- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel terapist
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim 🙂
En İyi Cevaplar
Liseden beri tasarım atölyesi açma hayalim var , içinde profesyonel fotoğraf çekeceğim , normal resim çalışmaları yapabileceğim web tasarım yapacağım kısacası her türlü tasarımın yapılabileceği ve öğretileceği bir tasarım atölyesi açma hayalim var , şimdiye kadar bunlar için gerekli altyapıyı tamamladım çok güzel resim yapabiliyorum fotoğraf ile ayırt edilemeyecek kadar , güzel sanatlar fakultesini okudum , web tasarımdan anlıyorum , grafik tasarım programlarını biliyorum herşey tamam atölyesi açmak için para eskük onu da tamamladım mi hayalimi gerçekleştirmiş olacağım .
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor olmak istiyordum hemşire oldum ama yeniden üniversite sınavına hazırlanacağım doktorluk için. Hem çalışır hem okurum.
01 Yorumla- +1 yıl
başarılar dilerim
Çocukken kendi oyuncaklarımı kendim yapardım. Elektronik aletleri parçalar bunları inceler ve parçaları değişik değişik birleştirirdim acaba ne olacak diye. Büyüdüm ve bunun mekatronik müh. olması gerektiğine karar verdim. Şu an 3. sınıftayım. Hayalim de gerçekleşmiş oluyor :)
11 Yorumla
Hayalimdeki okulu kazandım okuyorum.
2. üniversite ilk elektrik elektronik mühendisliği sonra ben o bölümü sevmediğimi karar verdim ve Endüstri mühendisliğini okuyacağım dedim bizimkilere danıştım sağ olsunlar desteklediler şimdi bu bölümde 1 sınıf olarak başlıyorum20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
203Cevap
Evet. Hayalimdeki mesleklerden birini yapıyorum
Tüm ülkeleri dolaşarak farklı kişilerle tanışmak onlara tecrübelerimi ve bilgilerimi paylaşmak için eğitimler vermek Bilgisayar teknolojileri ile ilgili çalışmalar yapmak
Diğer hayallerimde Pilot olmak // Deniz Yüzbaşı olarak üniforma giymek.(Bunları olamadım malesef)
Yinede mutluyum.13 Yorumla
+1 yılhayalim ÖZEL HAREKAT tı. Polislik sınavını kazandım. Herşeyi geçtim sevdiğim kız istemedi vazgeçtim. sonra sevdiğim kız beni terk etti :D sağlık olsun biz de röntgenci olduk :) Deseler sınavsız seni gel yapalım 1 yıl sadece yeme içme paranı verecez desinler her türlü giderim.
13 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı buymuş usta yapacak birşey yok :)
Hayat gerçeklerle yaşanıyor ne yazıkki hayallerle değil hayallerimde çok şeyler var ama ne kadarıni başarabilirim bilemiyorum en azından bir hedefim var ve onun icin adım adım ilerliyorum...
Bu arada lazkopat nerelisin hiç yabancı gelmiyon bana ekleywbilirmisin beni ?02 Yorumla- +1 yıl
sürmeneliyim
Bi ara mankenlik, bi ara öğretmenlik, bi ara moda fotoğrafçısı duyup takmıştım en son psikolojiye çok ilgi duymaya başladım(bu kadar meslek isteğinden sonra psikolojim bozulmuş:D) şuan psikoloji okuyorum hiçbirine değişmem bu arada ne kadar saçma mankenlik isteyen biri öğretmenlik nasıl ister apayrı dünyalar:D ay çok konuştum:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla bu konuda çok kararsızım aslında birikimim olsa bir rakı balık restoranı açmak isterdim İzmir de denize karşı ama öğrenciyim ve yok tabiki. Onun dışında mimarlık, psikologluk, şarkıcı olmak gibi hayallerim vardı kafamda ama şimdi sinema televizyon okuyorum kim bilir belki bir gün televizyonlar da görürüşürüz o zaman yeniden yazarım sana :D
11 Yorumla
+1 yılbendeb bir b*k olmaz benim kendime hayrim yok baskasinida olmaz yakindan aclijtan olebilirim
20 Yorumlaorta okulda başladı bu heves makine mühendisi olmak istiyordum şu andada hayalimdeki işi yapıyorum bir firmada makine mühendisi olarak arge bölümünde çalişiyorum. tek sıkıntı bilgisayarın ve internetin olduğu heryer senin çalişma ofisin olabiliyor sabah 8 akşam 5 muhabbeti yok ama maaşı ve işyerindeki ortam beni mutlu etmeye yetiyor.
02 Yorumla- +1 yıl
kendi işine konsantre olamıyorsun ama
ben arkeolojiyle uğraşmak isterdim yada antikacı olmak yada veteriner veya bir butiğim olsun isterdim yada hiç olmadı çiftliğim olsun: ) şu an memurum yine güzel yine mutluyum ama tv de müzayedeleri izleyip hep aldığım hayal ediyorum
00 YorumlaHayalimdeki meslek Hemşire olmak Değildi ama
Kısmen memnunum30 Yorumla
+1 yılKiralık katillik. 18. yy ya da gerisinde yaşamalıydım.
10 YorumlaNordshild gibi pup ve alakart restoran işletmeciliği olabilirdi. Kaliteli ve çok kaliteli 😀
10 YorumlaHayalimde hep bankada çalışmak vardı (baba meslegi) lakin ola ola şoför olduk
10 YorumlaAskerlikti olmadı :-D mimarlık istedim ailem izin vermedi :-D denizcilik dedim hayır yine olmadı :-D şu an otopsi teknikerliği istiyorum kesin olucak.
10 Yorumlahemşire
hasta
bakıcı
ambulans şoförü
A T T
doktor
cam eşya yapımı
bakır " "
demir dövme
çömlek (göveç) çilik
sıhhıye
daha sayayım mi? :D :D16 Yorumla- +1 yıl
valaa ben en çok hemşire olmayı istiyorum
ha bide hastahanelerde devrim niteliğinde bir değişim fikrim var :D :D :D
KOŞUCU TAKIMI: bu takımdakin ler in ayakkabıları hastene zemininde kaymayacak ayakkabıları kırmızı formaları ve arkasında önünde koşocu takımı çarpma riski var yolu açınız yazacak
sonra bu takımdakiler de telsiz olacak ki haberleşsin :D sonracıma
TAŞIYICI EKİBİ bu ekip kaslı guvvatlı kişilkler olacak yerden kaldırma yataktan kaldırma vs gibi görevleri olacak
HEMŞİRELER bunlar normal hemşire sadece koşuyucu ekibinin arkasında olacak siyah elbiseli olacak
koşuyucuların bilgisi yetersiz kalınca hemşire arkadan müdahaleye gelecek koşyucular ilk tanıyı yaparak hemşireye ilk yardım için temel biligiyi verecek
DOKTORLAR zaten beyazlar ve gerekeni yapanlar
Kücüklüğümden Beri Hayran Kaldığım Bir Meslek :) Çocuk Gelisimci'yim. Okulum Bitince Kreş-Anaokulu Açmak İstiyorum ;) Aslında Okulun Bitmeden de Acabilsem Hic Durmam.
113 YorumlaEvet 🙂matematik öğretmeniyim çok şükür çok severek yapıyorum bütün öğrencilerimi çok çok seviyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Herşey gönlüne göre olsun örtmeninmm
Tiyatroya büyük ilgim vardı tiyatrocu olmak isterdim. Sınava gireceğim işte yakında, ama konservatuar düşünmüyorum :) Danışman psikolog çok isterim, ama olmuyor işte :D
15 Yorumla- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/jLnQGn.jpg
Olur öyle ya - +1 yıl
Aynen fazla da şeyyapmamak lazım :D
Karar veremiyordum, mobilya teknikeri, bilgisayar programcısı, makine teknisyeni, elektrikçi, tesisatçı falan oldum :)) son ikisi hariç diğerleri belgelidir :))
02 Yorumla- +1 yıl
tasarımcılık çok güzel
- Eğitim & Kariyer konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılHiçlikti hiç oldum.
Şimdi o hiçliğimin içinde kendi hiçliklerimi baştan yaratıp paravan misali işlerle uğraşıyorum.10 Yorumla
+1 yılTarih ögretmeni olmak isterdim ama imkan olmadı :)
herkes matematik ögrenecek diyen bir ögretmen yüzünden sayısalcı oldum
okuldan sogudum10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılplayboy p*rno yıldızı olmak istiyordum.. Ama ola ola öğretmen oldum.. Artıkk yollu dul veliler denk gelirse onlar üzerinde ve çevreden düşürdüğüm dul azgınlarla hayalimi yaşatıyorum ama playboydan tek farkı ücretsiz ve sahnesiz olması.. :)
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynen. amatör takılıyoruz işte..
Cevap sahibi+1 yılzayıfladım ama emekli olana kadar devam :)
Cevap sahibi+1 yılbitirecek biri denk gelmedi daha. bitmek için upraşıyoruz bakalım :)
Cevap sahibi+1 yıldura dura gebermiş bana daha uygun gibi :D
Psikolojik danismanlik ve hukuk arasinda hep kararsiz kslirdim sonunda psikolojik danismanligi sectim mutluyum :)
12 Yorumla
+1 yılDoktor kalp, bobrek, dalak kisaca ic organlara ait profosor doktor olmak isterdim, ama amelelik yapiorum:(
15 Yorumla- +1 yıl
Matbaa
- +1 yıl
Neden olmasin ii para war
- Eğitim & Kariyer konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yıl'Küçükken ne olmak isterdin' sorusunun cevabını hatırlamıyorum... Bir hedefim mi yoktu neydi cidden bilmiyorum... Ama Arkeoloji okurken bitirince Arkeolog olmak istedim... Şimdi Satın Almacıyım...
00 Yorumla
+1 yılöğretmenlik istiyodum şuanda işitme engelliler öğretmenliği konusundaa ilerliyorum bakalım kısmetse inşallah :)
15 Yorumla- +1 yıl
ben seni yaşatıcam zaten dur sen :)
- +1 yıl
:))
bu fotoyu görünce aklıma direk cs s reality videosu geliyor vlldnflsmf
21 Yorumla
+1 yılAgzimda Tıp vardi ama gonlumde ofis isi vardi. Cizim, hesap ve sunum yapmak gibi hayallerim vardi. Muhendislik okuyorum. Sonu ne olur bilmiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Amin ecmain :)
+1 yılJÖH olmaktı :) Yapıyoruz kolay değil öyle uçuk fikirleri istemekte. Oldukta ne oldu kolaymı sandın :)
00 Yorumla
+1 yılkörü körüne okudum, para kazanamayınca şu an farklı bir mesleğe daldım. freelance coder olarak evden çalışıyom.
00 Yorumla
+1 yılmesai saati olmayan hayatımın büyük bir alanını kaplamayacak günlük hayatıma engel olmayacak az 2000 3000 maaşlı bir iş hayalimin işi
00 Yorumla
+1 yılHayalimdeki iş nedir:))
Bunu çok düşünüyorum ama..
Memurluk en iyisi
devlete sırtını yaslamak gerek :)00 YorumlaTelevizyonda ülke tanıtımı yapanlar var ya. İşte onların yanında teknik destekçi falan olur. Mühendisim işimi de seviyorum ama böyle bir işim olsaydı tadından yenmezdi. :)
11 Yorumlahayalimde havayla ilgili herhangi bir meslek vardı. şuan da onu gercekleştirmeye calısıyorum. mutlu olmadıgımız işlerde ilerlememiz pek mumkun degıl:s ne yazııkkı böyle
00 YorumlaFutbolcu, antrenör, altyapı hocası. Sporun bir şekilde içinde olmaktı hayalim.
Mesleğim Sistem ve ağ mühendisiyim..00 Yorumla
+1 yılYapacağım, evet. Zaten sevmesem
bölüm çekilmez ki10 YorumlaBaşkalarının hayali ancak benim değil. Umarım bir gün kitapçı açarım.
10 YorumlaPsikiyatr olmak istiyordum hukuk okuyorum ironi bayagi :)
10 YorumlaHayalimdeki meslek . Hemsire olmakti . Ama şuanda anaokulu ogretmenligi icin egitim aliyorum
10 YorumlaBilmem hic okonuda hayal kurmadım ama şimdi turizimde mutfakta calışıyorum
10 YorumlaHakim olmak hukuk okuyorum zaten ama bir yandan anaokulu işletiyorum bu gidişle olamycam gibi
10 YorumlaCevirmenlik okuyorum. Az kaldı bitirmeme. Seviyorum guzel bolum
110 Yorumla- +1 yıl
hangi dil?
Müzik Prodüksiyonculuğu
Radyo Tv ve Sinema programcılığı :)12 YorumlaHayvanları çok sevdiğim için veteriner olmak isterdim :)
11 Yorumlaİnsanlığın gidişatını değiştirecek mucit olmak isterdim. Webmaster oldum amuhasdasdfcfdlpğ
11 Yorumla
+1 yılDoktor olmak isterdim ama mühendislik hayali kurardım son senelerde. şimdi de mühendislikte okuyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
+1 yılben küçükken hep tüpçü olmak istiyormuşum, büyüdüm bırak tüpçülüğü bir b*k olamadım. öylesine yaşıyorum
13 Yorumla
+1 yılşu an sınava hazırlanıyorum zaten msmsmsms hayalimde diş hekimi olmak ama biraz zor tabi olmazsa 2. olarak mimarlık yapmak isterim.
20 Yorumla
+1 yılBen gerceklestirebildim hep laboratuvar da çalışmak istemişşimdir ve oldu 😍
10 YorumlaPolisti ama piçlik yapmaktan okuyamadım şimdi çocuk gelişimi okuyorum ama pişmanım
14 Yorumla
+1 yılHayalimdeki meslek doktorluktu ama hukukçu oldum :/
11 YorumlaDansçı olmak isterdim, ya da ressam yadaaaa yazar falan
11 YorumlaPolis olmak istiyodum...Veterinerlik okuyorum şuan .
10 Yorumla
+1 yılYa Allah şahit Jöh, pöh olaydımda ömrüm az olsaydı...100 yıl daha yaşasam hayalimi malesef yaşayamıycam
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 703 cevap paylaştı. Ben hep tiyatrocu olmak istedim... ve olacağım.
öğrenciyim henüz, tiyatrocu adayıyım.
Ben her zaman hayallerimi gerçekleştirdim.11 Yorumla
+1 yılVeteriner olmak istiyordum sayısal yapamadığım için olamadım öğretmenlik okuyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler ederim size de başarılar😃
hayal : bilgisayar yazılım donanım teknoloji şirketi sahibi olmak
gerçek : başka sektorde bilgisayarla alakası olmayan şirketimiz var :)11 YorumlaMütercim tercüman olmak istiyoruum ama puanlar malum canımı sıkıyo :D
00 YorumlaAmbulans şoförü olmak istedim ama attler benden önce oldular zaman yetmedi :)
Issizim sıkıntı yok :)00 Yorumlaaşçıyım,ütücüyüm,bulaşıkçı,temizlikçiyim ben hepsinide severek yapıyorum başka da bişey yapamazdım zaten dışarsı bana göre değil :)
10 Yorumla
+1 yılİnanırmısın hiç hayal kurmadım meslekle ilgili , ne tasasız adammışım yahu :))
00 Yorumla- Devamını Gör (294)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar