İnşaat müh ama çalışmıyorum şu an, seviyorum alanı çok geniş bir meslek , ben zemin üzerine bitirdim fakat işteyken üst yapı ile uğraştım. Çizim , hesap , alan takibi , satınalma, hepsiyle uğraştım yoğun ama güzeldi
05 Yorumla
Soran+1 yılbiyomedikal, elektrnik haberleşme ve mekatrronik ile ilgili birşeyler bilyormsunuz?
Soran+1 yılbiyomedikal düşünüyorum ama :/ ?
Soran+1 yılhımm peki o zaman
En İyi Cevaplar
+1 yılben bilişim sistemleri mühendisyim sen ne mühendisisin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılbiyomedikal, elektrnik haberleşme ve mekatrronik ile ilgili birşeyler bilyormsunuz?
- +1 yıl
biyomedikalci arkadaşlarım var işsizler bulamıyorlar eğer ki baban doktor değilse bulaşma. mekatronik tavsiye edilmiyor itüde okuyan arkadaşlarım vardı makinecilerde aynısını yapıyor diyorlardı. elektronik haberleşme mezunlarıda yazılıma geçiyorlar :)
Soran+1 yılyani? :D
Soran+1 yıl2 yıllık ama :)
Bilgisayar müh.
Severek okudum bölümü severek yapıyorum işimi.
Eğer seversen facebook, google da iş
Sevmezsen asgari ücret.16 Yorumla
Soran+1 yılelektrik-elektornik ile ilgili birşeyler biliryormusunz?
Soran+1 yılben 2 yıllık biyomedikal okumak istiyorum elekornik ile uğraşıyor biliyormsunuz nasıl?
Soran+1 yılbireşyler biliyorsmunuz?
Soran+1 yıltamam ağolun :)
Harita müh... Gelecek vaad eden bölüm ama yerleşik hayata geçmek uzun zaman alıyor...
011 Yorumla
Soran+1 yılTEKNİK BÖLÜMLER İLE İLGİLİ BŞRELYER biliyormusunz?
Soran+1 yılşimdi ben 2 yıllık bazı bölümler yazcamda sana hangis tavsye ediyorsun iş bulmak vs vs? olursa DGS ile 4 e tmamalaım belki ama şimdilik 2 yıllığa göre tavsiye?
-biyomedikal
-elekotrbik haberleşme
-mekatornik
hangileri?
Soran+1 yılmaalsef :/ bular iyi değilmi yaw :/
Soran+1 yılbiyomeidkal iyi gibi geliyor bana amaa :/
Soran+1 yılsiz ne tavsiy etmişybiz?
Soran+1 yıltamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
muhendislik sana baglı devlete girmek zor ya cevren iyi olacak ya da cok calşıcaksın iyi para kazanmak için
015 Yorumla
Soran+1 yıltekniker o zaman daha rahat iş bulur? siz neysiniz?
Soran+1 yılzor bence :/
Soran+1 yılözelde çalışır zaten :/
Soran+1 yılsağlık oalrak sadece 2 yıllık biyomedikal okuyabilirmim :/ oda özel zaten
Soran+1 yılaslında teknikerlik eğer olursa mühendilik :)
1) biyomedikal
2) elektornik haberleşme
3) mekatornik
bunlardan biri :) 2 yıl okuyup olursa 4 e tamamlarım :)
Soran+1 yılseveceğim birşeye benziyor : dD
Soran+1 yılkimya ve biyoloji seviyorum :d
Soran+1 yılbireşyler yapcam artık rehber öğremen ve mühndislerler konuşcam :/
+1 yılİkizim inşaat mühendisliği okuyor. Zor yani yapamazdım ben.
011 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D
Soran+1 yılteknik bölümler ile ilgili birşeyler biliyoırmusunuz?
- +1 yıl
Anlamam malesef.
Soran+1 yılpekiş :)
- +1 yıl
Sen ne okuyorsun peki. Ikiz olmak ne tatli :D
Soran+1 yılben daha lise sondayım :D
- +1 yıl
@Sweetytweety Sosyal hizmet :) evet ikiz iyidir.
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
Benimde kardeslerim ikiz :)
- +1 yıl
Yaslari kac @Swettytweety
Soran+1 yılsiz ne diyonuz :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakine müh. Okuyorum acıkcası kndi mesleğimi seviyorum arabalardan dolayı özellikle seviyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılmeakıtrnik bölümü nasıl 2 yıllık ama?
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum makine zordur dersi değil ders artı sosyalleşme bakmndan sıkıntılı bölüm hayattan soğuyor insan biraz
Soran+1 yılpeki tamam :D
+1 yılİmalat mühendisi ve kaynak mühendisi seviyorum işte.
08 Yorumla
Soran+1 yılordamsınız?
- +1 yıl
mekatronik müh okuyan arkadaşlarım var.
Soran+1 yıl2 yıllıklardan bahseidyorum ve 3 bölümden hangisi tavsiye ederisniz?
- +1 yıl
biyomedikal diğerlerin 2 yıllığı işe yaramaz.
Soran+1 yılharbimi :/
- +1 yıl
evet.
Soran+1 yılneden biyomedikal?
+1 yılmaden mühendisiyim hiç memnun değilim. ama yapıyorum. aslında mimar olacak adamdım...
06 Yorumla
- +1 yıl
biyomedikali bilmiyorum , elektronik haberleşme elektrik - elektronik mühün patladığı zamanlarda patladı artık pek bir havası kalmadı. yeni gözde mekatronik. makina ve elek-elektronik beraber okuyorsun. okkalı bölüm ama iş yapar...
Soran+1 yıliyi değil diyorlar 2 yıllık olanı anlamadım gitti biyomedikal tıp cihazları bakım onarım ile ilgili :)
Soran+1 yılne yapcam bilmiyorum :D
- +1 yıl
Valla bende duydklarimi soyledim. elalemin yalancisiyim :)
Soran+1 yılpekş Ç:D
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4. sınıf bilgisayarcıyım açıkçası piyasayı bilmiyorum ama sektörde iyi para var diyorlar internet programcılığında reklamcılığında
011 Yorumla
Soran+1 yılbiyomedikal
elektornik haberleşme veya mekatronik düşnüyorum ama 2 yıllık :/ ?
Soran+1 yılbirlşey biliyıormsunuz?
Cevap sahibi+1 yılilk sene gelen otomasyoncuların hepsi der bir sürü biyomedikal yazdık tutmadı der revaçta herhalde
mekatronik hakkında bilgim yok oda yüksektir az herhalde daha yeni yeni
Soran+1 yıl6 tane yazcam ama gelirmi sence? 2 yıllık?
Cevap sahibi+1 yılsen bu yaptığın yedek yerleştirmelermi
Soran+1 yılyap biiz 2 yıllığa sınavsız geçiş yapıyoruz bir sürü bölüm var 30 tane yazma hakında bana göre 6 tane biyomedikal yazcam 10 tane elektornik haberleşme 10 tane mekatronik diğer 4 ünüde sallayacam anladınmı abi? ilk önce biyomedikal ama gelirmiş?
Cevap sahibi+1 yıldediğim gibi önerim önce kendinw yakın yerlerden basla yazmaya önce mekatroniklerleibiomedikal sonra öbürkülerini
Soran+1 yılama puanları yüksek benim meslek puanım 370 onlar 350 yazıyor girermiyim bilmiyorum 280 liklerde var :d 1 ) biyomedikal 2) elektonik haberleşme 3) mekatornik böyle :D
Cevap sahibi+1 yıltercihler arz talep işi fazla düşünmeden tercihini kendine göre yaz gitsin fazla düşünürsen yanlış yaparsın
Soran+1 yıl30 tane var ilk 5-6 tanesine biyomeidakl yazcamda gelceğni pek düşünmüyorum nedense :/
Soran+1 yılgelirmi acaba?
Gizli Üye(36-45)+1 yılMakina muhendisiyim.
karidan kizdan gectik makinayi sectik kolay degil :)05 Yorumla
Soran+1 yılmekatronik bölümü ile ilgili bilgi?
Cevap sahibi+1 yılMekatronik daha cok robot muhendisligi gibi bir sey diye biliyorum. Tavsiym bir mekatronikcu ile aklindaku sorulari sor o cevaplar her seyi. Yalniz sunu bik mekatronik icin makina +elektrik muhendisligidir diye ilk zamanlar soylenirdi ama oyle bir sey yok :) yani ne tam olarak bir makinaci ne de tam olarak elektrikci olamazsin. Dedigim gibi daha cok robotik seyler iceriyor diye biliyorum belki optimizasyon otomasyon gibi seyler
Soran+1 yıl2 yıllık tavsiye edermiiniz ben 2 yıllık biyomedikal elektornik haberleşme ve mekatorinik arasında kaldım ne yapıyım?
Cevap sahibi+1 yılValla ne desem yalab olur simdi durduk yere de kararinda bir etki yapmayayim :) dedigin bolumlerde de gercekten pek bir bilgi sahibi degilim
Soran+1 yıltamam
inşaat müh. yeni mezun oldum
014 Yorumla
Soran+1 yılordasmınız :?
- +1 yıl
üçünde de tanıdığım oldu.. mekatronikçi ne iş yapacakları konusunda pek emin değildi :) elektrikçiler memnun okuması zor gerçi ama piyasa (inşaat) deli gibi imza yetkili elektrik mühendisi arıyor projeler için zaten çok geniş bir alanı var elektrik elektronikçilerin, biyomedikaldeki arkadaşta medikal cihazlar üreten satan distribütörlüğünü yapan firmalarda çalışıyoruz diyordu
Soran+1 yılhangisi tavsiye dersiniz? biyomedikal galiba :D ama 2 yıllık ona göre :D
Soran+1 yılne yapcaz :d
Soran+1 yılDGS ile yapcamda olmazsa 2 yıllık olarak çalışcam işte :) elektrik elektornik derken elektornik haberleşmeden mi bahsediyorsunuz bakın 2 yıllık elektrik veya elektornik demiyorum drek 2 yıllık elektornik haberleşme :)
Soran+1 yılben size diyorumki
-bşyomedikal
-elektornik hberleşme
-mekatornik bunlar bahsediyoruz :D
Soran+1 yılşimdi konuşaım :D
Soran+1 yılpek, i teşekkürler :)
+1 yılbilgisayar mühendisiyim genç yeni mezun oldum
03 Yorumla
- +1 yıl
biyomedikal mühendisliği sanırım her üniversitede yok tıp alanında çalışabilirsin aslında ben bu alanda yüksek lisans yapmayı düşünüyordum. Elektronik haberleşme bambaşka bir alan google amcaya sorabilirsin ayrıca illa mühendislik diyorsan inşaat müh tavsiye ederim ben
Soran+1 yılyalnız ben 2 yıllık sınavsız geçiş yapcam :) 2 yıllık olarak düşünelim :) tekniker olcam yani olursa 4 DGS tamamlarım ama 2 yılık düşünelim Google sordum ama bilen insanlarlar konuşmam gerek?
Bilgisayar Mühendisiyim ve işimiçok sviyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılbilğyormsuunuz?
+1 yılZiraat muhendisiyim seviyorum meslegimi
03 Yorumla
- +1 yıl
Yok bitki ve hayvan ile ilgili hersey ama onlqr ilgim disi.
Soran+1 yıltamam
+1 yılİnşaat mühendisi adayıyım :))
09 Yorumla
- +1 yıl
ne gibi bir bilgi istiyorsun? okuyan arkadaşlarım var.
Soran+1 yılbu bölümlerin 2 yıllığa gitmek istiyorum olursa 4 yıllık ama siz 2 yıllık oarlak bilgi verin lütfen bölüm hakkında bilgi ve iş imkanları?
- +1 yıl
biyomedikal ve mekatronik tercih et.. 4 yıllığa da dgs ile geçiş yapabilirsin.. önü açık ikji meslek
Soran+1 yılmeaktrnik iyi değil diyorlar ama :/ yalnız 2 yıllık oalrak düşünelim?
- +1 yıl
kim diyor onu bilmiyorum da mekatronik de iyi iki yıllık olarak iş imkanları ne kadar onu bilemiyorum araştır burdan değilde bu işi yapanlarla konuş derim.
Soran+1 yılsiz ne taviye etmiştiniz?
- +1 yıl
biyomedikal
Soran+1 yıltamam teşekkürler
+1 yılkaldırım mühendisiyim ve çok mutluyum
01 Yorumla
Soran+1 yılaferin
kaldırım mühendisi :D
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D ıyyy hiç sevmem :D
Soran+1 yılpeki :D
İnşaat müh. 3. sınıf :)
05 Yorumla
Soran+1 yıltüüü size bunlardan birine gitmek istiyorum :D
Soran+1 yılyok sağol :D
+1 yılbilgisayar ve elektrik elektronik müh
02 Yorumla
elektrik elektronik ana mühendisliktir biyomedikal elektronikten türeyen bir mühendisliktir. elektrik elektronik okuyup ilgin varsa biyomedikal üzerine çalışabilirsin sonradan
Ziraat mühendisiyim.
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılinşaat mühendisi adayı 1 sınıf ;)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZiraat muhendisiyim isimden de memnunum
09 Yorumla
Soran+1 yıliş bulamıyorkarki onlar :D
Soran+1 yılöyle değl mi :D
Cevap sahibi+1 yılEskiden oyleydi ama şu an eskiye gore yine iyi durumlar. Yurtdisinda gorev yapmaktayim burasi okumus adama daha cok deger veriyor
Soran+1 yılteknik bölümler ile iğli birşelyer biliyormsunuz :?
Cevap sahibi+1 yılAlanina gore degisir
Soran+1 yılbiyomedikal
elektornik haberleşme
mekatornik :?
Soran+1 yılhangsiis sizce?
Cevap sahibi+1 yıl3ude iyidir
Soran+1 yıl:) teşekkürler :D
cevre muh
011 Yorumla
Soran+1 yılbölüm nasıl? iş imkanları vsvs? kaçınsı sınıf?
Soran+1 yıldaha amatör :D
Soran+1 yılhangi üni?
Soran+1 yıl250 ile mi girdin?
Soran+1 yılçok düşük almışsın
Soran+1 yıl181 ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılGıda memnunumm
04 Yorumla
Soran+1 yılteknik bölmüler ile ilgili brişeyler biliyormsunuz?
Cevap sahibi+1 yılZor kardeşim muhendislik en kolayi gıda ve endustri diğerleri cok zor millet illallah etmis durumda
Soran+1 yılbiyomedikal elektornik habelrşme veya mekatronik düşünyorum ama?
Soran+1 yılbiliyormsunuz?
yazılım.
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat