Arkadaşlar emlak yönetimi öğrencisiyim kpssye gireceğim en azından 1 senede olsa devlet dairesinde emlak danışmanı olmak istiyorum ama atanmak yok değil mi yani sonuçta öğretmen degilim istediğim şehirde devlet dairesinde çalışabilirim değil
Amcamlar daha iyi durumları 3 evi 1 tanede 3 katlı dubleks bahçeli ev 2 araba 2 dükkanları var 3 senden beri emlakçılar öncesinde birşeyler yoktu bir yandan da mutehatlik yapıyorlar
Ofis değil de dükkan. Diyelim ama 1 dene belediyede sonra remax da çalışmam lazım bir yandan da ingilizcemi gelistitiyorum yutdışı ıçın. şu an 21 yasındayım 2 sene öyle olsa anca 24 de açıcam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aldığın puana göre açılan kadrolardan tercih yapacaksın.
Yani hangi şehirde kadro açılırsa oraya mı gideceğim
Yaşadığın şehir dışındakileri tercih etmezsin. Üniversite tercihi gibi düşün yazdıklarından birine atanırsın puanın yeterli olursa.
Aa anladım teşekkürler
Rica ederim 😌
Dayın var mı..
Ne alaka ki
okumak zormu
Ne alaka
bebde okucam emlakçı olcam
halan emlakcimi
Teyzem yani halam değil
niye onun yanında calismuyon
Amann herkes kendine 2 sene sonra kendi işimi yapıcam zaten
yani zenginler teyzen
Amcamlar daha iyi durumları 3 evi 1 tanede 3 katlı dubleks bahçeli ev 2 araba 2 dükkanları var 3 senden beri emlakçılar öncesinde birşeyler yoktu bir yandan da mutehatlik yapıyorlar
ne güzel boş bolum değil yani
İnan değil amcamlar 3 senelik olmasına rağmen matematikte yapıp aylık diyorum bam aylık 110 .150 nın arası kazanıyorlar
Mutehatlik
çok iyi sen ofis accanmi
Ofis değil de dükkan. Diyelim ama 1 dene belediyede sonra remax da çalışmam lazım bir yandan da ingilizcemi gelistitiyorum yutdışı ıçın. şu an 21 yasındayım 2 sene öyle olsa anca 24 de açıcam
him direk serfitaka alsam uni okumasam emlak icin öyle oluyomu
Hayır bundan 2 sene önce unı okumadan da emlakçı olabılıyordun yeni yasa geldi üni okumak şart 2 yıllık
him onu açık yani
Kısacası evet
Yas kaç ki senin
haklisin bisey sorucam olur mu sevgikikte cinsellik olmalı mı
21
Okyy
Bence olmaz
haklisim