Eğitim & Kariyer İyi bir i̇ş teklifi size şehir değiştirtebilir mi? Herkeskadaryabancı Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Daha iyi bir iş için, yaşadığınız şehri, mevcut düzeninizi, yakınlarınızı, sevdiklerinizi geride bırakıp, başka bir şehre gidebilir misiniz? İyi bir i̇ş teklifi size şehir değiştirtebilir mi? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kawasaki_Ninja Takip Et Master Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnternet bütün dünyayı global bir köy haline getirdi. İyi bir iş demek daha iyi bir hayat demektir, insanlar bu yüzden değil şehir ülke değiştiriyor. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Büyük şehir dışı olsun artık. Böyle kasaba türü falan. Büyük şehirden bunaltı geldi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normal bir iş demiyorsun iyi bir iş diyorsun tabiiki değiştiririm 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. İstediğim şehirlerde olursa evet 1 0 Yorumla
CanerDiyeBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Beni bağlayan pek bir şey yok, giderim. 1 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 597 cevap paylaştı. hayır değiştirmem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnternet bütün dünyayı global bir köy haline getirdi. İyi bir iş demek daha iyi bir hayat demektir, insanlar bu yüzden değil şehir ülke değiştiriyor.
Büyük şehir dışı olsun artık. Böyle kasaba türü falan. Büyük şehirden bunaltı geldi.
Normal bir iş demiyorsun iyi bir iş diyorsun tabiiki değiştiririm
Güzel bir iş olsun allahım pılımı pırtımı alır giderim
İstediğim şehirlerde olursa evet
Beni bağlayan pek bir şey yok, giderim.
Evet bence değiştirtebilir
Elbette denizi varsa ksjs
dünyanın öbür ucuna giderim
Değiştire bilirim
Evet
Evet
hayır değiştirmem