Çok rahat ve yahut çok maaşlı gibi kendinize göre birçok neden sıralayabilirsiniz. Mesleğinizi bir başkasına tavsiye eder misiniz?
Etmem. Hayatını metal bir kutu içinde hava yiyerek bir sancak bir iskele yalpalayarak dünyanın bir ucundan diğer ucuna giderek ailenden, çocuklarından uzakta heba etmeni istemem. Bana bakma ben artık her yerine deniz suyu kaçmış biriyim. Kafayı da kırdık zaten. Rom'a vurup dalıyoruz fırtınaya!
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Tabiki herkese tavsiye ederim, global bir satış şirketinin temsilcisiyim, Ben ortalama aylık 4-5 bin kazanıyorum, aynı firmada 50 bin kazananlar da var, Kafamıza göre hareket Ediyoruz, çok rahat, çalışma saatimi şeklimi çalışacağım kişileri en inxe ayrıntısına kadar kendim seçiyorum, istediğim de yatıyorum istediğimde motive olduğum da sahadayım, çalışmalarımıza göre firma farklı şehirlere hatta farklı ülkelere tatile gönderiyor, Ecimizin konforun da çalışıyoruz, ve satışını yaptığımız ürünleri kendimizde kullanıyoruz, sağlığımızı kazanıyoruz, çok sağlıklı ve kazançlı bir sektör, para az bile kazansanız, tamamen özgür ve bağımsızsınız rüya gibi bir iş
Site güvenliği. Yakışıklı, kaslı, maskülist isen çok rahattır. Karılar nöbette uyuyakalmaman için yiyecek, içecek bir şeyler getirir.😎
Edebilirim. Maaş olarak kendini geliştirirseniz çok iyi seviyelere ulaşabilirim ama ülkenin en zor eğitimden geçiliyor
Tabii ki canım ama özel şirketlerde iş yapabilirsin benim meslekten
Dünyanın en güzel mesleği herkese tavsiye ederim. Bundan daha rahatını bulamazsınız..
Tabiki ederim çok seviyorum. Çocukları seviyorsan mükemmel bir meslek.💙💙💙
Herkes balıkçı/balıkçı esnafı olamaz onun için tavsiye etmem. Balık gönüle bağlı bir meslektir...
Benim meslek sıkıntılı çok fazla stresli çünkü lakin dünyanın en saygın mesleği arasında
Özveri, çaba, azım, para, disiplin, düzen ve güç gerek öyle her kesin yapabileceği bir iş değil
insanlarla iç içe ve geliri gayet yüksek bir meslek cafe işletmeciliği..
tabi bu işin her noktasını bilmeniz lazım..
35 yaşım da mesleğimi değiştirme kararı aldım ve çok riskli olduğunu söylediler söyleyenlerin özgüvenine bakınca doğru yoldayım dedim sevdiği işi yap tavsiye alma kesinlikle yatırım tavsiyesidir.
Kesinlikle evet. Klinik psikolog. İnsanlarla konuşmayı seviyorum ve ilgi duyduğum bir alan maaşı da gayet iyi
Stres yapa yapa migren, reflü gibi hastalıklara yakalansınlar istemem. O yüzden daha rahat daha mutlu olacakları meslekleri seçmelerini tavsiye ederim
Tavsiye etmem. Asgari ücret karşılığı ne bayramın, ne yılbaşın var sürekli amelelik yapıyorsun.
Öğrenciyim herkese tavsiye ederim hhshsjsm
Birkaçını tavsiye edebilirim tabi...
makına muhendısıyim
hayır.
Hayalimdeki mesleği ederim
Etmiyorum daha fazla meslektaşım olmasın 🤷
etmiyorum okurken çok sıkıcı
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş