Eğitim & Kariyer Gizli müşteri iş ilanları hakkında bilgisi olan var mı? Pqkdksksjd Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Part time iş bakarken karşıma çıktı günlük 300tl ye kadar kazanılabilir diyor bilgisi olan var mı? İş hakkında? Güncellemeler+1 yıl Görüntülü konuşma tarzı şeyler değil nerden çıktı ya dkvk Gizli müşteri iş ilanları hakkında bilgisi olan var mı? Cevapla İş Soruları Müşteri Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
eczacınızburda Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 42% +1 yıl Merhaba reklam tanıtım ajansları var firmalar ile anlamasli bunlarn satış ve organizasyon yaptığı yerlerde bir nevi denetim uzmanı gibi düşün 0 1 Yorumla Pqkdksksjd +1 yıl Evet bana da böyle söylendi ama güvenemedim 😂 Yorumla
taykayko Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Gidip müşteri gibi alışveriş yapıyorsun sana verilen formu doldurup merkeze yolluyorsun 0 0 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı. Görüntülü kameralı oluyor 0 0 Yorumla
Gecepehlivanı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl O nasıl oluyormuş 0 2 Yorumla Pqkdksksjd +1 yıl firmanın belirdiği mağaza ve restoranlara gidip nasıl davranıldığına temizliğine vs vs şeyleri not alıyormuşsun Yorumla Gecepehlivanı +1 yıl Kolay iş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Merhaba reklam tanıtım ajansları var firmalar ile anlamasli bunlarn satış ve organizasyon yaptığı yerlerde bir nevi denetim uzmanı gibi düşün
Evet bana da böyle söylendi ama güvenemedim 😂
Ben ogretmenim istersen para kazanmana yardim edebilirim
Gidip müşteri gibi alışveriş yapıyorsun sana verilen formu doldurup merkeze yolluyorsun
Görüntülü konuşma tarzı şeyler
Görüntülü kameralı oluyor
O nasıl oluyormuş
firmanın belirdiği mağaza ve restoranlara gidip nasıl davranıldığına temizliğine vs vs şeyleri not alıyormuşsun
Kolay iş
Ilk kez duyuyorum.