+1 yılSen acemi olduğun için her halükarda kendilerini aslan gibi göstermek isteyecekler iş yerindekiler :) Yeri gelecek doğru yaptığın işi yapmamış gibi de görecekler. İlk girdiğimde bende öyleydim koskoca kadın küçüğümden azar işitiyordum. Ben dik burunlu olduğum için 2-3 sefer tartıştım bu yüzden. 3. de artık aslan olduğumu anlayınca geri adım attılar. Bana hep şu söylendi "daha yenisin sesini çıkarma, daha yenisin işi öğrenene kadar duymazdan gel."İşle alakalı olsa da olmasa da kendinden ödün verme tabi bunu karşı tarafı incit, ona hakaret ederek yapma. Yeri geldiğinde o sert tavrın ötesine geçemeyeceklerini bilsinler. İnce nüanslarla onları rahatsız etmelisin bu konuda suçlu duruma düşmeden, ince ince sokman lazım lafı. :) Sonra zaten anlayıp geri çekiliyorlar.
Ama dediğim gibi incitmeden hakaret et kimse anlamasın. :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞikayet etme boş ver çalışırken onu gormezden gel göz göze gelmekten kaçın kendi sana laf atıp yanına gelip karışırsa da sessiz kalma artık tepkini koy o is yerinde tek çalışan tek iş bilen o degildir onun iş öğretmesine kalmadın 3 seje önce bende bi yerde öyle çalışmıştım ben nereye el atsam arkamdan gidip benim duzelttigimi bidaha düzeltiyorlardı öyle cins insanlar çok sen kendini işine ver kendin işine odaklan daha çabuk alışırsın o şahıs senin üstüne geldikçe zaten stresten hatalar yaparsın özgüvenin düşer buna izin verme her şey senin elinde
00 Yorumla
Daha yeni başlamışsın işe, bence normal. Bir an önce işi kavramaya bak, kendine laf söyletme. Olur da işi öğrenip hala sana ters düşüyorsa git patronla konuş. Şimdi sakın patronla konuşma, seni saf küçük görüp kullanır.
00 Yorumla
+1 yılİş yerinde zaman zaman böyle şeyler olur ancak devamlı oluyorsa önce kendisi ile konuş. Baktın bir değişim yok patronunuza söyleyin ve bu devam ederse, kimsenin zarar görmemesi için işi bırakacağınızı söyleyin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılBen olsam mesai arkadaşımla bir molamı denk getirmeye çalışır , rahatsız olduğum şeyleri kendisine bizzat ben iletirdim. Bazi davranislarindan kirildiginizi, kendinizi kotu hissettiginizi ifade edebilirsiniz. Hatalariniz olursa size davranislarla degilde acik acik konusarak soylemesini isteyin. Ekibin guzel bir parcasi olmak istiyorum, gayret de ediyorum ancak bazen hata yapabiliyorum, bana karsi bir sure daha anlayis ve destek gostermenize ihtiyacim var da diyebilirsiniz. Direkt patrona gitmekten ziyade ben bu yontemi kullanirdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tip insanları çok iyi bilirim. Bunların böyle davranmasını sebbebi sizin çekingen olmanız ozguvensiz olmanız iyi kalpli olmanız tecrübesiz olmanız. İşte bunları eserlerde senden o an hemen ezmeye çalışır bu tipler. Tüm bunlara rağmen sende ters tepki gelmiyorsa bunun dozu daha da artar. Ve bunu alışkanlık haline getiri.. kendinin bunu yapmasını hakki zanneder. O yüzden bu tip sllaklara haddini bildirmek gerekli. En azindan dışını gostermen laz ki her istediği gibi davranamasin. Karakter olarak bunu basaramiyordsn o işten cikmani tavsiye ederim şiddetle. Çünkü bu tarz işlerde musurler hep o orzzbucocuklarin yanında olurlar. Çünkü onlar müdürlerinin bir numaralı yalakalaridir.
20 YorumlaKendi ağzınla demişsin " Ben pek sesimi cikarmiyorum " pısırık kalmisssin buda egosunu senin üzerinden tatmin ediyo ilk başta seni azarlamaya çalıştığında ağzının payını verseydin süt dökmüş kedi gibi otururdu ezdirme kendini canım. O kim ki? Herkes saygı çerçevesi içerisinde olmali
18 Yorumla- +1 yıl
Valla anlamadım gitti. Yeri geliyor iyi davranıp yardım da ediyor ama çoğu xaman azarlıyip ben gözetliyor. Diğerlerine karşı da çok iyi herkes de onu seviyor halbuki. Şaştım kaldım. Ama patrona dicem
- +1 yıl
Aynı pozisyonda çalışıyoruz aynen
- +1 yıl
İnşallah öyle yapınca da devam etmez bu tavrına
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Davranışları aynı, arada azarliyor arada iyi davranıyor. Umursamaz davranmaya karar verdim. Çok ileri giderse önce kendisiyle konusucam, baktım hala devam ediyor patrona gidicem hala da biesey değişmezse işi bırakıp ne halin varsa gör dicem. İş bulmak zor değil, 20 yaşında kızım istesem hen başka yere de başlarım ben
+1 yılPatronunla Konus
Ne olursa olsun Insana Saygı çalışana Sayğı.
Kim olursa olsun kimse kimseye başka bir çalışanını azarlama yetkisi vermiyor.
Bu yüzden Patronunla konuş eğerki Patronun Arkanda durmuyorsa Paralelinde iş arayıp çık.
Babanda Arkanda
Herkese nasip olmaz böyle bir Baba.00 YorumlaBende yaklaşık market sektörünün içindeyim. Yeri geldi çok elemana biseyler öğrettim gösterdim ama ben tatlı sert kıvamında bunu ayarlıyorum. Ne çok sert ne de çok yumuşak. Dikkate alıp aynı zamanda kırmayacak şekilde. Sana tavsiyem 2 ay olmus hala buna devam ediyorsa o kendince senden eski olduğu için ego kasıyor. Mudure söyle askeriye değil orası. Senden eski diye sana komutanlık yapamaz. Mudur onu bir köşeye çekip uyarır, uyarması da lazım. İyi geceler, bol şans.🤚
01 Yorumla
+1 yılBana kalırsa öncelikle al o kişiyi karşına konuş bende öğrenmek istiyorum ama bu şekilde demotive oluyorum ve kırıldığın noktaları söyle düzelmezse patrona git söyle böyle yaparsan ispiyon olmaz çünkü önceden uyarmış olursun ama güzel bir dille söylemelisin patronda düzeltmezse çık şu konuşma tarzından bile naif biri olduğun belli dik dur çalışma hayatı bunlar gibilerle dolu
00 Yorumlaİstanbul ıcındeysen çağır benı abim de zaten kamil benı görür görmez sana yag bal olur.. ulan buluyorlar böyle pasıf zararsız ınsanları aklı sıra ezıcekler at agazlılar.. Babasının dükkanı sankı bırak mıllet alın terı ıle namusu ıle çalışıyor sanane dotverenn!!
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 567 cevap paylaştı. Patrondan önce kendisiyle konuş bu hareketlerin hoşuma gitmiyor burada hepimiz eşitsiz tavrına dikkat et diye
Tekrarlarsa bu durumu patrona iletmek zorunda kalacağım de
Yine yaparsa o zaman söyle00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 536 cevap paylaştı. Patrona gitmeden önce kadına bir daha beni azarlarsan artık suskun kalmayacam külahları değişiriz de dişini göster muhtemelen geri adım atacaktır. Bu türler böyledir suskunun tepesine binerler lakin diş gösterince pısarlar
10 Yorumla
+1 yılKadın egemenliği iyi değil mi? Kadınlar kutsaldır.😎
Kadından şiddet geldiğinde hemen lanetlediğiniz erkeklerden güç devşirin.
6284 ile taciz iftirası da atamazsın ona şimdi tüh.😂00 Yorumla
+1 yılKendin baş etmen gerekiyor 😉 bunu çoğu iş yeri sahibi ister eski eleman yeniye iş ogretmesini destekler şikayeti dile bile götlrme elinden geleni yap ama her şeye eyvallah deme dışını göster
00 YorumlaAma sen cocuk degilsin ki ne o oyle ogremtene sikayet eder gibi kendin halletmelisin ses cikarmalisin
05 Yorumla- +1 yıl
Ya kadinla muhattap olmak dahi istemiyorum. Patronda zaten bir sorun sıkıntı olursa bana her zaman söyleyebilirsin çekinme demişti
- +1 yıl
Tavrımı koyiyim desem bende onu terslicem illaki o zaman kavga çıkmasından korkuyorum
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun, kavga çıkarsa işverenin gözünde kötü görünmek istemediğim için hep sessiz durdum yeni işe başladım diye bende...
Böyle bir canım vardı bunlara açıkça diş göstereceksin bunlar insan değil insan üslubundan anlamaz sen üzülürsün
04 Yorumla- +1 yıl
Sen bilgesin sana fikir danışabilir miyim
- +1 yıl
Bekliyorum teşekkür ederim bu arada
- +1 yıl
@48382727 kutucuğun kapalı
- Eğitim & Kariyer konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılAksi biri demekki o kadin herkesle yildizimizin tutmaz zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Valla bilmiyorum, diğer işçilerle de arasi iyi hep muhabbet ediyorlar
- +1 yıl
Merak etme her iş yerinde bir tane cıkıyor, kendin uyar, uyanmazsa dürt🔫
Patronuna Şikâyet Et Tabikide Arkadaşıyın Azarlamaya Hakkı Yok
06 Yorumla- +1 yıl
Valla anlamadım bir azarlıyor bir yardımcı oluyor kötü de olmak istemiyorum ama cidden bunaltıyor beni
- +1 yıl
Valla sıktı iyice, patronla konusucam müsait olduğu bir zamanda. Sanki kafayi taktı bana kadin
- +1 yıl
Valla ben 20 yim o da en azından bi 50 vardır. Ama iyice sinie etti beni
+1 yılSen neden bu tavrında dolayı onu uyarmıyorsun çok yanlış bir tavır ve hakkı yok hiç kimsenin hakkı yok seni azarlamasi ve koşmasına.
Sen pasif bir karakter misin?
İş dünyası böyle olanları çok ezer girişken ve saldırgan olmalısın.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnce iş arkadaşinla konuşman daha mantikli. Rahatsiz olduğun durumlari vb. Gidip sikayet edersen bana soyleseydin direkt mudure ki gittin diyebilir ki hakli olur o zaman da. Bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak şöyle düşün ve onu şöyle gör o sürekli şişen bir balon ve tek yumrukla bu balonu artık patlatma zamanının geldiğini düşün gerekirse kavga bile etmelisin iş dünyası pasif olmayı kaldırmaz önce direk kendisi ile konuş anlamıyorsa anladığı dilden konuş yine olmadı patrona çık ve bu yüzden işi bırakmak istediğini belirt sürekli sana yaptıklarını da düzgün bir ifade ile belirt
00 Yorumla
+1 yılPatrona şikayet etmek yerine önce kendisiyle konuşman ve uyarman lazım.
00 Yorumla
+1 yılpatrona söyle tabiki kimse kafasına göre birine azrlama hakkına sahip değil karekteri bozuk bu net
00 Yorumla
+1 yılOnce kendisiyle konus tavirlari duzelmezse patronuna soylersin
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır söyleyebilirsin sonuçta sana bir şey demeye hakkı yok sen de çalışansın oda
00 Yorumla
+1 yılIljin hakini savin azarla ratli dille olmazsa sòyle sese ne olacak
01 Yorumla- +1 yıl
Ilkin hakini savun azarla tatli dille olmazsa sòyle sen ne olacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende biraz popişi kaldır azcık çalışkan ol. Demekki eksiğin var senin eksik olmanı istemiyor kibarcada söyleyemiyor.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle söylemelisin, böylelerine taviz vermeyin. Hatta patronunuz bile sizi azarlayamaz. Verdikleri üç kuruş para için saatlerce çalışıyoruz. Hakkınızı arayın
00 Yorumla
+1 yılburada bilge olmuşsun artık bunu da buraya soeuyosan seni o isten kovsunlar bence
00 Yorumla
+1 yılOna söyle senle butaraz konuşmasının seni rahatsız ettiğini
00 YorumlaBence patrona söylemek yerine ilk başta kendisiyle konuşmalısın eğer aranızda çözemezsseniz patrona çıkabilirsiniz
00 YorumlaDeki patron sen misin sanane ya her işe burnunu sokanlardan nefret ederim oda senin gibi Bi çalışan ağzının payını ver
00 YorumlaHemcins ya ondan takik olabilir erkek olsa yardım ederdi
00 YorumlaSenin üstün senin eğitmenin de değilse yakınında olmak için ortada bir sebep bırakmamış
00 YorumlaÖnemli olan senin isyerindeki huzurun. Gidip söylemelisin bence
00 Yorumla
+1 yılBunu arkadaşına söylemelisin, konusmalısınız
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılKendi problemini kendin halletmen gerekli.
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl azarlıyor mesela
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle birşeye izin veriyorsun ki? Okimm
00 YorumlaHakkını aramış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konuyu aranızda halledemez misiniz?
00 YorumlaŞikayet et tabiki o kim oluyor seni azarlıyor
014 Yorumla- +1 yıl
Hayır anlamadığım yeri geliyor yardım da ediyor ama çoğu zaman canımı sıkıyor sanki beni gözetliyor. Çok garip biri
- +1 yıl
Yaptığı hem ayıp hemde beni bunaltıyor. Em ufak hareketinde beni gözetliyor sanki birseyi yanlış yapınca hemen yanıma geliyor
- +1 yıl
Babamda öyle dedi. Patronuna söyle o da azarlarsa seni iş kıyafetini bırak gel, sen konuşmazsan ben gider yarın konuşurum ona göre dedi
- +1 yıl
Eski işimde de bunlar başıma geldi, birde kuzenim olacak hain herseyi üstüme yıktı o da üzerime geldi en son işten ayrıldım ama hüngür hüngür ağlayarak ayrıldım iş yerinden, herkes üstüme gelmişti sesimi çıkarmayinca. Onceden sesini çıkarmadın ne oldu hatırlıyorsun, dişini göstermezsen yine aynısını yaşar dedi babam. Patronla konuşmayı denicem
- +1 yıl
Tamam yazarım, umarim o da terslemez sagolun bu arada
- +1 yıl
Öyle yapicam bende patronun bana hak vermesi için
Söylee tabi kii
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki kiskaniyor seni daha g8zelsin ondan
00 Yorumlasöle bence
00 Yorumla
+1 yılDövelim onu
00 Yorumla
+1 yılDirek ona söyle
00 YorumlaMicrosoft Office , Word , PowerPoint
00 YorumlaGit söyle ne ayıbı iş yeri orası
00 Yorumla
+1 yılSöyle
00 YorumlaAzarlayma
00 YorumlaO kim ki seni azarlıyor kendin hallet
00 Yorumlasöylenemezsen canım olursun
00 Yorumla
+1 yılAzarlatma kendini
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvet soyle zaten
00 Yorumla
+1 yılCiddi misin
09 Yorumla- +1 yıl
Meslek ne
- +1 yıl
Markette çalışıyorum
- +1 yıl
Sende saflık var
- +1 yıl
maalesef 🙄🙄😑
- +1 yıl
Güzel kızlar hep saf mı olur
- +1 yıl
Direk karşılık ver asosyallikte var sanırım
- +1 yıl
Onlar pek yok ama genelde sessiz bir tipim
- +1 yıl
Biliyorum zaten çekingensin ama bunu aşman gerek yoksa hayatının ilerleyen dönemlerinde daha kötü şeyler yaşarsın
- +1 yıl
Aşmalısın
+1 yılSende onu azarla
00 Yorumla
+1 yılAnasınıs. K
00 Yorumla
+1 yılpis islerrr zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlat bence de
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!