Yurt yeni açıldı ama koskoca yurtta tek ben tek kalıyorum bunun sebebini bilmiyorum nasıl sorabilirim? Herkes 3 veya 4 kişiyle kalıyor ben neden böyleyim?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
...
6 kişilik KYK yurdunda tek kişi kalıyorum. Bunun sebebini bilen var mı?
Onlarda tek kalmak istiyolardır. Valla ben olsam tek kalmak isterim. İstediğim gibi çalışır istediğim gibi yatar kalkarım😇dışarda takılırım arkadaşlarla.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Herkes tek kalma peşinde olur kykda tadını çıkar bence ve sistem öyle atamıştır senlik bir durum değil yani
Bilmiyorum kayıt açarken kadın sen 3. sınıfsın dedi aşağıdaki kağıtlarda tek ben tekim
Bence tek kalman daha sağlıklı olur pandemi döneminde ama aklına takılıyorsa görevli ile konuşabilirsin
Tek kalmak güzel hele bu pandemi döneminde ama görevliye ne diyeceğim ki? Ben neden tekim mi? Kafayı yemişim gibi bakar bana
Hayır bakmaz sadece merak ettim de sor illaki bir cevabı vardır
Nasıl sormalıyım ben neden tekim mi diyeyim yoksa yanıma biri gelecek mi diyerek konuya giriyim?
Evet git 6 kişilik odada tel başıma kalıyorum yanıma birisini verecek misiniz? Diye sor saçma bir soru olmaz
Tamamdır çok teşekkür ederim
Böylesi daha iyi degilmi keyfine bak bence
İyide bir tuhaf geliyor herkesin oda arkadaşı var
Onlarda tek kalmak istiyolardır. Valla ben olsam tek kalmak isterim. İstediğim gibi çalışır istediğim gibi yatar kalkarım😇dışarda takılırım arkadaşlarla.
Yakında dolar. Bence tadını çıkart
Ne güzelll işte
Güzelliğine güzel de herkesin oda arkadaşı var benim yok ben vebalı gibi tek başıma herkes cins cins tanıyor beni
Yavas yavas yanina yeni gelenler olucaktır simdilik idare et
Hayır gelmeyecek gelen kişi sayısı belli