Buyrun size villa almanın tekniği (garantilidir) ben bu kayda bayıldım sizler nasıl buldunuz arkadaşlar?
https://www.youtube.com/watch?v=3bzDAe67qok
https://www.youtube.com/watch?v=3bzDAe67qok
Videoyu izledim gerçekten gülünüyor gülerkende düşündürüyor.. ama,
Değerli Arkadaşlar..
Sizlere nacizane bir kaç yorumum olacak.. Şimdi bu videodaki ses diyorya alınmaz diye.. evet normal şartlarda haklısınız anlınmaz ama.. Allah akıl vermiş, kullanmak kullarına has birşey deği mi?
Kendimden örnek vermek isterim,
Ben "Cast Director"'lüğün yanı sıra, Uluslararası Yatırım ve İş Geliştirme departman sorumlusuyum özel bir şirkette.. Proje Geliştirme ve Yatırımcı bulma diyebilirsiniz.. Geliştirdiğim projenin biri gerçekleşse inanın oradan kazandığım alın terimle kazandığım parayla bu villaları satın alabilirim,
Şimdi gelelim neden bu örneği verdim "Belki de bazılarınız kendini övüyor diyecek" herkesin yorumuna , düşüncesine saygı duyuyorum ama bu örneği vermemdeki amaç herkes çalmaz arkadaşlar alın teriyle, emekle, bilgiyle, tecrübeyle ve çevreyle bu paralar kazanılır yeter ki okul zamanınızda kariyerinize doğru yön vermeyi bilin..
Allah herkese böyle villalar da oturmayı nasip etsin diyelim oturamasa da kiralasın/kiralayalım be o kadarı da olsun artık :)
Saygılar
ESMER!
ne diyeceğimi bilemedim ama içimden pezevengi bulduk demek geçti ama dedirtmiyorsunki oda alın teriyle kazanılmış helal :) biz pezevengimizi arayalım :D
Dostum de ya içinde kalmasın nasılsa bu dünya için yaşamıyoruz azıcık günahımı al sevapların fazlaysa ama günahların fazla olduğuna inanıyorsan deme içinde patlasın :)) / Şaka bir yana inan doğru söylüyorum kardeş.. Okul zamanında kariyere doğru yön vermek çok önemli çevre ve şans faktörü de önemli tabi.. / Ne diyelim derler ya milletin parası züürtün çenesini yorar diye züürt olarak mı kalalım yoksa kazanmak için ne yapabiliriz "ama gerçek anlamda HELAL olarak" onu mu düşünelim işte bütün mesel bu...
Saygılar kardeşim
ESMER!
bizde züürtlük olmaz gönlümüz zengin :)) şakasına takıldım öyle ama günahım az günahını alabilirim :D
Ne güzel gönlün zengin, düşüncen zengin, sağlığın, huzurun ve keyfinde zenginse para aracın olur amacın olmaz devam ,) / Yok kıyamadım şimdi kardeşime sen alma günahımı.. ,)
Saygılar
ESMER!
Fazla paradan yana değilim inşallah ilerde evlilik olacak o güne para biriktirebilirsem ne mutlu bana fazla paranın huzuru bozduğuna inancım tamdır para demek sahde dost sahte akrabalar demektir :)
Bir söz vardır kardeşim "Allah ne az verip aratsın nede çok verip azdırsın" ! ,) Çok doğru bir sözdür Herkes parayı kontrol edemez para kişiliği dahil olmak üzere herşeyini değiştirir ,) Çok tehlikeli bazen lidyalıların kulaklarını çınlatıyorum "anladın sen" :))) / Allah gönlüne göre versin kardeşim evlilikte değil hayatın her anında para çok önemli bir araç.. Bak daha geçn gün bir arkadaşım daha evlendi çeşmeye gitmişler diyorki esmer masalarda menu yok! İstemiş demişlerki biz sayıyoruz 100TL geçmez merak etme!!! eşiyle balayına giden bir adam hesap yapmak ister dimi.. / O kadar şerefsiz var ki , işte kısıtlı paran oldumu bu hesaplara girmek zorunda kalıyorsun! / Neyse konuyu fazla böldüm.. / Allah seninde gönlüne göre versin anlayışlı, durumuna saygı gösteren belki de destek olan bir eş nasip etsin rabbim diyerek ufak ufak kaçıyorum :)
Saygılar
ESMER!
sağolasın :) bir şarkıda duyduğum bir söz vardı hep aklımdadır insan paranın sahtesini yapar parada insanın bu yüzden uzak durmaktayım :)
hahaahah :D öldüm yaaa adam çok haklı abi :D bunları alan nasıl insanlar böyle :D
:D bende p**evenk olucam bu gidişle baksana bir daire için totomuzu yırtalım adamlar yattığı yerden villa alsın :D
ahhaa milleti yıtırarark para kazanmak ha :D ama o paradan hayır göremiceksin söylim önceden :)
gören görüyor be kardeşim :D
al hayrını gör o zaman diyeyim ne diyeyim :D
daha pzeveng olmadık :D
sende ozamana sakla olunca hatırlarsın o zaman :)
Peki tamam :)
:))
guzel vıdeo o vıllayı alanların kotu yollarla alındıgı bellı oldu:)
aynen aynen :D
Cevap
3Cevap
Kim ulan bu pezevenkler hahaha cok guzel yaaa :D harbi kim bu ya :D
baş harfi R :D
villasıda vardır :D
:DD
5 kavanoz bal 100 lira :D
😃😃😃
saf saf izledım sesı mı acmak lazımdı:d
ahahah evet :D
çok güldüm ya, kim ulan bu pezevenkler :D