İşe başlıyorum, hala evim yok. İşime yakın bir arkadaşımda kalabilirim, ama erkek. Kendimi toparlayana kadar kalsam sorun olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİyice düşün etraflıca bu iş nereye varır bana bir zararı dokunur mu? Erkek arkadaşının evinde kalacak kadar çaresizsin gidecek başka yerin yok çaren olsa buralara kadar düşmezdin belli kafanda oturmayan taşlar var bir erkeğin evinde kalacağına sokakta kal daha iyi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılZamanında biri demişti ki bana. Bir kişinin kayığına binersen kayık açıldıktan sonra ne olup bittigini kanıtlayamazsın. Sen de o eve girdikten sonra adını cıkarırsın. Bu durum önemsiz gibi lanse etmeye çalışan bir guruh var ama bence bi insanin onuru her şeydir. Bi toplumda kimse hırsız, sapık vs olarak anılmak istemez. Benim yaptığım kimseyi ilgilendirmez demek çok sacma.
08 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
@AsabiÖküz ben hep mantikliyim.
- +1 yıl
@AsabiÖküz 173 cm 51 kg imis. Boyum kısa olmam imkansız
- +1 yıl
@AsabiÖküz 137
Sorun olacağını sanmıyorum sonuçta arkadaşsınız. Diğer yorumlara bakma. Karşı cinsin yanından bile geçseler akıllarına sadece s. x geliyor. Bu yüzden böyle olacağını sanıyorlar. Arkadaşın iyi biriyse kal bir süreliğine
00 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak ben bir kızın evinde kalmazdım bu devirde. Sevgilim olur o ayrı ama bu şekilde kalmak için kalmazdım. Arkadaşın bile olsa aynı evi paylaşmak farklı bir şey illa ki sorun çıkabiliyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
48Cevap
Tereddütte kaldığına göre, pek doğru Bi durum değil senin için. Bekar erkek evi yanj. Dolduracak arkadaşlarını vs saçma sapan işler rahatsız olursun. Senjn açından söylüyorum. Kendini teselli etme yanj duzelene kadar vs diye. Daha henüz emin değilsin, demekki 7yi tanımıyorsun. Ve sana şunu soylim , ne kadar iyi de tanısan, aynı evde kalmakla , disarda tanidigin insan arasında dünya kadar fark olacak. Çok çok iyi düşünmen, ince düşünmen gereken hassas bir konu. Ben tasvip etmiyorum. Fikrim budur. Yine de sen bilirsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
30 Yorumla
+1 yılŞu sorun olmaz diyenlere çok şaşırıyorum. Abi ne demk sorun olmaz ya? Siz mi çok genişsiniz, ben mi çok yobazım, anlamdım gitti. İnsanın babasina bile güvenemedgi bu devirde arkek arkadaşının evinde kalmak hangi zihniyetin ürünü, çok merak ediyorum?
Nikahları birbirine düşmeyen iki kişinin kaldığı bir yerde üçüncü kişi şeytan olurmuş. Dünyanın bin bir türlü hâli var; tecavüz olur, taciz olur, ilaçla uyutma olur. Ya da ne bileyim bir anlık nefse yenik düşme olur, sonra ver elini ömürlük pişmanlık. Yapmayın ya, nolur biraz akıllı olun. Kız sosyal medyada avaz avaz savunduğu sevgilisinin evinde ölü bulundu. Bunlar aklınızi başıniza almanıza yetmiyor mu cidden, bu kadar mı uzaksınz mantık kavramından? Aileniz nasıl müsaade ediyor, o da ayrı konu. Dediğim gibi; ya sizler çok çok geniş mezheplisinz ya da ben ciddi anlamda yobazım. Ki böyle bir durumda yobazlığma şükrettiğimi de söylesem abartmış olmam.10 Yorumla
+1 yılŞu an nerede yaşıyosun anlamadım kâğıt evde mi? Onun bunun evinde kalacağına yaşadığın yerde iş bul. Kendini toparlayıp ev almayı düşünüyosun herhalde evim yok dediğine göre. O zaman kendini toparlaman yıllar sürer. Bir zahmet o süreyi başkasının evinde geçirme parazit gibi.
10 YorumlaOlur! Bu kadar basit olmayın aileniz yok mu? Başka şehirde olsan bile ailen para göndermiyor mu? Oda yoksa mecbursun ihtiyaç kredisi çek kiralık ev tut içine ikinci elciden yatak kanepe 2. El beyaz eşya al tv yi falan hemen almana gerek yok aylık maaşını alınca ödemeye başlarsın
00 YorumlaÖğrenciler için özel yurtlar var odada iki kii oluyor ortak banyo mutfak falan ama kız yurdu etkenlerin girmesi yasak seviyeni koruyarak orada bir müddet kalabilirsin fiyatları da cüzi oluyor.. çalışanları da kabul ediyorlar konuşursunuz böyle bir alternatife yönetmeni tavsiye ederim.
Diğer türlü pişman olacağın ve üzüleceğin şeyler olabilir00 Yorumla
+1 yılAnlaşılan ailenle aran limoni. Anlarım. Benim de başımdan geçti böyle şeyler. Ama sana bir tavsiye veriyim. Git bir kız arkadaşında kal, uzak bi akrabanda kal, en kötü günübirlik bi otelde kal. Ama bir erkeğe güvenme derim çünkü ateşle barut yanyana durmaz. ne kadar iyi biri olursa olsun yanaşacaktır. Ha ben bakireliği önemsemiyorum dersen ona da bişey diyemem rahat ol derim. Arkadaşınsa tutup da seni de öldürmez yani..
00 Yorumla
+1 yılAteşle barut yan yana durmaz. Sakıncalı. Yinede sen bilirsin. Sen 1 ev kirala sonra birkaç bayan üniversite öğrencilerini kiraya ortak et. İstersen böyle bir yol dene. Tek kişinin oturduğu eve hangi bayan ögrenci gelmez ki
00 Yorumlafikri neyse zikri de o olanlara bakma sen. güvendiğin, gerçekten dostum dediğin insansa kal. Ne olabilir. bunun genişlik ile ya da ahlaksizlikla ilgisi yok. kalmayan yobaz olmadığı gibi kalan da geniş olmuyor. tamamen aradaki samimiyet ve güvenle alakalı hersey.
11 Yorumla- +1 yıl
Aferin 👏
Diyelim kaldınız oldu bı an sen vanyodasin geldin odaya o da epeydir tatminn etmemiş kebdini sende bornozlasin ve hafif islansin tutabilecek misiniz kendinizi
10 YorumlaValla git camide kal kadın sıpınma evinde kal ya da ücretsiz lojman veren işler var orada çalış ama gitme derim sonra show tv de izleriz soru trol değilse
00 YorumlaNerede kalıyorsun peki normalde? İdare edene kadar arkadaşında düzgünse ve senin de içine siniyorsa kal tabii. Fakat aksi takdirde kalmamanı tavsiye ederim.
00 YorumlaAdam gibi biriyse, halden anlıyorsa ve kadından faydalanmak gibi niyetleri yoksa kadın olsaydım o evde kalırdım.
Aksi halde imkansız.16 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğin imkansız, kadın ve erkek ayetle barut. Buna nereye kadar engel olunabilir, kötü sonuçlar doğurur, riske gerek yok
- +1 yıl
@Hayatgercek Bu şekilde benden yardım dileyen biri olsaydı, ben de tamam dediysem iradem nefsimden önce gelir.
- +1 yıl
Tekil değil genel konusuyoruz, bazen irade insanı esir alır güven olmaz... sonuç keşke ve pişmanlık
- +1 yıl
@Hayatgercek Ben cinsellik konularında bozuk biriyim ama konu irade, insanlık ve doğruluksa orada huri olsa karşımda başımı kaldırıp bakmam. Böyle erkekler çok var
- +1 yıl
Sen kendi nesline göre konuşuyorsun, devir değişti artık görüyorsun, o kadar basit ve kolay değil artık...
- +1 yıl
@Hayatgercek ben de sebepleri yazdım. Onlar varsa olur, yoksa kesinlikle pişmanlık.
+1 yılBir kız ve bir erkek arkadaş bile olamazlar bence hele ki bir evde asla olamaz çünkü mutlaka bişey olur aranizda arkadaşın da olsa senden etkilenir.
10 Yorumla
+1 yılBiz nereden bilelim bro?
Ne saçma soru?
Ne diyelim yani sana.. Çok iyi çocuk? Aaa berk mi fena süper!
Kal zarar gelmez kız.. Korkmaaa oki..00 YorumlaMaaşını alana kadar kal güveniyosan. Sonra tut bi ev tek kanepe bile olsa kendi evin candır. Bencee
10 Yorumla
+1 yılÖzel yurtlar var orada kal. Bir erkeğin evine felan gitme.
10 Yorumla
+1 yılArkadasinin karakterine bagli. Olabilir de olmayabilir de.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla bence olabilir çok güvenmediğin biriyse yapma derim
10 Yorumla
+1 yılBunu bize değilde arkadaşına sor. 🤣🤣 Bence sorun olmazdı
10 YorumlaO is olmaz. Yani kabul edilebilecek bir durum degil..
00 YorumlaAilenle kalsan daha iyi erkeği tanımıyorsun sonuçta
00 Yorumla
+1 yılNe sorun olacak
Arkadasınız değil mi?
Arkadaşlık böyle günde belli olur00 YorumlaO adam iktidarsız bile olsa adın çıkar. Bu ülkede adın çıkacağına canin çıksın daha iyi
00 Yorumla
+1 yılbot musunuz nesiniz ya bilinçli bir şekilde canım canım sorular soran bir bot awk
00 Yorumla
+1 yılKalabilirsin sorun yok bende malan kizlar var no proplem sen iyinolduktan sonra😉😊
00 YorumlaKalabilirsin hepimiz illaki böyle durumlar yaşamışızdır
00 YorumlaArkadas demek dar günde yanında demek kal ne olacakki
22 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımı çok iyi tanıyorum. Ama insanların yorumlarından sonra vazgeçebilirim. Ama işi kaybetmekte istemiyorum, çünkü uzun zamandır iş arıyordum
+1 yılYa kalma bak erkek kız aynınyerde kalamaz bende yapmam ona ters gözle bakmam arkadaşım olsa ama doğru değil işini kaybetme ama sen alternatifleri değerlendir nerede bu iş
13 Yorumla
Soran+1 yılKarşıda, inan ki çok denedim, borçlarım bitene kadar doğru düzgüün bir yer bulmam imkansız. Ama bu işi kaybetmekte istemiyorum çünkü uzun zamandır iş arıyordum
- +1 yıl
İşin için de bazı şeyleri feda etmek zorunda değilsin akraban ya da başka yanında kalacağın bir öğrenci evi yokmu kız
- +1 yıl
?
- Eğitim & Kariyer konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılErkek arkadasin icin sorun olmayacaksa senin için pek sorun olacak gibi durmuyor 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜni. İtiraf sayfalarından semte yakın ev arkadaşı ilanı aç çok masraflı olmayan daha iyi olur senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir sorun olmaz git kal güvendiğin biriyse nolcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılona güveniyormusun seni misafir olarak kabul ederse sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğe güven olunmaz kim olursa olsun şeytan karışır bisey olur falan bide aynı evde mi kalacaksın
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 337 cevap paylaştı. Ateşle barut yanyana iken patlamazsa sana da bir şey olmaz 😜
00 YorumlaOnu seviyorsan kal ileride de çoluğa çocuğa karışırsınız ev masrafından da kurtulursun mis gibi fikir sana 😀
00 Yorumla
+1 yılArkadaşına güveniyorsan kal ama bana kalırsa kalma Nolur nolmaz
10 Yorumla
+1 yılSorun olur mu? Aslinda olabilecek sorunlar hem kadina bagli hem erkege , guven meselesi
00 YorumlaArkadaşın için hiç bir sorun olmaz senin için sorun olmazsa
00 Yorumla
+1 yılEvin zaten bu ülkede olmadı zor.. para biriktirmenin en iyi yolu bul bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakın akraban falansa kal yoksa boş ver paranı biriktir kirada kal
00 Yorumla
+1 yılGay değilse kalma bence de jxnxjxmx
30 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılneresi orası apart oda pansiyon bak
16 Yorumla
Soran+1 yılApartman dairesi. Evde bir arkadaş daha var. Ama herkesin iş saatleri çok farklı
- +1 yıl
yok sehir olarak neresi
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
neden İstanbul'da yalniz uğraşıyorsun, tek basina cok zor orasi
Soran+1 yılİş burada , o yüzden
- +1 yıl
isi her yerde bulursun, orasi artik cok masrafli
- Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence kalmamanda fayda var
14 Yorumla
Soran+1 yılEvde bir arkadaş daha var. Ama herkesin iş saatleri çok farklı
- +1 yıl
Yani ne olursa olsun bilemem aranızda ki ilişkiyi arkadaşlığı da dışarıdan pek normal gözükmez. Ayrıca ev içi iletişim de değişken olur apart pansiyon tarzı bir yer bakabilirsin
Soran+1 yılÇok baktım, bir de borçlarım var. Nasıl yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Anlıyorum zor bir durum olabilir. Yorumlara baktım herkes bel altı yorumlamış yok vermen lazım yok sevişirsiniz falan diye de ondan ziyade iş ortamı aile ortamı vs pek normal karşılanmayabilir durum o yüzden dedim
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek olarak bir eekegin evinde kalmamsi gereken arkadaslarim ne guzel demis ben de inlara katikiyorum
00 Yorumla
+1 yılBence sorunun alası olur, hic deneme
02 Yorumla
- +1 yıl
Bence yine de deneme, sen olmazsan 2 kisi mi kalacaklar
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir yerden sonra sorun çıkar
11 Yorumla- +1 yıl
Bana gelse hicbise olmazdı
+1 yılBu kadar taciz ölüm varken boş ver.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılBence kalma daha farklı şeyler olur aranızda
00 Yorumla Ailenden başka bir şehirde mi işe başlıyorsun
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılsakın yapma faydalanır senden
00 Yorumla
+1 yılBence sorun olmaz ilk başta sonra olabilir bence
00 Yorumla
+1 yılSorun olur arkadaşın yanlış anlar seni bilemiyorum
00 YorumlaOrasını sen bileceksin
00 Yorumla
+1 yılBüyük sorunlar çıkabilir
00 YorumlaTartışmaya açık bir konu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya çocuk sana bir şey yaparsa ya da sen çocuğa
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 754 cevap paylaştı. Yakınlaşma olur onu göze alacaksan
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlı olsun sevgilin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur
artık bir kadın olursun10 Yorumla
+1 yılValla benlik yok kalabilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > İşe başlıyorum ve hala evim yok. İşime yakın bir arkadaşımda kalabilirim ama erkek. Kendimi toparlayana kadar kalsam sorun olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım