titremesi var işye o yüzden
Silahlı istemiyorum
Sertifika almak mesele değil. Alırsın hem de çok rahat bir şekilde. İş bulma konusunda sorun var.
Çok elim titriyor
Anladım yine araştır oralarda silahsız çalışabiliyorsa sorun değil
Anladım ben şu an yatıcağım yarın yorum yaparım sizlere iyi geceler siz yazın ben snaah yazarım iyi geceler size teşekkür ederim bilgi alıcagım çok şey var daha kursa gitmedim araştırıyorum sadece
Tamamdır iyi geceler rica ederim. İstediğinizi sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum süreç aşamalarında da.
Ellerinde titreme varmış sanırım heyetten geçebildin mi merak ettimde
Heyetten geçebildin mi
Bende sertifika almayı düşünüyorum
Evet ben varım 😊