İş yerindeki arkadaşım zaman zaman beni azarlıyor. Patronuma söylersem ispiyoncu mu olurum?

Markette çalışmaya başladım ve henüz 2. ayım. Bir iş arkadaşım var, onu tanıdığım ilk günden beri bana ters geldi hem kendisi hemde karakteri. İşi öğrenmem illaki ona göre zaman alacak, herseyi daha tam kavrayamadım yeri geliyor bazen yavaş oluyorum. Diğer işçiler yardım edip kibarca hızlanmam gerektiğini söyleyip beni motive ederken bu iş arkadaşım beni azarlıyor. Ben bir iş yaparken sanki beni gözetliyor. Birşeyi yanlış yapınca yanıma geliyor biraz kızıyor, işi elimden alıp kendi yapıyor ve çoğu zaman ters davranıyor bende pek sesimi çıkartmıyorum. Dün yine biraz üstüme gelir gibi oldu, babama anlattım az önce. Patronuna anlat onunla konuşmasını söyle, eğer o da seni azarlarsa çık işten gel ben seni ezdirmem dedi. Hayır anlamıyorum, kadın bazen yardım da ediyor ama çoğu zamanda sanki bana takık gibi, beni azarlıyor gibi geliyor. Sizce patrona durumu anlatsam niye beni şikayet ettin dermi iş arkadaşım bana?
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için teşekkür ederim. Şimdilik onu görmezden gelmeye karar verdim, birkaç kere daha tekrarlarsa önce kendisiyle konuşucam, sonra daha devam ederse patrona gidicem. Baktım böyle devam ediyor o zaman işi birakicam. Görüşleriniz için tekrardan teşekkür ederim hepinize
İş yerindeki arkadaşım zaman zaman beni azarlıyor. Patronuma söylersem ispiyoncu mu olurum?