Dijital Pazarlamanın Temelleri,
Çevrimiçi Reklamcılık gibi birçok branşta eğitimleri bulunuyor.
Çevrimiçi Reklamcılık gibi birçok branşta eğitimleri bulunuyor.
Cevap
5Cevap
2018 de aldığım sertifikayı silmişler, sistemde bulamadım. Boşuna uğraşmayın, ücretsiz sertifikalar ona göre oluyor.
En azindan bi bilgi artişin olmadi mi?
Ücretsiz olarak bir çok alanda eğitimler bunlarla birlikte sertifikalar veriliyor anlatım çok açık ve güzel tavsiye ederimm
Çok yararlı içerikler. Bence herkes CV'si için bu tarz eğitimleri almalı.
Detaylı örnek için deeb turkısh web video atmıs izleyin link attım
Ya cok iyi hatta ben de başlamışt fakat cidden ilgi ve sureklilik isyiyor
google bu uygulama ile bence herkese çok şey öğretebilir
Bende basladim yeni. Ücretsiz sertifikadan. cünkü internette sertifikaya 50 dolar civari yaziyordu. Cok fazla para..
Gayet güzel eğitimleri var
Bilmem kullanmış olabilirim
Hepsi ücretsiz değil ama göstermelik bence.
İse yaradigini sanmiyorum
Geçerliliği var mı
zaman kaybı
Değerlendirilmeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Hızla dijitalleşen bir dünyada ticari olarak sürdürülebilir faaliyet göstermek, çağa ayak uydurmak, son gelişmelerden haberdar olmanın yanında hem mental hem de fiziki şartları uygun bir duruma işlerimizi taşımak nerdeyse her işletmenin önemli bir sorunu oldu. Bu dönüşümün bu kadar hızlı olması her yeniliğin analog düzenden, dijitale yani tüm uygulamaların ölçülebilirliğine imkan verdiği bu teknolojik güçten gelmekte. Eskiden internet nimetlerinden faydalananlar ve faydalanmayanlar diye ayırırken işletmeleri ya da kullanıcıları, bugün her firmanın mobil uyumlu ya da değil konusunu tartışıyoruz. Milyonlarca internet kullanıcısı mobil şekilde internetin neredeyse tüm imkanlarından faydalanıyorsa, bu kitlelere mobil anlamda da uyum sağlayabilmek hayati öneme sahip.
Dünya bu yolda evrim geçirirken, bu uyum sürecini yakalamak ve yetkinliklerimizi artırmak adına kolaylıkları da beraberinde bizlere sunuyor. Bugünün konusu Google Dijital Atölye de bunlardan birisi. Güzel olan şu ki her işletme sahibinin ya da yeni girişimcilerin mutlaka incelemesi gereken bir platform diyebilirim. Ben nedir bu Google Dijital Atölye diyerek üyelik oluşturduktan sonra katıldığım eğitimlerin ne kadar faydalı olduğunu bizzat tecrübe ettim. Bilginin sınırı olmamakla birlikte bu konulara her ne kadar vakıf olsam da bilmediğim ne çok şeyi öğrenme imkanı bulduğumu da söylemek isterim. Tüm süreç bununla bitmiyor tabi ki. Sonra kendimi bu eğitimlerden ne anladığımı ölçebileceğim bir sınava tabi tutuldum ve başarıyla sertifikamı aldım.
Sonuç ne derseniz? Bence güzel bir deneyimdi. Ve orada anlatılan bilgilerin özellikle yerel işletmelerin işine yaramaması mümkün değil. Google bu hizmeti fayda sağlamak adına tüm kullanıcıların hizmetine sunmuş, çok da iyi yapmış. Dijital dönüşüme ayak uydurmak isteyen yerel işletmeler, küçük ve orta ölçekli firmalar ya da çalışanlar bu fırsatı değerlendirmeli ve yetkinliğini artırmalı. Eğitim sonunda tabi tutulan sınav çok kolay olmamakla birlikte, başarı elde ettikten sonra alacağınız sertifika uluslar arası geçerliliğe sahip ve CV için de önemli bir belge olacaktır.
Eğer gelişmek, öğrenmek amacındaysanız işte ücretsiz herkese sunulan güzel bir dijital dönüşüm eğitimi.